Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: stk tanıtımları  (Okunma Sayısı 1177 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bounboun
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 04, 2007, 09:05:23 ÖÖ »

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL HİZMET KULÜBÜ STK TANITIMLARI      8–9–10 Mayıs 2007
Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Hizmet Kulübü (BUSOS), 2002 – 2003 akademik yılı başında, hiç bir siyasi amaç ve maddi çıkar gözetmeksizin, üniversite öğrencileri arasında toplumsal duyarlılığı ve sivil toplum bilincini arttırmak ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde toplumsal duyarlılık projeleri düzenlemek amacıyla kurulmuştur.  İsmini Robert Kolej dönemindeki öğrenciler tarafından oluşturulan, benzer çalışmalara imza atmış Social Service topluluğundan almış bir öğrenci kulübüdür. Şimdiye kadar insan hakları, eğitim ve sağlık alanlarında 26 farklı toplumsal duyarlılık projesini hayata geçirmiştir.             BUSOS 2006–2007 akademik yılında ise 10 uzun dönemli ve biri STK Tanıtımları olmak üzere 5 kısa dönemli proje gerçekleştirmektedir. BUSOS, sivil toplumun gücüne inanan bir kurum olarak, sivil toplum kuruluşlarının üniversitemizde kendilerini tanıtmalarına olanak sağlamayı görev edinmiş, bu bağlamda benimsediği misyon ve genel duruşa dayanarak STK Tanıtımları’nı düzenlemeye başlamıştır. Bu sene ikincisini düzenleyeceğimiz STK tanıtımlarında, hem sivil toplum kuruluşlarını tanımak, hem de Boğaziçi Üniversitesi’nin en renkli zamanı olan Sanat Bayramı’nda BUSOS’la birlikte olmak istiyorsanız, 8–9–10 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek STK Tanıtımları’na sizi de bekliyoruz. 3 gün boyunca 5’er STK olmak üzere toplam 15 STK’nın kendini tanıtacağı bu projede, her STK’yı kendisini en iyi ifade edebilecek ve öğrencilerin dikkatini çekecek renkli aktiviteleriyle göreceğiz. Kendilerine ayrılan günde sivil toplum kuruluşları, okulumuzda stant açabilecek, broşür dağıtabilecek, renkli aktivitelerle Sanat Bayramı’nın içeriğini zenginleştirebileceklerdir.                   Sergilerden atölyelere çeşitli faaliyetlerle renklenecek bu 3 güne herkesi bekliyoruz.
GELEN STKLAR
İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı
Uluslararası Af Örgütü
LÖSEV
Küresel Barış ve Adalet Koalisyonu
Lambda İstanbul
Greenpeace Türkiye
Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği
Türkiye Çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfı
Kadın Adayları Destekleme ve Eğitim Derneği
Alternatif Eğitim Derneği
Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı
Umut Vakfı
AMARGİ
Hangar Sanat Derneği
Anne Çocuk Eğitim Vakfı
İletişim için:    Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Hizmet Kulübü                     0 212 359 71 34                        stktanitimlari@busos.org                        http://www.busos.org/projects/stktanitimlari.htm
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-