Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34359 Mesaj 2171 Konu- Gönderen: 2845 Üye - Son üye: elashetty
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Yardım bekliyorum.  (Okunma Sayısı 796 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fatalrhyme
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 19, 2006, 09:39:32 ÖS »

Sayın büyüklerim.Hazırlığım Ve tahmin edeceğiniz gibi oyle Her şeyden Haberim Olmuyor.Bu Yüzden Sporcu Günlerini Kaçırdım.Şimdi Ben Basketbolla Uğraşmak istiyorum.cok Fazla birikimim yok Ama oynamak istiyorum.Bana yardımcı Olursanız cok sevinirim.

...ZzZzZzZzZzZzZz...
schumi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 20, 2006, 12:46:03 ÖÖ »

pek büyük değilim aslında ama yardımcı olabilirim az buçuk.
http://registration.boun.edu.tr/scripts/sch.asp?donem=2006/2007-1&bolum=PE
adresine girip basketbol saatlerini öğren
derslerin yapıldığı yeri öğren, basket dersi olan bi saatte git hocayla konuş.

basketbol dersleri nerde yapılıo bilmiyorum ama güneyde orta kantinin olduu bina da yeni basket sahası yapılmış die biliyorum(yamuluyo olabilirim) eğer yamulmuyorsam dersler de orada yapılıyordur herhalde diye düşünüyorum.

okulun basket takımına girmek istiyorsan, sanırım seçmeler 2 hafta önce yapıldı, yani geç kaldın ama belki de kasarsan sonradan da alıyorlardır, pek bi bilgim yok.
orta kantininin karşısındaki spor kulubü odasına gidersen, sana daha ayrıntılı bilgi verirler.
yagli
Moderator

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ekim 20, 2006, 06:32:35 ÖS »

Slm,
basketbolu arkadas aslında oldukça güzel anlatmış...uçaksavardaki kapalı basket sahasını ve güneyde orta kantinin üst katındaki dodge hall.i,okul  takımlarının antrenman saatleri haricnde kullanabilirsin.Basket takımı ise seçmelerini yaptı ve çalışmalarına başlayalı hayli oldu,yani takıma şansın zor diyebilrim...BUarada çok kısa zamanda içinde duyuracağımız Night Ball turnuvalarında basketbola yazılarak,5 ay sürecek yoğun ve güzel bir turnuvada bulunabilirsin...Detayları çok yakında burdan duyuracağım,ki afişleride görürsünüz

Onur YAĞLI
SK'07
fatalrhyme
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 20, 2006, 06:56:03 ÖS »

Takıma girmek değildi zaten amacımSadece basketbol Oynamak istiyorddum bu konuda da yardımcı oldugunuz için saolun...siz de olmasaydınız ne yapardım bilmiyorum  Gülümseme

...ZzZzZzZzZzZzZz...
yagli
Moderator

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ekim 21, 2006, 11:05:23 ÖS »

yine bekleriz Göz kırpan

Onur YAĞLI
SK'07
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: