Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34514 Mesaj 2192 Konu- Gönderen: 3074 Üye - Son üye: Nell Yxovas
Boğaziçi Üniversitesi ForumuDeneTavsiyeleriniz ve İsteklerinizders secmi & hocalar hakkında bilgi uzerine anket
Anket
Soru: adminlerin onderliginde ders alcagımız hocalar hakkında genis bilginin bulundugu bi konu olsun mu? (tabi adminler bu konuda biraz arastırma yapsa )  (Oylama kapandı: Temmuz 14, 2007, 01:37:42 ÖS)
cok ii olur zaten gec bile kalındı. - 6 (40%)
hos olur.. hatta site biraz daha hareketlenir ..hit artar.. - 5 (33.3%)
fena olmaz herkes faydalanır - 2 (13.3%)
pek bi faydası olcagını zannetmiyorum - 1 (6.7%)
hic gerek yok bole seylere..eski duzen iyi - 1 (6.7%)
Toplam oy: 15

Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: ders secmi & hocalar hakkında bilgi uzerine anket  (Okunma Sayısı 2574 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iatalay
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 14, 2007, 01:37:44 ÖS »

arkadaslar daha once bu konuda istekde bulunmustum..fakat pek ses cıkmadı... Ney
dersleri secerken belirsizlikle seciyorum:-\
su an itu bu sistemi basarıyla kurmus..
butun dersler hakkında bilgi edinebiliyorsunuz hocaların not dagılımıdır
(not dagılımı dersi alan form uyelerinin oylarıyla  anket olustrulabilir (dd %5 cb %18 gibi... ders devamlılıgı gibi)
hocalar hakkında saglam yorumlar...
neden bizde olmasın ki...
destek bekliyoruz... Sırıtan
köstek olanlara oy yerimiz mevcut Kahkaha
Sahip
Member
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 14, 2007, 02:19:56 ÖS »

İtü'de öyle bir olayın olması, okulun öyle bir hizmeti sunması. Bizde hangi hoca ne kadar aa ne kadar cb verdi diye bilgi verilmiyor. Anket yapılsa dahi katılım az olacağından, veya sabote edilmeye müsait olacağından (gerçi çözüm bulunabilir) çok güvenilir sonuçlara götürmez. Hocalar hakkında yorum yapılması en çok istediğimiz durum, zaten genel olarak yapılıyor. Ama önerilerinizi her durumda bekliyoruz ve uygulamak için can atıyoruz.
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 23, 2007, 05:51:48 ÖS »

e var zaten bolumlerin baslii altinda hocalar hakkinda yazilarin yazildii bolum.

ama kimse ii bi sekilde degerlendirmiyo, o baska..
BilgisayarCI
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 26, 2007, 12:18:07 ÖÖ »

arkadaşlar itü de okuyorum eğer yardımcı olursanız (hocalarınızın açık bilgilerini veren bir db yardmı mesela) öyle bir forum oluşturabiliriz. bence de bu forum şu haliyle sadece öğrenciler arasında lak lak yapılmaya müsait bir ortam vaad ediyor. itü boun el ele odtü'ye güle güle
Sahi'be
Halkın Admini ! :)
Ar-Ge
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran 26, 2007, 01:42:05 ÖÖ »

@BilgisayarCI

Eğer fikirler beyan edilir ve üyelerimizden toplu istek gelirse dediğin şeyleri yapabilecek teknik altyapımız var. ilgin alakan için teşekkürler..
iatalay
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Haziran 26, 2007, 05:14:43 ÖS »

İtü'de öyle bir olayın olması, okulun öyle bir hizmeti sunması. Bizde hangi hoca ne kadar aa ne kadar cb verdi diye bilgi verilmiyor. Anket yapılsa dahi katılım az olacağından, veya sabote edilmeye müsait olacağından (gerçi çözüm bulunabilir) çok güvenilir sonuçlara götürmez. Hocalar hakkında yorum yapılması en çok istediğimiz durum, zaten genel olarak yapılıyor. Ama önerilerinizi her durumda bekliyoruz ve uygulamak için can atıyoruz.

itü deki sistemi biliyorum... ordaki gibi harika bi sistem elbette olusamaz ama elden geldigince bi seyler yapılırsa faydalı olunabilir.... belki bogazicine kayıtlı arkadaslarımızın isim ve ogrenci noları bi yerlerde bulabilirseniz... ona gore uye olunup ki buna altın uyeligi ya da ne biliim boun ogrenci uyesi ismi altında bazı yetkiler verebilirsiniz(not dagılım anketidir hocalar hakkında yorumlardır)(ankette her boun uyesi sadece bi oy atabilsin)....diger taraftanda uye olmayan ya da normal uyeligi olan arkadaslarda yorumlara ve anketlere sadece bakabilirse daha guvenilir bi yapı olusabilir... zaten guvenilir bilgi alabilmek icinde okuldaki arkadaslardan bu anketleri sabote edecek kimse cıkmaz buyuk ihtimal.. Kararsız
dipnot:bunlar sadece kisisel onerimdir... Sırıtan

micheal85
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ağustos 21, 2007, 11:43:29 ÖÖ »

ANKETDEN ÖNCE ARKADAŞLAR HOCALAR HAKKINDA YORUM YAZSA DAHA MUHTEŞEM OLUR by pasurluasir
AndromedA
Newbie
*

The Linguist

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ağustos 25, 2007, 08:17:40 ÖS »

bölümlerin altındaki hocalar kısımları daha verimli kullanılsa.. ya da "bi kullanılsa" diyim en iyisi.. bu gidişle hoca seçerken kısa çöp çekmeyi düşünüyorum valla..

Life can't be perfect, SO DEAL WITH IT!!
xtrablack
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Şubat 18, 2008, 05:41:31 ÖÖ »

Arkadaşlar benim söyleyeceklerim ders seçimi günü (online registration) hakkında. lütfen lütfen lütfen eğer o gün acele ders seçmenizi gerektirecek herhangi bir durum yoksa ilk iki saat sisteme girmeyin. sizin yüzünüzden ihtiyacı olan birisi sistem dışında kalacaktır. bunu unutmayın. Öküz arkadaşlarımdan birisi, akşam girse rahatlıkla alacağı bölüm derslerini almak için sabah sabah hemen sisteme girmişti.
buna ek olarak, sistemde işiniz bittikten sonra hemen çıkın. o gün gördüm, millet sistemde, bir taraftan msn'de sohbete dalmış. ben orda kıvranırken. çok ayıp bu gerizekalıca şeyler.
lütfen hassasiyetttt.

'Burning my dreams...'
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: