Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Toefl Tecrübe Havuzu  (Okunma Sayısı 1345 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
NumB
Biri_beni_durdursun
*

I LiKe WhAt I Do , I Do WhAT I LiKe!

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ekim 09, 2009, 10:12:15 ÖÖ »

Boğaziçililer olarak çeşitli amaçlarla toefl sınavına girmemiz gerekebiliyor. Daha önce bu süreçte bulunan tecrübeli arkadaşlarımız havuzumuza katkı yaparak, yeni arkadaşlarımızı aydınlatabilir. Forumumuzda ilgili alan bulunmadığındna ilk ben açayım istedim.

-LP-
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 09, 2009, 10:51:57 ÖÖ »

Hazırlık sürecinde giren arkadaşlarımdan edindiğim tecrübelere göre, çoğu zaman proficiency eksenli çalışmak ve bu yola başvurmak daha uygun oluyor..
NumB
Biri_beni_durdursun
*

I LiKe WhAt I Do , I Do WhAT I LiKe!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ekim 13, 2009, 11:29:19 ÖÖ »

ben 10 ekim de girmiş bulundum. listening, speaking ve writing notlarm hala durmakta. isteyene verebilirim. açıkçası biz boğaziçililer için çok fazla çalışmaya gerek yok. zaten paper yazmaktan, research bakmaktan, makale okumaktan iyi bir şekilde hazırlanmış oluyorsunuz. bunun yanında, mutlaka ve mutlaka stratejileri öğrenmeniz gerek. bir çok yardımcı site bulunmakta bunun için. ama hiç bi şekilde kelime ezberlemeye kalkmayın. çalışın zaten olacaktır. bir de barron's, kaplan, cambridge ve longman yayınlarının software lerini elde edin. kitaptan veya kağıttan çalışmayın derim. bir de, sınava register olmadan önce, mekanı bir gidin görün, kulaklıklar sandalyeler nasıl, pc ler iyi mi gibisinden. istanbul lisan merkezini tavsiye ederim.

-LP-
punch
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 03, 2011, 10:33:17 ÖS »

İLM nin hangi şubesi?
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-