Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34359 Mesaj 2171 Konu- Gönderen: 2846 Üye - Son üye: ImmidsOxido
Sayfa: [1] 2 3
Yazdır
Gönderen Konu: GALATASARAY'lılar e hadi  (Okunma Sayısı 5045 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hutku
Hero Member

bu ülkede herkes kardeştir,beynine iyi yerleştir

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 24, 2006, 10:58:02 ÖS »

ŞAMPİYON CİMBOMLULAR
TOPLANIP TAKIMA SAHİP ÇIKALIM
MEYDAN BOŞ KALINCA SAHİPLENEN ÇOK OLUYOR

Her Şey Vatan İçin...KİMYA
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 25, 2006, 07:23:17 ÖS »

ee galatasaray a sahip çıkan, zaten galatasaraylıdır; o zaman niye galatasaraylıları çağırıyosun ki sahip çıkmaya??  Kahkaha
my immortal
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 25, 2006, 09:07:38 ÖS »

yensen yenilse kalbim hep senle
hutku
Hero Member

bu ülkede herkes kardeştir,beynine iyi yerleştir

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Aralık 02, 2006, 10:57:20 ÖS »

yarınki maç öncesi takımıma ölümüne güveniom
onun için yarınki maça50 ytl yatırıom
iddaa oynadım
fener bir darbe de benden gelcek

Her Şey Vatan İçin...KİMYA
schumi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Aralık 03, 2006, 10:03:41 ÖS »

tüm fenerbahze zamiası olarak gezmis olsun dileriz

futbol:2-1
basketbol:75-64

fb'den gs'ye 2 darbe
bence çok hoş olmuş
« Son Düzenleme: Aralık 03, 2006, 10:07:58 ÖS Gönderen: schumi » Logged
su
Full Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Aralık 03, 2006, 11:24:24 ÖS »

yarınki maç öncesi takımıma ölümüne güveniom
onun için yarınki maça50 ytl yatırıom
iddaa oynadım
fener bir darbe de benden gelcek

yaptın mı öyle bişe? (:

Hayat benle dalga geçiyor.
Mallory Knox
Sr. Member

hayat, bir hayalperest için cehennemden farksız .

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Aralık 04, 2006, 11:32:29 ÖÖ »

Göz kırpan aha ha,geçmiş olsun dostum,o 50 ytlyi daha faydalı amaçlar için kullanmış olsaydın keşke :)neyyse,bir musibet bin nasihatten iyiymiş,biz fenerbahçelilere ancak geçmiş olsun demek düşer Göz kırpan
JR Ewing
Newbie
*

Sjölmal

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Şubat 08, 2007, 03:11:28 ÖS »

1905 yılında,eskiden okuduğum sınıfın karşısındaki sınıfta,bikaç yüce insanın "Türk olmayan takımları yenmek" amacıyla kurduğu bi takım var...
Karşısında ise gene aynı okulun öğrencileri tarafından rakip yaratmak amacıyla kurulmuş bi klüp var...
Galatasaray hep en büyüktür,Fenerbahçe ise ona rakip olarak yaratılmış bi klüptür,bu yüzden komplekslerini üstlerinden atamazlar...
Yazık...

Son viraj...
schumi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Şubat 09, 2007, 01:33:29 ÖÖ »

öncelikle bizim fenerbahçenin galatasarayı basketbolda ve futbolda yendiğin gün bu başlığa cevap yazmamız tatlı rekabettendir, bu olay rakip takımlar birbirini yendiğinde her zaman yapılır zaten. fenerbahçeliler'e kompleksli diye laf atmadan önce kendi yazdığın bu mesajı incelemeni tavsiye ederim.

Her(v) zaman fener(v)li olmanın ezikliği altında yaşıyacaklar(v)a acıyor(v)um... Dünyanın en antipatik başkanı ve tar(v)aftar(v)ına sahip olmak zor olsa gerek... Bni sormayın,tabiki Türkiye'nin en büyük camiasının kurduğu en büyük klübü Galatasaray'ı tutuyorum  Gülümseme

ayrıca "hadi bi takım kuralım avrupakileri yensin"
ve "hadi bi takım kuralım galatasaray'a rakip olsun" gibi düşünceler de çok saçmadır, kim demişse uydurmuştur.
yazık...
JR Ewing
Newbie
*

Sjölmal

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Şubat 09, 2007, 02:03:06 ÖÖ »

ilkini gsk'nın ilk tüzüğünde okuuyabilirsin...
ikincisini ise fenerbhçeyi kuran kişilerin menşeine,ve ilk klüp başkanına bakarak öğrenebilirsin...
tabi bunlar öğrenmekle ilgili

Son viraj...
Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Şubat 09, 2007, 03:03:31 ÖÖ »

JR Ewing Anti-Fener fanatikliğine lütfen girişmeyelim. Bir resim ile Galatasaray'ın nelere hizmet ettiğini, Fenerbahçe'nin neler için çalıştığını anlatırım ve bunun altından kalkamazsın, burada takımını insan gibi va hakkıyla tutan Galatasaraylı arkadaşlarımızın hatırına tartışma ortamı yaratmak istemiyorum.

Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
JR Ewing
Newbie
*

Sjölmal

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Şubat 09, 2007, 12:11:49 ÖS »

Ben Galatasarayın kuruluşundaki amacı işaret ettim,öbüründe de küçük bi bilgi verdim,bu dokunmuş olabilir tabi...
Galatasaray nelere hizmet ediomuş benden iyi bilemezsin,tabiki her türk takımının bi amacı da yabancı takımlara üstünlük kurmaktır,ama bunu kuruluşunda amaç edinmiş o zamanlar Galatasaray,ki bu bilgiye de rahatlıkla ulaşabilirsin.
O resmi koy da biz de görelim bakalım neymiş...

Son viraj...
Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Şubat 09, 2007, 02:20:23 ÖS »

Galatasaray Fransız Emperyalizminin Türkiye'deki temsiliyeti için kurulmuş Galatasaray Lisesinin oluşturduğu bir takımdır unutmayalım. İngiliz-Fransız işgali altındaki İstanbul'da Fransız subaylarına misafirlik yapan Gs klübü amacını açıkça belli etmiştir. Fenerbahçeli ve BJK'lı futbolcular Anadolu için çalışırken ( Fenerbahçe hem halkın moreli için işgalci güçlerin takımları ile oynuyor ve General Harrington Kupası gibi kupaları kazanır, geceleri ise istihbarat topluyor ve işgal güçlerinden silah çalıyordu, Bjk ise gene işgalci güçlerden silah çalarken, bunların anadoluya iletilmesi için çalışıyordu )
« Son Düzenleme: Şubat 10, 2007, 01:20:32 ÖS Gönderen: Kuzey » Logged

Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
JR Ewing
Newbie
*

Sjölmal

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Şubat 10, 2007, 04:24:28 ÖÖ »

Heheh,o alttaki şeyin tamamen düzmece olduunu sen de en azından benim kadar ii bliosun,eğer bu konudaki gerçeği öğrenmek istersen gs lisesine git,binaya girdiinde öğrenci oldukları için askere alınmadığı halde cepheye giden ve cephede şehit olan Galatasaray öğrencilerinin ve çalışanlarının isimleri yazar... Bunun yanında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanları'nın hepsinin ziyaret etmiş olduğu tek eğitim kurumu,ayrıca Atatürk'ün de 3 kere ziyaret ederek O'nun en çok ziyaret ettiği eğitim kurumu da olmuştur Galatasaray Lisesi... O yüzden sallarken dikkatli sallıyalım!
« Son Düzenleme: Şubat 10, 2007, 04:26:49 ÖÖ Gönderen: JR Ewing » Logged

Son viraj...
schumi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Şubat 10, 2007, 04:32:02 ÖÖ »

jean pierre dumouli diye birisi yok, yani o resim uydurma.
ama yine de durup dururken bize kompleksli demeni anlamayadım JR. elbette var sizde de bizde de kompleksliler. (üzgünüm ki buforuma yazdıklarından anlaşıldığı kadarıyla sen de bu gruba dahilsin.) ayrıca sevmediğin takımın kuruculuşu ve kurucuları hakkında niye böyle asılsız şeyler iddia ettiğini de anlayamıyorum. ben bi çok şeyi anlayamıyorum zaten, delirecem. niye insan rakibinden nefret eder onu aşağılamayı kendine hedef edinir. ben galatasaraydan nefret etmem, edeni de anlamam.  senin de bir gün rakibinin ve taraftarlarının düşmanın olmadığını anlamanı ve onlardan nefret etmemen gerektiğini anlamanı dilerim.
Sayfa: [1] 2 3
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: