|
|
|
weirdo
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 30, 2009, 06:47:55 ÖS » |
|
ben 1.sınıf olacağım bu sene registration sitesine en iyi BİM deki bilgisayarlardan erişebildiğini duydum, sırf bu yüzden 17 sinde okula gelmek gerekir mi, yani evden sisteme giriş yapsak sıkıntı yaşarmıyız yardımmm pleaseeeeee  evden girememe ihtimalin çok yüksek. okuldaki bilgisayarlar için sıra numarası almana da gerek yok eğer bir laptop un varsa.Yoksa da bir yerlerden laptop bulabilirsin sanırım, herkesin elinde bi laptop var. okulun içinde ki BOUN-WAN wireless ağından girdiğin sürece farketmez. şunu da belirtmem gerekir ki: nerden girersen gir, her zaman girememe ihtimalin var çünki sistem belli bir sayıdan fazla kullanıcıyı kabul etmiyor. kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
ne yapsa etse üstüne gitmşler,mavi gökyüzünü ona dar etmşler
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 31, 2009, 01:43:47 ÖÖ » |
|
Evden dene bence, dil dersleri dışında kota sorunu çekeceğin ders olduğunu sanmıyorum 1.sınıfta..bilemem tabi (= De weirdo'nun dediği gibi, artık pek bir farkı yok kullandığınız ağın bölgesinin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gfb_hamit
Newbie
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 01, 2009, 01:37:47 ÖÖ » |
|
Peki bu akademik takvimdeki;
23.9.2009 Çarşamba Tüm öğrencilerin kayıt danışmanları ile görüşme günü
dediği gidip danışmanlarımızla yüzyüze görüşmemiz mi gerekiyor?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
klbk
Newbie
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 01, 2009, 12:24:35 ÖS » |
|
eğer advisor ders programını onaylarsa görüşmek zorunda değilsin iki dönemdir ders seçimi yapıorum bu dönem 3. kez yapıcam ikisinde de advisor onayladı ders programımı ve görüşmeye gitmedim.ayrıca ikisinde de evden sisteme giriş yaptım eğer kota sorunlu dersin yoksa hiç uğraşma derim hatta ben ikinci dönem bimdekilerdn daha önce sistemdeydm:)şans işi diebilirz:D:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeper
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 12, 2009, 05:58:07 ÖS » |
|
Peki bu akademik takvimdeki;
23.9.2009 Çarşamba Tüm öğrencilerin kayıt danışmanları ile görüşme günü
dediği gidip danışmanlarımızla yüzyüze görüşmemiz mi gerekiyor?
Advisorla görüşmeye; eğer ders programıyla ilgili kafanda bir soru varsa ya da arkadaşların da dediğini gibi tüm programı yapıp onaylmaya gönderdiken sonra kabul etmediyse onunle yüzyüze konuşup ikna etmek için gidebilrisin.Bazen öğrenciler sorularını maille de soruyorlar ama ben her zaman yüzyüze görüşmenin taraftrıyım.Konuşma sırasında aklına başka şeyler de geliyor sorucak,aynı şekilde hocanın da sana daha ayrıntılı açıklama yapıcak fırsatı oluyor.
|
|
|
|
|
|
The past'S history,th future's mystery,THE PRESENT is gift
|
|
|
gregor
Newbie
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 13, 2009, 02:37:12 ÖS » |
|
arkadaşlar AE111 i proffu C ile geçen herkes mi almak zorunda?(turizm işletmeciliği bölümündeyim)ayrıca deparmental programs da DEPT/HSS/COM ile ilgili bilgi advisor tarafından mı gönderilecek? ???ders seçimlerinde sıkıntı yasar mıyım acaba?şimdiden teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 13, 2009, 09:07:19 ÖS » |
|
Herkes Ae almak zorunda değil, bölümden bölüme değişiyor o..Evet bir mail atılması lazım bu tür derslerle ilgili.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gregor
Newbie
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 13, 2009, 10:45:35 ÖS » |
|
teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sehzade
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 14, 2009, 02:44:52 ÖS » |
|
sistemde açık olan consent requests ne işe yarıyor, tüm dersler yok içerisinde zaten kimler için gerkli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 14, 2009, 08:31:07 ÖS » |
|
Bazı derslerin kotası belirsizdir, hocası herkese vermez yani dersi. Dersi veren kişiye 'consent' atarsın bunun için, dersinizi almak istiyorum mahiyetinde. Eğer izin verdim alabilirsin derse, dersi ekleyebilirsiniz kayıt zamanı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
couto91
Newbie
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 15, 2009, 03:46:48 ÖS » |
|
internetten kesin kayıt nasıl yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glirhuin
Newbie
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 15, 2009, 06:04:18 ÖS » |
|
herkese merhaba, ben de bu sene 1. sınıfım. kayıt için kafa patlatıyodum da hala emin olamadığım bikaç konu var. yardımcı olursanız sevinirim. tecrübe konuşsun!  1)Yanında ME yazan section'ı değil de başka bi tanesini seçeceksem ve o dersin infosunda consent konusunda bir not yoksa yine de consent almam gerekir mi? (Yani orada ME yazmasının quota benzeri bi yaptırımı var mı yoksa sadece tavsiye mi?) 2)Ben piyano ve dans dersi almayı düşünüyorum, belki bir de savunma sporları. Bu dersleri kulüplerden de alabilir miyim? Okul dersi olarak almamın kulüpten almama kıyasla büyük bir artısı ya da zorlayıcı bir yanı olur mu? 3)Şimdilik curriculum dersleri hariç bir ders almamayı düşünüyorum. Başka alanlara kayıp kendimi o konularda da geliştirme mevzusunu danışmanımla mı konuşmam gerekiyor? Bu işe başlama zamanı açısından tavsiyeniz ne olur?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 15, 2009, 08:01:11 ÖS » |
|
couto; harç ve kayıt paranı yatırınca kaydın oluyor..
glirhuin; info kısmında consent gerekmiyor diyorsa gerek yok o durumda consent atmana, zaten kitle derslerinden bahsediyorsundur, istediğin sectiona kaydolabilirsin, sadece ME yazan sectiondan sana yer ayrılmıştır, öyle bir ihtiyaç o da..
Klüplerde özel kurs duyuruları olur, gerek müzik klübünde gerek spor klübünde. Müzikle ilgileniyorsan koro seçmelerini öneririm, sana çok şey katar ve piyano için seni çalıştıracak birilerini bulabilirsin. Dans için ise dans klübünün dersleri vardır. Savunma sporlarını kredili alabilirmisin bilmiyorum ama kredisiz alabilirsin büyük ihtimal. Zaten ortalamaya etki etmeyen bir ders. Okul dersi ve klüpten alman derken ne demek istedin anlamadım..
Önemli soruların var ise danışmanına mail atabilirsin, ikinci dönemden itibaren eğer not ortalaman iyi ise istediğin dersi alabilirsin eğer danışmanın sorun çıkarmazsa..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glirhuin
Newbie
|