Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34504 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3063 Üye - Son üye: ÖzGüR-pols
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: BUSOSyal Egitim Projesi  (Okunma Sayısı 448 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bounboun
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 08, 2007, 02:11:21 ÖÖ »

Herkese merhaba;

9 Ekim 2007 Sali gunu saat 17.00 da Kriton Curi'de ilk tanisma toplantimiz yapilacaktir.

Herkesi bekleriz.

BUSOSyal Egitim Projesi, BUSOS’un egitim ve sosyal duyarlilik alaninda yaptigi projelerden olup, ilk defa 2007-2008 doneminde hayata gececektir.
•   BUSOSyal Egitim Projesi’ni kimler yapacak?
 BUSOS gonullusu olup Bogazici Universitesi’nde egitim goren ogrenciler.
•   Neden BUSOSyal Egitim Projesi?
      Çünkü eğitimdeki fırsat eşitsizliğine ek olarak toplumdaki fırsat eşitsizliğini de göz önünde bulundurarak mevcut koşulların elverdiği ölçüde bu eşitsizliklerin etkilerini en aza indirgemek istiyoruz.
•   BUSOSyal Egitim Projesi’nin hedef kitlesi kimlerden olusuyor?
       Projenin hedef kitlesi maddi yetersizliği olup da dersaneye gidemeyen, ÖSS hazırlığı öncesi iyi bir temele sahip olmak ve sosyal yönden kendini geliştirmek isteyen lise 3 öğrencilerinden olusmaktadir.
•   BUSOSyal Egitim Projesi nerede yapılacak?
      Projemiz 3 senedir birlikte çalıştıgımız Toplum Gonulluleri Vakfı’nın Kavacık’taki Pembe Ev Genclik Hizmet Merkezi’nde ve sosyal etkinliklerin gerektirdigi mekanlarda yapılacaktır.
•   BUSOSyal Egitim Projesi’nin isleyisi nasil olacak?
      Hafta sonları eğitmenler tarafından yapılan ÖSS’ye yönelik dersler, etütler, deneme ve tarama sınavları, gerekirse hafta içleri müfredata yönelik ek dersler, rehberlik desteği ve yine hafta sonları öğrencilere yönelik sosyal faaliyetler.

Iletisim icin:
busosyalegitim@busos.org
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: