Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34509 Mesaj 2191 Konu- Gönderen: 3069 Üye - Son üye: ReillagelsSep
Sayfa: [1] 2 3 4
Yazdır
Gönderen Konu: proficiency  (Okunma Sayısı 8277 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
jack
Evrensel Gözlemci
*

life is a miracle

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 31, 2007, 05:30:11 ÖS »

yakında proficiency sınavına girecek arkadaşlara neler önerirsiniz?

to be a rock and not to roll..
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 31, 2007, 06:37:45 ÖS »

handout ları nasıl yapıyorlarsa bunu da öyle rahatlıkla yapsınlar. Hiç öyle kafa

karıştırıcı bilmem ne bi sınav değil. hocalar çok büyütüyor. Rahat rahat

girsinler, zaten 1 senedir alakalı oldukları şeyler sorulacak.

Sınava girenlerin hepücüğüne burdan başarılar dilerim Gülümseme 

kolay gelsin hepinize...
G.M.C
Biri_beni_durdursun
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 01, 2007, 06:43:38 ÖS »

jack konuyu açtığın çok iyi olmuş ya:)

bu arada agustos profunda neyle ilgili writing isterler sizce?

örnegin haziran profta writing konusu,öss ve seçim vakitleri yakın olduğu için onlarla alakalıydı,şimdi ne sorabilirler ki?

referandum filan mı Kararsız
terry_eagleton
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos 01, 2007, 07:50:29 ÖS »

gundemdeki konuların cıkma ihtimali tabiki yuksek ama hazirandakinde boyle bişey  cıktıysa agustosta sanmam. gecen agustosta parmak izi almak dogrumu yanlışmı tarzında bişe cıkmıştı insanların ozeli kalmıomuş falan filan sacma bi konuydu ama pointler verilio zaten ona gore yorum yapmak kolaylaşıo. birde kreşlerle ilgili bişeydi ama net hatırlamıyorum. kasılmayın bu kadar pointler işi acaip kolaylastırıyo basit grammer hataları yapılmadıgı birde kendinizi tekrar etmediginiz surece gecersiniz. sene icindeki hocaların writingleri okudugu kadar dikkatli incelemiyorlar zaten rahat olun herkese başarılar. Gülümseme

II n'y a pas de heros qui pense a sa fin
McGovern
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ağustos 03, 2007, 05:18:21 ÖS »

Selam arkadaslar ben de aynı dertten muzdaribim...hatta şu anda oturmuş essay yazmakla uğraşıyorum....Toefl'dan kıl payı kaldım ama inanın bence toefl'ın writingleri daha etkili okunuyor en azından söylemek istediğine göre puan veriliyor...fakat boğaziçinde ise durum tersi gerçekleşiyor..ben yükseklisans başvurusu yaptım fakat 14 agustostaki sınavı geçmem lazım...Size komik gelcek ama ilginç bir soru sormak istiyorum,'11 hazirandaki sınavda gördüğüm kadarıyla bazı öğrenciler essaylere başlık koymuşlardı' bu gereklimidir acaba...lütfen deneyimli arkadaşlar bilgi verirse sevinirim..şimdiden teşekkürler...
terry_eagleton
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ağustos 03, 2007, 05:44:30 ÖS »

başlıga gerek yok hicbir hocadan buna dair bişe duymadım gerekli olsa soylerlerdi zaten. ben baslık fln koymadım gectim gerek yok yani. sınavda basarılar..

II n'y a pas de heros qui pense a sa fin
McGovern
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ağustos 03, 2007, 09:12:46 ÖS »

Çok teşekkürler..umarım herşey isteğim doğrultusunda gerçekleşir ve sizinle burda paylaşma imkanına sahip olurum...Gülümseme
mitxen
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ağustos 10, 2007, 12:23:53 ÖS »

Arkadaslar benimde reading parcalariyla ilgili sorum olacak, acaba reading sorularini cevaplarken, parcada gecen yazinin aynisini yazmak mi daha uygun, yoksa kendimizden de birseyler ekleyelim mi? Cevaplarinizi bekliyorum, herkese iyi calismalar
damladamla
Jr. Member
**

. . .

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ağustos 10, 2007, 12:51:34 ÖS »

readinglerde parçada geçenin aynısını yazmak daha iyi ama bazen öyle soru oluyor ki tam karşılıgı parçada olmuo.mesela parçada olumlu bi yargı var, soru ters soruldugu için olumsuz bi cvp verilmesi gerekio.ben de cok korkuordum sınavdan ama abartıyoruz bence korkmayın zaten bu sınav lar bizi eritio resmen . önce öss, sonra prof sırada ne var?? sürekli sınava hazırlanan bi haldeyiz.. bu hazırlık içerisinde kaçırdıklarımız ya da bizden saklananlar ne zaman su yüzeyüne çıkacak ? velhasıl abartmayalım arkadaşlar.. cevremizde olanların farkına varalım UYUMAYALIM
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ağustos 10, 2007, 02:32:52 ÖS »

readinglerde parçada geçenin aynısını yazmak daha iyi ama bazen öyle soru oluyor ki tam karşılıgı parçada olmuo.mesela parçada olumlu bi yargı var, soru ters soruldugu için olumsuz bi cvp verilmesi gerekio.ben de cok korkuordum sınavdan ama abartıyoruz bence korkmayın zaten bu sınav lar bizi eritio resmen . önce öss, sonra prof sırada ne var?? sürekli sınava hazırlanan bi haldeyiz.. bu hazırlık içerisinde kaçırdıklarımız ya da bizden saklananlar ne zaman su yüzeyüne çıkacak ? velhasıl abartmayalım arkadaşlar.. cevremizde olanların farkına varalım UYUMAYALIM

evet, abartmayın tabii ki profu ama söylemek isterim ki daha önünüzde biton
sınav var...  Üzgün  bigün biri, bigün diğeri, hatta bigün hembiri hem diğeri...
McGovern
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ağustos 14, 2007, 05:16:42 ÖS »

Evet arkadaşlar bugün itibariyle sınava girmiş arkadaşlar neler paylaşcak bizimle bakalım...benim için açıkcası writing dışında sorunum yok gibi ama belli olmaz...özellikle de opinion writingi gelmesi şaşırttı açıkcası beni biraz....
Mallory Knox
Sr. Member

hayat, bir hayalperest için cehennemden farksız .

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ağustos 15, 2007, 01:42:19 ÖS »

writing konuları nelerdi??
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ağustos 15, 2007, 01:50:17 ÖS »

geçmiş olsun, umarım bu yazıyı okuyan herkes geçmiştir Gülümseme

hayat prof değil, geçemeyen üzülmesin, en güzel zamanlarımı remedial'ken yaşadım Gülümseme 
G.M.C
Biri_beni_durdursun
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ağustos 15, 2007, 04:10:07 ÖS »

ilk konu; çiftler çocuk sahibi olmadan önce yaş,fiziksel ve psikolojik refah,eğitim gibi statülere erişmiş olmalıdır,discuss diodu

diğer konu da: sınıfta öğrencileri yarışmaya cesaretlendirmenin sonuçları(pointleri de motivation,business life filandı)

düzenleme:1.konuda "should"dediği için argumentative yazdım,discuss essaydi diyenler var hayatımda o tür ayrı bi essay yazmadm paranoyaya düştük bakalm ve görelm:)
« Son Düzenleme: Ağustos 18, 2007, 04:19:03 ÖÖ Gönderen: G.M.C » Logged
su_perisi
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ağustos 18, 2007, 02:57:22 ÖS »

sonuclar tam ne zamn acklanıyo?
Sayfa: [1] 2 3 4
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: