Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

38552 Mesaj 2715 Konu- Gönderen: 4708 Üye - Son üye: rain
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Koskoca Üniversite forumu  (Okunma Sayısı 899 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
jamesbont
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 21, 2010, 08:19:57 ÖÖ »

Herkese başarılar diyecem de zaten baarılı insanlar burlarda Gülümseme
Neyse sözün özü böyle SMF bir site boğaziçine yakışıyor mu?
Buranın bilgisayar mühendisleri kendi içerik yönetim sistemlerini yazamıyorlar mı?
Yoksa bilgisayar mühendisi olmak lafta mı?
jamesbont
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Şubat 21, 2010, 08:20:51 ÖÖ »

Raklam yazan yazı bile çarpma Gülümseme Bu kadar olmaz. Bir image ready ya da Photoshop kullanmayı bilende yok Gülümseme
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Şubat 24, 2010, 11:06:53 ÖÖ »

insanlar zaman bulabiliyor mu öncelikle onu sormak lazım. madem bu kadar eleştirebildin, adminlere bir özel mesaj at ben yardım ederim de bakalım isteğini geri çevirecekler mi. bu arada bilgisayar mühendisini web tasarımcı sanmak da ayrı bir ilginçlik olmuş. ben bir kaç kere bu ithamda bulundum , söyleyeyim sana , dikkat et ağzına sıçıyolar Kahkaha
jamesbont
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Şubat 24, 2010, 05:02:23 ÖS »

ZAman bulamıyorsa hiç açmasın Gülümseme
ikincisi web tasarım bilmiyorsada bilgisayar mühendisiym demesin.
Sonra sektörde çok dalga geçerler Gülümseme
Sadece programcılık dersleri ile bu işler yürümüyor. Herkes sürekli program yazacak diye birşey yok.
Bilgisayar mühendisleri birçok sektörle ilşkililer ancak sanayi ortamında ya da iş ortamında nelerin bilineceğini benden daha iyi bilmemliler.
Sitenin içeriğine el atsınlar ben boğaziçi üniversitesinin forumunu eleştirecem tabi ki onlar her üniversiteyi eleştirirken sorun yoksa bizde sitelerini eleştirelim Gülümseme Eleştiri karşılıklı.
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Şubat 24, 2010, 11:24:06 ÖS »

ha sen boğaziçili değilsin anlaşıldı. birincisi bizim okulun bilgisayarcıları gerçek anlamda mühendistir, web tasarımı gibi meslek lisesi işiyle işleri olmaz, senin oluyorsa o senin sorunun. (web tasarımını küçümsemiyorum, olaya sanatsal yaklaşıp harika işler çıkartanlar da var, fakat kesinlikle mühendis işi değildir.) . sektördekilerin çoğu boğaziçili bilgisayarcılarla dalga geçecek zaten, çünkü kolay değil, adam geliyor ve senin bir ayda yaptığın işi bir kaç günde bitirip daha yok mu diyor(çok örneğine rastladım.) eh çekilecek bir durum değil, web tasarlaymıyor diye dalga geçip 31 çekerler işte anca diğerleri de.

ikincisi sağlam bir yanılgın var boğaziçililer başka üniversiteleri eleştirmezler, kendi üniversitelerini eleştirirler, dolayısıyla da dış kapı mandallarına bu konularda söz düşerse saçmalamaktan öteye geçemezler.

eleştireceğine ya elini işin altına koy, ya da gölge etme ihsanlarını turşu yaparsın.

dip not: evet sert yazdım, çünkü bu arkadaşın amacı : ahaha bakın boğaziçililer bir bok bilmiyor. demek. photoshopu annem bile kullanıyor yahu, cehalet had safhada, ne diyorsun? hem bilgisayar mühendisi, tekrar diyorum, neden photoshop bilmek zorunda olsun? bilgisayar mühendisi olmak lafta değil bu okulda senin işkembenin buyurduğu gibi, ama bu okula eleştirmen olmak için hiç bir sıfat gerekmiyor anlaşılan. başarılar sana.
« Son Düzenleme: Şubat 24, 2010, 11:27:10 ÖS Gönderen: nuitari » Logged
jamesbont
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Şubat 25, 2010, 09:10:20 ÖÖ »

Ben boğaziçililer bir bok bilmiyor yazdım mı? Lafı nerenden anlıyorsun onu anlamış değilim. Bir de IQ takılıyorsunuz Gülümseme
Bence sen açıp iş ilanına bak bakalım ilk önce.
Web tasarımı site çin örnek verdim Bilmiyorsa zaten camdan atlasın Gülümseme
Yani o kadar zekiyim diyorsunuz bunu bilmemek bence size gölge düşürür bana değil. Ben web tasarımcılığıda yaptım görüşümü söyledim. Başka bir üniversitedenim ve dediğim gibi sizin her üniyi eleştirdiğiniz gibi bende sizin üni öğrencilerini eleştiriyorum. Eleştirilmeye tahammülün olmadığı açık ve net ortada.
BBu cümlen ne demek anlamış değilim ne saçmaladın Gülümseme "web tasarlaymıyor diye dalga geçip 31 çekerler işte anca diğerleri de. "
Sen bu işlerle aran iyi ondan mı yazdın bilemeyecem.
Photoshop kolay bir program değildir. Öle toolbox vesaire kullanamyı biliyorssan zaten biliyorum deme onu 1.5 yaşında çocukda biliyor.ha sen boğaziçili değilsin anlaşıldı demekle bence sen kendi seviyenide düürdün. Çünkü başlangıçtaki eleştirinle sonraki uyumsuz kaldı. Yani çok tutarlı biri değilsin.

Hangi bölüm okuduğunu bilmiyorum ama laf olsun diye yazı yazma sana önerim.
« Son Düzenleme: Şubat 25, 2010, 09:15:31 ÖÖ Gönderen: jamesbont » Logged
IRA
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Şubat 26, 2010, 02:40:34 ÖS »

nuty olm 4 senedir alışamadın mı yahu? Eşeğin varsa kimseye kuyruğu nasıl diye sorma! Kimisi uzun der kimisi kısa. Eşek senin mi ona bak:) Hadi herkes kendi eşeğine Sırıtan

All that we see or seem is but a dream within a dream.
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: