Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gönderen Konu: Busos  (Okunma Sayısı 7779 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nerion
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri WWW
« : Eylül 23, 2006, 11:05:14 ÖÖ »

Merhaba arkadaşlar ben busosa hazırlıktayken üyeydim. birinci sınıfta derslerin yoğunlupundan vakit ayıramadım pek ama gerçekten üyeleriyle yaptıklarıyla çok sevdiğim bir klüptür. Sizin de bu konudaki düşüncelerinizi almak istedim. Gülümseme
muhip
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 23, 2006, 09:47:34 ÖS »

kardeş ne işe yaradığını ne gibi faaliyetlerde bulunur bu kulüp..acıklasanızda bızde ogrensek..neler yapıyorlar sene içinde,nasıl üye olunur tanışma toplantısı falan olmuyormu..
enhedu
Newbie
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Eylül 23, 2006, 09:56:30 ÖS »

Benim bildiğim, durumu iyi olmayan öğrencilere gidip ders veriyorlar bir nevi dershane gibi bir ortamda. Geçen sene bir arkadaşım Kandilli'ye gidip edebiyat dersi veriyodu liselilere. Sonra git-gel zor olduğu için bıraktı.
Yaptıkları şeyler takdir edilesi gibi görünüyor. Bir de EREC var eğitim fakültesinin, onlar da bu tip şeyler yapıyor. Ama forumda bölümü açılmamış sanırım, göremedim.
muhip
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 23, 2006, 10:06:03 ÖS »

hadi ya  cidden güzel bir çalışma o zaman ..eger şartlar yani yol durumları falan uygun olursa bende matematik dersi için başvurmayı isterdim..peki nasıl başvurulur bu kulübe arkadaş..
enhedu
Newbie
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Eylül 23, 2006, 10:11:34 ÖS »

http://www.busos.boun.edu.tr/

Siteleri buymuş. İnceleyebilirsin.
muhip
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Eylül 23, 2006, 10:13:32 ÖS »

SAOLSIN...
nerion
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Eylül 24, 2006, 11:41:43 ÖÖ »

ya zaten sitesine de bakmışsındır da ben üyeyken yani iki yıl önce okuld akitap toplama kampanyası yapmıştık. bir tane kasımpaşadaki bir ilköğretim okuluna bir de o dersleri verdğimiz pembe eve (topşum gönüllüleri vakfıyla ortak bir çalışma - işte  lise son öğrencilerine bir nevi dershane gibi bir şeydi ben de geometri dersi veriyordum çok eğlenceliydi) kütüphane kurmuştuk. sonra ne bilim " hayalet" diye bir şey yapmıştık. migrostan sponsorluk alıp ihtyaç kolisi hazırlayıp( gıda temizlik fln) onları böle 50 tane fln hisarüstünde yardıma muhtaç evlerin kapısına bırakıp kaçmıştık.. gecenin bir yarısı kamyonete kaç kişi doluşup gitmiştik çok zevkliydi ya....
muhip
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Eylül 24, 2006, 04:51:45 ÖS »

süper ya peki faaliyetleriniz başladımı bu senede.ben hazırlık sınıfıyım da çarş. başlıcak bizim ki..gidince bizzat gidip görüşmeyi düşünüyorum ama şimdi o güne kadar öğrenim yine birazcık kulübü çok iyi oluyo..üye sayınız kaç peki arkadaşım ve  bu ders verme işi bir senelik projelermi yoksa bırkaç aylık mı..ama hem çok egllenceli hemde manen de insanı rahatlatan faydalı iişler yaptıgınız belli oluyo...
beyazıntonları
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Eylül 26, 2006, 06:00:56 ÖS »

Merhaba arkadaşlar,

Bence mutlaka bir BUSOS'un kulübüne gelin derim; çünkü size göre bir takım çok büyük bir olasılıkla bulacaksınız. Mesela arkadaşın da daha önce bahsettiği gibi OSS projesi var, çocuklar üzerine projeler var, insancıl takımı var( insan hakları üzerine), genç donörler projesi(kan bağışı ile ilgili) ... ve daha bir sürü farklı proje var ilginizi çekebilecek.

Diğer STKlarla iç içe olduğu için kulübün okul dışında da oldukça aktif bir rolü var.
Kesinlikle tavsiye ederim. Üstelik kulüp içi iletişim de oldukça heveslendirici : )

Kulüp odası 2. Erkek Yurdu altı ve Halkla İlişkiler karşısında; mutlaka bekleriz... Gülümseme

nymphaea
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Eylül 27, 2006, 01:36:23 ÖÖ »

BUSOS TANITIM GÜNLERİ

28 EYLÜL  21:30 Kilyos/ Necmettin Tanyolaç salonu

2 EKİM  17:00 Kriton Curi Salonu

Bol katılımlı, Bol gönüllülü toplantılar dileği ile:)
muhip
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Eylül 27, 2006, 03:17:47 ÖS »

niye saat o kadar geç.özellikle 28 eylüldeki..
nymphaea
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Eylül 27, 2006, 07:54:26 ÖS »

dersi saat 5te biten/gündüz işi olan hazırlık öğrencileri katılabilsin diye kilyosatki toplantı 21.30da. ne de olsa sadece haz. öğrencisi kalmıor mu o yurtlarda: ) öyle değilse bile herkesin orada olabileceği bir saat belirlenmiş. biraz daha erken olabilirdi evet ama yönetim kurulu böyle bir karar almış demek ki...
bounboun
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Eylül 27, 2006, 09:35:26 ÖS »

Arkadaşlar merhaba ;
Busosla ilgili açılmış olan altbaşlığın dolması bile beni çok mutlu etti , çünkü bu az da olsa sosyal duyarlılık bilincinin var olduğunun göstergesi bana göre . Zuhal yani beyazın tonları yeri tarf etmiş . Burda anlatmak ya da siteden bilgi edinmek ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum , kulübümüze bir uğrayın ve busos kardeşliğine yakından tanık olun derim ben Kahkaha Bu arada ben öss eğitim projesinin , proje koordinatörüyüm ve öss'nin -her nekadar her açıdan tam olmasa da_duyulmuş olması çok mutlu etti beni .Bu arada Muhip eğer gelip öss içn başvurursan formun değerlendirmeye alınacaktır . yer uyarsa demişsin : kısa bi açıklma yapayım . 2 koldan yürüyor öss , biri kavacıkta toplum gönüllüleriyle çalıştıımıs pembe ev gençlik hizmet merkezi , dieri de sanırım bilgi ünv.gençlik araştrmaları bilrimiyle çalışılıo ve yeri kuştepe.hepinizi bekleris arkadaşlar . Şunu diyebilirm ki ben bouna gelip de buraı sevmeyenlerden biriydim ve okulu busosla sevdim . Hatta ben BUSOSUM Gülümseme) (bu bir efsanedir , benim efsanem ... tarafımdan yeni üyelere de sıkılımadan onlarca kez anlatılaccaktır )
sevgiler
feyza
muhip
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Eylül 27, 2006, 10:16:29 ÖS »

siz böyle anlattıkça gelmek için dahabi can atıyorum ama henüz nasip olmadı bugün gelcektik arkadaşla işimiz çıktı. en yakın zaman da inşallah bizde busos lu olabilmek için  müracaat etcez..böyle güzel işleri madem başlattınız bizimde çorbada tuzumuz olsun..
nerion
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Eylül 29, 2006, 01:15:52 ÖÖ »

valla ben ikinci sınıfım tekrar başlıyorum busosa çünkü çok güzel okulumzda böyle bir küçük sivil toplum kuruluşunun olması çok güzel...
Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-