sitesi vardı ama şu an yok galiba...
Kulübün temelleri, 99 girişli öğrenciler tarafından atılmıştı..Yavuz Hocanın asistanı Nil hanımın bu konuda emeği çoktur..(nacizane ben de o ekipteydim)..ancak hem kulübün açılması hem de derginin çıkarılması, 2001 yılında çoğu maddi ve bazı idari sebeplerden dolayı ertelenmişti..daha sonra bu temeller üzerine 2004'te kuruldu..(tarihlerde 1 yıllık sapma olabilir) yine aynı şekilde dergi de ilk hazırlandığı ufak bazı değişikliklerle ilk hazırlandığı şekliyle basıldı..(derginin ismi ilk olarak TB 490 olarak düşünülmüştü

(hey gidi günler) denim de bi katkım vardı makale olarak sanırım ilk sayıya..ama emin değilim..
Dergiye özellikle Yavuz bey (Karakışla) çok destek vermiş; deringil ise aksine köstek olmuştur..kulüp odası ilk önceleri asistanların odasının karşısındayken, selim bey tarafından şimdiki barakasına gönderilmiştir...ancak faaliyetleri ile kısa zamanda kendini göstermiştir..özellikle gezileri ve organize ettiği konferanslar ile...
En son yönetim kadrosundan iki tane Zeynep (birinin soyadı Giray'dı), Enver Arslan(Zeynep'in nişanlısı), Merve Tezcanlı gibi isimler kaldı aklımda...bazıları mezun bazıları master yapıyor hala..ben ise hala okula devam

Neyse..aklıma gelenler bunlar...