Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

38552 Mesaj 2715 Konu- Gönderen: 4708 Üye - Son üye: rain
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: www.confessboun.com  (Okunma Sayısı 2338 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mallory Knox
Sr. Member

hayat, bir hayalperest için cehennemden farksız .

Üyelik Bilgileri
« : Mart 16, 2007, 02:52:02 ÖS »

sanırım yeni açılan bi site..boğaziçililerin itiraf.com'u da diyebiliriz sanki Gülümseme hazırlık sınıflarının ilan-ı aşk mesajlarının arasından zor da olsa eğlenceli şeyler bulmak mümkün  Göz kırpan ilerleyen zamanlarda daha kaliteli şeyler yazılacağını tahmin ediyorum..canınız sıkıldığında zaman geçirmek için tavsiye olunabilir bi yer Gülümseme
agentorange
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 16, 2007, 09:23:08 ÖS »

İzmir Ekonomi Üniversitesi'nin bu türden bi sitesi vardır ve orda bayanlar nerelerinin estetik olduğunu itiraf edip rahatlamaktalar.(En azından ben öyle duydum).Bizimkindeyse ona nazaran daha az ciddiye alındığını görüp rahatsız oldum biraz.Zira gercekten bir şey itiraf eden yok,varsa yoksa sahte serenadlar.Yine de istisnai de olsa orjinal ve eğlendirici entrylere rastlamak mümkündür.Bakın derim.

paper monster
Mor Köpüklü Sabun
Full Member

a.k.a ANJEL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 19, 2007, 01:18:20 ÖÖ »

ya cnm sıkıldıkça eğlence için giriyorum o siteye, arada bir de itiraf ekliyorum..
ama olay itiraftan çıkmış artık.. anladığım kadaryla herkes birinden hoşlandımı girip oraya yazıyo, ve oradan bulmayı ümit ediyo, itiraf kategorisine gireblcek şey öyle az ki.. gönül ister bi erkek kalksn desn "itiraf ediyorum her gece uyumadan önce makyaj yapıyorum, silip öyle yatıyorum" ya da bi kız "itiraf ediyorum, çocuk filmleri izleyip izleyip ağlıyorum, komedi filmi olsa bile". yapılan itiraflarn hepsi okulu kapsıyo ve "A şahsı" bi msj atıyo peşi sıra gelen msjlarn çoğu "A şahsı'na" başlıklı oluyo.. ya mesajlaşmak için forumu icat etmişler..  insan istiyo ilginç ilginç itiraflar okuyp şaşırmak eğlenmek..

Why not?
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: