Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34358 Mesaj 2171 Konu- Gönderen: 2844 Üye - Son üye: yeko
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Veee spor kulübü  (Okunma Sayısı 1236 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
byyawash
Full Member

Selamlar olsun!

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 14, 2006, 12:19:44 ÖÖ »

daha bu bölüm açılmamıştı bizim muhabbetlerimiz ee açılınca da onu buraya taşımayı uygun gördüm  Göz kırpan
buradan devam ederiz.
okulun voleybol etkinlikleri(ya da takımı) hakkında bilgisi olan var mı?
yani ilk etapda seçme falan tabi tarihi ne zaman, birde ben kayıt günü bir form doldurdum lisanslı olduğum için, eğer takıma alınırsam buradaki lisansımı almam gerekir mi?geçen sene lisansım eski kulübümde kaldığı için yeni takımın ilk maçlarında oynayamamıştım.

spor kulubune sorsana butun sorularını...hatta o başındaki abiler;) ve ablalar telefonlarını bile veriyorlar çekinmeden arayabilirsin...standlar zaten olur oryantasyonda:D bekle istersen...

upssss tamam duruldum benden bu kadar:)
saol!

mustafa yavaş
sarisayfalar
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 16, 2006, 12:14:59 ÖS »

ewet ben de futbol seçmelerini merak edıorum !!bı malumatı olan olursa ,en azından tarihi , paylaşmasını beklıorum .bu arada forum çok iyi oldu .hazırlayanlara tesekkur
ffarken
Evrensel Gözlemci
*

tufenk icat oldu donluk bozuldu..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 16, 2006, 03:37:21 ÖS »

sanirim ekim kasim gibi olur.. zaten heryere duyurusunu asarak senin gozune sokmayi basarirlar.. kim bilir belki secmelere beraber gideriz..
yagli
Moderator

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Eylül 16, 2006, 10:25:59 ÖS »

selam millet,
tüm seçmeler 2-5 ekimdeki sporcu günlerinde takım tanıtımları yapıldıktan sonra başlayacaktır...oryantasyonda SK standı olacak,tüm bilgileri standımızdan yada ofisimizden gelip öğrenebilirsin,ayrıca tüm gelişmeleri güney meydan dodge halldeki bannerlardan takip edebilirsiniz...

Onur YAĞLI

Onur YAĞLI
SK'07
sarisayfalar
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 16, 2006, 10:33:17 ÖS »

eyvallah abi
demko
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Eylül 22, 2006, 01:14:48 ÖS »

bnde bi spor istiyrm.lisanslı diilim.okulda maçlar yapardık,bi de beachvolley:)yani demek istediğim öncelikle kursa mı gitmeliyim klübe girmek için.kurs açılıo mu?
yagli
Moderator

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Eylül 28, 2006, 11:05:04 ÖS »

okulda 22 takım var,bunların çoğu altyapı,lisans veya ücret istemeden sıfırdan eğitim veriyor..biraz popüler sporlar ilgi fazla olduğu için seçme yapmak durumunda kalıyor...sen ilgini çeken hangi takım varsa ya toplantısına gir yada ofise fln uğra..ancak dediğim gibi okulda imkanı olmayan bazı sporlar okul dışında kurs olarak fln açılıyor...ama SK'da kendine gore illaki takım ve spor bulursun yeterki spor yapmak iste;)

Onur YAĞLI
SK'07
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: