Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

34514 Mesaj 2192 Konu- Gönderen: 3074 Üye - Son üye: Nell Yxovas
Sayfa: 1 2 3 [4]
Yazdır
Gönderen Konu: proficiency  (Okunma Sayısı 8304 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
madi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Ağustos 27, 2007, 02:42:38 ÖS »

yazmaya başlayınca gerisi geliyor işte Gülümseme

umarım doğru bir şekilde yardımcı olur yazılanlar Gülümseme
G.M.C
Biri_beni_durdursun
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : Ağustos 27, 2007, 08:18:17 ÖS »

madicim süper ya,tüm sorulmuş,sorulmamış,sorulacak olan,sorulmayacak olan bütün sorulara cevap vermişsin yaa:)Gülümseme üşenmeden saol valla

bu bilgiler acayip aydınlatıcı oluyo/olacak..

bu arada inşallah eylül sınavı ağustostan kolay olacak..
gizemzem
Jr. Member
**

never ending way...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : Ağustos 27, 2007, 11:20:23 ÖS »

eylül sınavıı kolayy olsuuunnnnnnn.yadyokde çok  fazla öğrenci birikmesiiinnn

melekler gidince bende gidicem,hiç gitmediğim yerlere...
muhip
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #48 : Eylül 08, 2007, 05:04:24 ÖS »

bi eylül prof.u sonrası ali hoca magduru olanlar varmı lıstenıngte merak ediyorumm...
heart shaped glasses
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : Eylül 16, 2007, 01:19:38 ÖÖ »

madi çok güzel anlatmışsın, sadece 2 tane küçük noktayı düzeltmek istedim.
beginnerların haziran sınavına girmek için dönem ortalamaları en az 60 olması gerekiyor. Bir de devamsızlıktan kalan beginnerlar da yaz okulu haklarını kaybediyorlar.
nuru
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #50 : Mayıs 19, 2008, 08:09:04 ÖS »

bi insan ömrümde kac tane sınava girer ki hayatını degistirecek? ben sayamadım arkadaşlar böyle aptal bi eğitim sisteminin olduğu kaç tane ülke vardır merak etmiyor degilim acıkcası. 86 lılar bilir en son biz girmistik o sınava ilkokuldan ortaokula gecerken, sonra lgs, sonra öss,ve simdi proficiency. Hangi insan evladı 1 senede ingilizce ogrenebilir hem de akademik ingilizce. O kadar sacma gelio ki bazı şeyler. 40 dakkaya sıgdırılmaya calısılan dusunceler, aslanın avını bekledıgı gıbı listeningler, samanlıkta igne arar gıbı key word bulma cabaları; amac proficiency yı gecmek! amac inglizce ogretmek diil proficiency den gecirmek. ee gectik ne olcak bolumdeki dersleri anlayabilcek miyiz? Arkadaslar bence onemli olan ingilizceyi ogrenmek, onu ogrendıkten sonra diil proficiency native speakerların bile korktugu TOEFL bile gecilir. Hepinize basarılar profta bende dahil olmak uzere Gülümseme

hayat bir sınavdır
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #51 : Mayıs 19, 2008, 09:28:53 ÖS »

eleştirmek kolay da eleştirenler bir de çözüm sunsa di mi?
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #52 : Mayıs 20, 2008, 07:06:31 ÖS »

ingilizceyi öğrenmek demiş işte Sırıtan

sen ben ben sen
misa
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #53 : Mayıs 20, 2008, 11:51:17 ÖS »

nuru'nun söylediklerine katılıyorum. Proficiency'i geçmek ile ingilizce öğrenmek gerçekten aynı şeyler değil. Ki şu anda bir çok bölüm, bölüme geçen öğrencilerin ingilizce yetersizliklerinden yakınıyor. Yadyokda buna bir çözüm bulamamış görünüyor ama bence bir yerden başlamaları gerek!!
nuru
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #54 : Mayıs 21, 2008, 11:53:31 ÖS »

bence bu karmaşanın sebebi proficiency sınavında speaking olmaması cunku ogrenci bolume gittiginde her ne kadar yazıp dınleyıp okusada konusamadıgından dolayı dersle ılgılı bı yorum yapamıo. bence yapılması gereken 2 tane sey var. birincisi ogrencılerın kurları belırlendıkten sonra, belirli aralıklarla kur atlama sınavları yapılmalı. Dusunsenize bi beginner ogrencisi veya bu seneki pre-inter oncesini sene sonu olmus advanced lara da sorulan aynı hand outu yapıo ama kuru beginner veya pre oldugundan dolayı ıster ıstemez psıkolojık olarak etkilenio bundan ama kur sınavları olsa advanced olamayanda profa gıremez dıe de bı sart konulsa ınanıorum ki hazıranda gecme basarısı %28 degil 50 60 lara cıkar. 2. sey ise speaking gercekten tanıdıgım o kadar cok kısı var ki bolumde olsun hazırlıkta olsun yazması fln cok ıı ama akıcı bı sekilde konusamıo bu da ılerde sıkıntı yaratıo, sonucta ıs hayatında isimize yarıcak en buyuk skill speaking die dusunuorum o yuzden yadyok bunu ders olarak vermeli

hayat bir sınavdır
Sayfa: 1 2 3 [4]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: