|
yum-i-yum
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 13, 2009, 08:26:55 ÖS » |
|
Ben bunu okumadım ama tahmin etmiştim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 13, 2009, 09:00:17 ÖS » |
|
kilit falan almaya gerek varmı ki dolap için??
Gerek yok, anahtarlıdır dolaplar.. Nevresim takımı ve yorgan getirin tabi. Sadece pike yeterli olmaz, kaloriferler yanıyordu tabi 1.yurtta güzel ama yine de yorgan daha uygun. Kilyos yurduna ulaşım servislerle sağlanıyordu önceden, başka yol yok pek zaten, olsa da uzun yürüyüşler ve bir çok vesait ile mümkün idi. Ama şimdi belediye otobüsü konulmuş, onun uygulamasını bilmiyorum. Yurtta asarlar panoya otobüs saatlerini ona göre düzenlersiniz kendinizi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adaam sen de
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 13, 2009, 09:27:03 ÖS » |
|
iett'nin sitesinden aldığım bilgilere göre her saat iki tane otobüs var sarıyer kilyos arası..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grkm
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 14, 2009, 12:33:15 ÖÖ » |
|
iett'nin sitesinden aldığım bilgilere göre her saat iki tane otobüs var sarıyer kilyos arası..
Kilyos'a giden araçlar yurda gitmiyor. Merkezle yurt arasında da mesafe var. Yadyok tarafından, yurttan okula getirip götüren servisler (iett aracı ama bu iş için) olduğu söylendi...
|
|
|
|
|
|
... KISA ÇAKI, PASLI PANTOLON, GÖZDE YARASI KALMIŞ KABUK ...
|
|
|
|
|
celilcan
Newbie
|
 |
« Yanıtla #20 : Eylül 16, 2009, 02:59:36 ÖS » |
|
arkadaslar yurtlarda yemek işi nolcak bilen var mı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nicomedia010
Newbie
|
 |
« Yanıtla #21 : Eylül 16, 2009, 03:19:14 ÖS » |
|
arkadaslar yurtlarda yemek işi nolcak bilen var mı bence sen hazırlıklı gel baba! bavulda, memleketten peynir turşu tereyağ falan olsun. bulursan tandır ekmeği falan da ekle. n'olur n'olmaz! )) ayrıca aç yatırmaya teşebbüs edeceklerini sanmam. aksi takdirde, kafeterya ve kantin yağmalanır. yağma dedim de zaten 2 günde bir sel-fırtına sebebiyle haberler çıkıyor kilyos. bir de siz stresimi artırmayın. yumruk atarım saçınızı çekerim sinirliyim bugün ))
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 16, 2009, 03:24:41 ÖS Gönderen: nicomedia010 »
|
|
|
|
|
buurcuu
Newbie
|
 |
« Yanıtla #22 : Eylül 16, 2009, 04:39:34 ÖS » |
|
yorgan yastık falan demişsiniz ama açıklamada sadece nevresim isteniyo koca yorganı mı taşıtacaklar yok bi de döşşek götürelim
tabiki yastık yorgan götürmelisiniz yataktan başka uyuma malzemesi yok çünkü 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buurcuu
Newbie
|
 |
« Yanıtla #23 : Eylül 16, 2009, 04:43:54 ÖS » |
|
1.kilyosta odalarda mutfak var 2.kilyosta da katlarda mutfak var orda yemek yapabilirsiniz ama ocak kap kacak kendiniz götürmeniz lazım. ayrıca kilyosta da yemekhane ve kantin var aç kalmazsınız merak etmeyin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paxon
|
 |
« Yanıtla #24 : Eylül 16, 2009, 05:23:23 ÖS » |
|
1.kilyosta odalarda mutfak var 2.kilyosta da katlarda mutfak var orda yemek yapabilirsiniz ama ocak kap kacak kendiniz götürmeniz lazım. ayrıca kilyosta da yemekhane ve kantin var aç kalmazsınız merak etmeyin  Acaba yemekhaneyi es geçip kendi yemeğini kendi yapma zahmetine girişen kaç kişi var , amacına uygun kullanılıyor mu mutfaklar  merak ediyorum 
|
|
|
|
|
|
Beni Benden daha iyi tanıyan biri varsa o yine benimdir.
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #25 : Eylül 16, 2009, 06:45:16 ÖS » |
|
Bizim mutfakta su, süt, kahve, mısır gevreği dışında mideye giden bir şey olmamıştı hiç. Yemekhane ve kantin yeterince iş görüyor, isteyen arada yemek de yapıyor tabi, ama kızlar yapar erkekleri davet eder genelde öyle olur işler. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paxon
|
 |
« Yanıtla #26 : Eylül 16, 2009, 07:23:04 ÖS » |
|
Bizim mutfakta su, süt, kahve, mısır gevreği dışında mideye giden bir şey olmamıştı hiç. Yemekhane ve kantin yeterince iş görüyor, isteyen arada yemek de yapıyor tabi, ama kızlar yapar erkekleri davet eder genelde öyle olur işler.  Yapan erkekler de vardır  İlgin için sağolasın 
|
|
|
|
|
|
Beni Benden daha iyi tanıyan biri varsa o yine benimdir.
|
|
|
gamze:)
Newbie
|
 |
« Yanıtla #27 : Eylül 16, 2009, 07:55:40 ÖS » |
|
yemek yapmaya teşebbüs derken  hatırlıyorumda 2. kilyosta kuru fasülyedir yok efendm envayi çeşit salatadır corbadır gayette mukemmel sofralar hazırlanırdı  ayrıca ocak su ısıtıcı tencere tost makinesi herşeyi bulabilirsinz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adaam sen de
|
 |
« Yanıtla #28 : Eylül 20, 2009, 05:07:15 ÖS » |
|
nasıl da unutmuşuz yazmayı.. nutella ve tmo'nun fındık ezmesi de olmalı bavulda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|