Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Boğaziçi Üniversitesi ForumuKültür - SanatSinemaEn tırstığınız en gerildiğiniz film hangisidir
Sayfa: 1 2 [3] 4
Yazdır
Gönderen Konu: En tırstığınız en gerildiğiniz film hangisidir  (Okunma Sayısı 10850 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
caylak
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Eylül 11, 2007, 06:47:20 ÖS »

sırf tırsmak için kaç film izledim bilmiyorum ama tırstım diyebileceğim tek film testere1. 3.sü de mide bulandırıcıydı.
snsz
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Eylül 11, 2007, 11:35:47 ÖS »

the others

gece tek başıma seyretmeye çalışmıştım dayanamamıştım hala tamamını izlemedim
lapomme
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Eylül 29, 2007, 08:18:59 ÖS »

tırsmadım en begendigim korku filmiydi .. yanımdaki arkadaslarım tırsmıslardı cidden .. exorcism of emily rose
anna molly
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Ekim 15, 2007, 07:47:50 ÖS »

exorcism of emily rose gerçek bu arada ve bence de güzel film..

testere 1 ve otel 2 diorum..
lapomme
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Ekim 15, 2007, 09:32:27 ÖS »

ya cogu filmde aynı seyi soylerler gercek hikayedir filan ama bn inanmıyorum acıkcası yani gercek olma ihtimali var ama genelde film daha inandırıcı olsun diye soylendigine inanıyorum ..
neyse bide sey var dun ixledim troule every da korkunc biseydi gercekten dusuncesi bile beni fena yapmaya yetti  Sustum
vampiria
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Ağustos 31, 2008, 12:01:02 ÖÖ »

garez i sinemada izlemiştim o iirenç ses efektleri sinemadaki hoparlörle birleşince bayıltıodu beni nerdeyse
etalon
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Eylül 18, 2008, 02:49:40 ÖÖ »

exorcism of emily rose bana da fena gelmişti ilk izlediğimde.. Gülümseme
teksas katliamı da fena deildi.. ama en çok ortaouklda korku bayramını izleyip micheal myers denen sapık heriften korkmuştm Kahkaha

görmek inanmaktır
jorah
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Eylül 18, 2008, 06:40:52 ÖS »

1408 gerçekten sağlam bir korku filmiydi.böyle tek mekanda geçmesine rağmen tırstıran bir film bulmak çok zor.tavsiye ederim.bir de ben efsaneyim de köğeğin karanlık tünele kaçtığı ve will smith in peşinden gittiği sahnede cidden yerimden zıplamıştım Sırıtan
revenge
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Eylül 20, 2008, 08:11:49 ÖS »

tırsmak dersenz ben dabbe derm:D böle gercek olaylar acayip gerio beni=) sinemada cıkmayı düşündüğm tek film de otel 1..2. yarsnda tabi ki:D bakamadıgm baya sahne vardı:D ama begendm saglam film..veee favorim saw serisi her birini en az 2 kere izledm=)
zeper
Full Member

every thing is everything..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Eylül 27, 2008, 07:27:26 ÖS »

bnm br tane var ROSE RED die belki duymamışsınızdır 4cd lik bir filmdi....gerçekten tırsmıştım....Çok ilginçtii koktum ama aklımda hep kalmıi bir filmdir ben tavsiye ederim:)...son zamanlarda izleyipte tırstığım boş oda die bir film vardı o olabilir.

The past'S history,th future's mystery,THE PRESENT is  gift
jorah
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Eylül 27, 2008, 07:49:28 ÖS »

rose red i hatırlıyorum.inanılmaz yavaş akan bir filmdi.konu ilgi çekici ama oyunculuk ve olay örgüsünü yeterli bulmamıştım.hani 4 cd lik bir film için tatmin edici değildi Göz kırpan
zeper
Full Member

every thing is everything..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Eylül 27, 2008, 08:19:05 ÖS »

ya evet haklısın yavaştı biraz ama ben şeyden çok etkilenmiştim hani kız resim çiziyordu işte evin pencerelerinden taşlar giriyodu.yani kızın telaptik gücü var ya çok etkilenmiştim.ya da hepsinin ayrı bir özelliğinin olması:)ne bileyim sevmiştim.ilk heroeslarım onlar bnm:)

The past'S history,th future's mystery,THE PRESENT is  gift
schumi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : Eylül 28, 2008, 12:09:42 ÖS »

Rose Red Konağı'nın ilk iki cdsi çok hoşuma gitmişti, kahramanları tanıyorduk fakat kahramanlarımız konağa geldikten sonra saçmalamaktan başka bir şey yapmadılar, "orada yaratık var, hemen tek başıma gidiyim de öliyim" gibi düşünceleri vardı bu karakterlerin, eminim Stephen King onlar için mantıklı sebepler düşünmüştür ama bu filme yansıtılamamış ne yazık ki. Bu sebepten son 2 cdyi hayalkırıklığı içinde seyretmiştim.
schumi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : Eylül 28, 2008, 12:15:08 ÖS »

Ayriyetten o filmde Stephen King'i pizzacı çocuk olarak görebiliyorduk hatırladığım kadarıyla.

Şimdi bir de Stephen King'in "Mahşer(Stand)"i aklıma geldi. Romanı süperdi. Sonra filmin ilk 3 cdsini izledim. Bir süre sonra kalan 3 cdsini de bulmuştum fakat film çok sıkıcıydı kalan yarısını hiç bi zaman izlemedim Gülümseme Bunu da Stephen King uyarlamalarının neredeyse her zaman (Bir kaç istisna hariç: Yeşil Yol mesela, kitabı okumadım ama filmi müthişti bence) zayıf olmasına veriyorum. Ayrıca 360 dakka nedir Gülümseme
« Son Düzenleme: Eylül 28, 2008, 12:19:29 ÖS Gönderen: schumi » Logged
jorah
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Eylül 28, 2008, 06:13:38 ÖS »

telepati konusu aslında iyi işlenirse çok güzel iş yapar.ama genelde karakterleri canlı kanlı yaratmayı başaramıyorlar onun yerine klasik kalıpların içinde 'tanrım ben anormalim tüm insanlar benden nfret ediyor sonra gidip onlardan öcümü alayım' tarzı yaklaşımlara gidiliyor.
 rose red i 4 cd görünce dedim tamam ilk 2 cd de uzun uzun karakterleri tanırız sonraki 2 cd de macera alır götürür,doyurucu bir film izleriz diyordum.işte beklentileri cd sayısına göre yükseltmemek gerekiyormuş Sırıtan
Sayfa: 1 2 [3] 4
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-