Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40720 Mesaj 3530 Konu- Gönderen: 7157 Üye - Son üye: usa.mali
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Futsal  (Okunma Sayısı 1885 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sldr
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 12, 2009, 01:52:16 ÖÖ »

Bu salon futbolu nasıl bir merettir eğlenceli midir? Kuralları futboldan çok farklı mıdır? Boğaziçinde non-credit olarak seçmeye değer mi?
Lük"
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 12, 2009, 01:58:36 ÖÖ »

Bu salon futbolu nasıl bir merettir eğlenceli midir? Kuralları futboldan çok farklı mıdır? Boğaziçinde non-credit olarak seçmeye değer mi?

süper manyak bi spordur basketbolun ayakla olanını düşün yada hentbol da diyebiliriz kurallar basit..Çok hızlı oynanır 20 dk da eben ağlayacak durumu getirir Kahkaha
Çok değer non credit seçmeli için..! 1 yıldır oynuyorum gerçekten çok zevkli. Futboldan çok farklı sayılmaz kurallar.. futbolda yetenekli isen bunu da iyi oynayabilirsin zira futsal topu biraz daha kucuk oldugundan oturu rahattır top kontrolu falan...estetikte daha fazladır..
« Son Düzenleme: Eylül 12, 2009, 02:00:39 ÖÖ Gönderen: Lük" » Logged
mockingbird
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 12, 2009, 11:21:22 ÖÖ »

war  mı oynayan bari okulda bn de çok meraklısıyım da bi de hazırlıklar da yararlanabilio mu bu olaydan  Ney
Lük"
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 12, 2009, 01:43:22 ÖS »

okulda oynayan çok.. Takım da var, geçen sene Efes Futsal Liginde de oynadılar, zaten şu an için Türkiye de pek tanınmış bi spor olmadığından üniversite takımları mevcut liglerde de. hazırlıkta da oynayabilirsin ama seçmelere gidip beğendirmen lazım kendini Göz kırpan ama dersler çok kalabalık olduğu için dier türlü oynaman biraz zor hazırlıkta..  Bolum e geçince dersini alıp oynarsın..
zeper
Full Member

every thing is everything..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 12, 2009, 05:43:20 ÖS »

evet,benim arkadşlarım aldı geçen dönem,inanılmaz zevkli diyorlar.Hazırlıklar alailiyor um bilmiyorum ama ikinci dönem alabiliyorlardı.İlk dönem gitmek isteyenler bence hiç ders olarak seçmeden kaçak gitsinler derim. Sırıtan

The past'S history,th future's mystery,THE PRESENT is  gift
schumi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Eylül 13, 2009, 03:38:05 ÖÖ »

dersi kayıtta eklemeden de gidebilirsiniz, geçen dönem öyle yaptım, bu dönem de öyle yapmayı düşünüyorum, fakat bazı günler çok sıkışık oluyormuş o günlere denk gelmesin diyodu hoca.
mockingbird
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 20, 2010, 10:59:32 ÖÖ »

e ben bunu nası alcam ders olarak şimdi kısaltması fln nedir bu dersin bi yardımcı olsanız sevinirim...
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-