Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34514 Mesaj 2192 Konu- Gönderen: 3074 Üye - Son üye: Nell Yxovas
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: haksız rekabet  (Okunma Sayısı 890 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mermanak
Newbie
*

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ocak 21, 2008, 12:45:52 ÖÖ »

nuitari denen sahıs admin midir nedir bana kendince laf soktunu sanarak cevap verip konuyu kilitlemiş..sonra bi de dioki ozelden yaz cevap bulamazmısım.su arsızlıga bak mesajları kiletleme hakkın varsa var benim yazacaklarımı engelleyemessin kendine laf geleceği için!!! senin gibi admini yonetici kılıklıyı varya..sakın karsıma cıkma cocuk gostereceğim ne demek konuyu kilitleyip bana milletin içinde laf atmak!!! gerci bunu da silersiniz ama..seviyeni anladım demişsin asıl ben senin ne kadar yuregin var onu gordum..yigitsen ben karsındayken de yap seni gidi mod bozuntusu!!!! yazıklar olsun senin gibi birinin oldugu foruma..cok yazık!!!

ayrıca üyeliğimin ve mesajlarımın silinmesini istiyorum..sanırım daha fazla kalacak değer kalmadı..özürü haksız rekabetle tartışmayı uzatanlar dilesin..ii geceler..
« Son Düzenleme: Ocak 21, 2008, 01:05:26 ÖÖ Gönderen: mermanak » Logged

www.unigeyik.com

Forumuma sizleri de beklerim.
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ocak 21, 2008, 01:42:46 ÖÖ »

hayır yazacağını yazdın uzamaması için konuyu kilitledim... illa birileriyle tartışmak,kavga etmek istiyorsan özelden yaz sen bakarız dedim...kalsın silmiyorum neden sileyim...yoruma gerek yok yazdıklarında...kilit de atmıyorum yaz istediğini madem öyle...özelden de güzelce küfür hazneni dökmüşsün...iyi,güzel...kimseden herhangi bir korkum da yok ...yeterli, daha fazla bişey yazmicam ben bu konuda..
mermanak
Newbie
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ocak 21, 2008, 01:54:37 ÖS »

tabi canımm ne demessin şimdi de hemen dönüveriyorsun ya bravo!!adam olmakla burada yetkili biri olmayı aynı yere koyuyorsun ya ya da oyle sanıyorsun ya ona cok uzuluyorum.işine gelmeyince de boyle yaz silmiyeceğim artık dersin!!yureksiz herif..daha fazla ben yazmayacagım cunku karsımda geniş bir delikanlı!! var..ne dersem yutmaya hazır..varya o kadar soylediğim seye yazık oldu keske yorulmasaydım boyle biri oldugunu bilsem hiç demezdim..tekrar soyluyorum kimse bu foruma bkan mod admin her neyse silsin beni..!! daha fazla ben de yazmıyorum..bogaziçi gibi bir okulun formunu gordum anladım daha fazla girmeye gerek yokmus..ii gunler..

www.unigeyik.com

Forumuma sizleri de beklerim.
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ocak 21, 2008, 02:16:31 ÖS »

cevap hakkını kullandıysan bunu da kilitliyorum...lütfen daha fazlası için forumu meşgul etme özelden gel..
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: