Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34502 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3063 Üye - Son üye: ÖzGüR-pols
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gönderen Konu: !!!Checkmate!!!  (Okunma Sayısı 3041 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
schumi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ekim 14, 2007, 03:47:20 ÖS »

her cts satranççıların turnuvaları oluyodu geçen sene, bu sene de var sanırım, bir de kulüp yönetim kurulundan bi eleman yok burda, tekliflerini kulüp odasına gidip yaparsan daha iyi olur senin için.
« Son Düzenleme: Kasım 08, 2007, 05:22:40 ÖÖ Gönderen: schumi » Logged
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Ekim 14, 2007, 04:45:38 ÖS »

her cuma toplanalım madem uye sayımız kaç direktürümüz kim. beni üye yapan adam vardı nerde o? 10 kaat aldı paranın ustune mi yattı acaba. Kahkaha
o adam forumda yok.senin mailini almıştır üye olduysan ordan irtibat kur ben öle yaptım.

sen ben ben sen
minerva
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Kasım 07, 2007, 12:42:23 ÖS »

merhaba ben cukurova universitesinden bir dost..okulumuzda satranc kolu mevcut ve bir cok etkinlik yapiyoruz.universitelerde satrancin gelismesi icin elimizden geleni yapmaya calisiyoruz.eger isterseniz internet uzerinden bi turnuva duzenleyebilirz Göz kırpan
tam bir boğaziçili
Full Member

annesiyle güne giren çocuk..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ekim 02, 2008, 05:08:39 ÖS »

merhaba arkadaşlar ben 7. sınıfta satrançla uğraşmaya başlamıştım 8. sınıfta okullar arası turnuwalara katıldım hatta we hataaaa kocaeli 9. su olmuştum  Kahkaha ne büyük bi başarı ama  Sırıtan  Sırıtan  "ukd" puanı falanda elde etmiştim neyse ama lisede hç oynamadım 5 sene falan oldu yani dün "revolver" filmini izleyincek tekrar satranç oynama duygularım depreşti  Göz kırpan acaba bizim okul bu konuda nasıl bilgisi olan arkadaşlar warsa yardımcı olurlarsa sewinirim  hani napmak lazım para falan yatırıyomuyuz turnuwalar oluyomu kulup üye sayısı nedir ? bla bla bla

su ısıtıcısı benimmmmmmmm
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ekim 03, 2008, 12:45:12 ÖÖ »

merhaba arkadaşlar ben 7. sınıfta satrançla uğraşmaya başlamıştım 8. sınıfta okullar arası turnuwalara katıldım hatta we hataaaa kocaeli 9. su olmuştum  Kahkaha ne büyük bi başarı ama  Sırıtan  Sırıtan  "ukd" puanı falanda elde etmiştim neyse ama lisede hç oynamadım 5 sene falan oldu yani dün "revolver" filmini izleyincek tekrar satranç oynama duygularım depreşti  Göz kırpan acaba bizim okul bu konuda nasıl bilgisi olan arkadaşlar warsa yardımcı olurlarsa sewinirim  hani napmak lazım para falan yatırıyomuyuz turnuwalar oluyomu kulup üye sayısı nedir ? bla bla bla
10 ytl verip üye olabilirsin..her cumartesi turnuvalar oluyordu geçen sene..hatta satranç dersleri de var ücretsiz yararlanabilirsin Göz kırpan

sen ben ben sen
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: