Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40721 Mesaj 3531 Konu- Gönderen: 7157 Üye - Son üye: usa.mali
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gönderen Konu: essay  (Okunma Sayısı 7522 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
**BuRcU**
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Eylül 22, 2009, 07:47:19 ÖS »

bende anadolu öğretmen çıkışlıyım ama okulun dil eğitimi yeterli değildi ii değildi öle söliim dersanede de hep yds ye yönelikti bide şeyden korkuorm sonuç sayfasına baktığımda 2006 girişliler falan daha eylül profunda geçmişler bölümeme geçemem die korkuyorum açıkcası
Paxon
Full Member

PAXON -pdr-

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Eylül 22, 2009, 07:54:17 ÖS »

bende anadolu öğretmen çıkışlıyım ama okulun dil eğitimi yeterli değildi ii değildi öle söliim dersanede de hep yds ye yönelikti bide şeyden korkuorm sonuç sayfasına baktığımda 2006 girişliler falan daha eylül profunda geçmişler bölümeme geçemem die korkuyorum açıkcası

Evet 3-4 yıldır profu geçemeyenler de mevcut.Ama dediğin gibi yarım dönem de geçenler de var.Kendini geliştirmende öğrencilerin çoğundan duyduğum şey "hocan önemli" , e biraz da çalışma tabi ki.Geçen profa girenler "sondan bir önceki hakkımız" felan diyorladı Gülümseme var öyleleri. Pessimist düşünmek bişi katmaz ama bize.Zaten burda kötümser olcak biri varsa beginner olarak o da benim hem sana noluyor Gülümseme))) İyimser ol ,)

Beni Benden daha iyi tanıyan biri varsa o yine benimdir.
**BuRcU**
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Eylül 22, 2009, 08:00:30 ÖS »

öyle yada böyle geçcek herkes sonuçta bence hepimiz iyimser olalım Gülümseme ben bu profa girerkende iyimserdim ama sonuç negatif oldu Sırıtan nese geçcez geçcez bide dersleri nerde görceğimiz belli mi ya nerden öğrencez kilyosta kalanların kilyosta die duydum ama bilemiyorum
Paxon
Full Member

PAXON -pdr-

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Eylül 22, 2009, 08:07:07 ÖS »

öyle yada böyle geçcek herkes sonuçta bence hepimiz iyimser olalım Gülümseme ben bu profa girerkende iyimserdim ama sonuç negatif oldu Sırıtan nese geçcez geçcez bide dersleri nerde görceğimiz belli mi ya nerden öğrencez kilyosta kalanların kilyosta die duydum ama bilemiyorum

YADYOK duyuru yapmıştı : "Seviyeleri ne olursa olsun Kilyos yurtlarında kalan öğrencilerin dersleri o kampüste yapılır. İstanbul’da ikamet eden, yani Kilyos yurtlarında kalmayan öğrencilerin o kampüste eğitim görme ihtimali yoktur. Bu öğrencilerimiz düzeylerine göre ya Güney ya da Kuzey Kampüs’teki Yabancı Diller Yüksekokulu binalarında eğitim göreceklerdir.  "

Ayrıca ek bilgi olarak : "Öğrencilerin hangi kampüslerde ve sınıflarda eğitim görecekleri 25 Eylül 2009 Cuma günü YADYOK web sayfasında ilan edilecektir."

**BuRcU**
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Eylül 22, 2009, 08:12:48 ÖS »

hımm tşk edrm bilgiler için.. bide fen edebiyatın harcı ne kadar ben anlamadım bi 284 diolar bi 340 ben zaten bulamadım :S
Paxon
Full Member

PAXON -pdr-

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Eylül 22, 2009, 08:24:30 ÖS »

hımm tşk edrm bilgiler için.. bide fen edebiyatın harcı ne kadar ben anlamadım bi 284 diolar bi 340 ben zaten bulamadım :S

Rica ederim.
YÖK'ü felan salla fiyat için Dil çıkaran
Faculty of Arts and Sciences : 340,80 TL + 75 TL kayıt parası
Fiyatlar boun registration sayfasında 18inde acıklanmıştı zaten Gülümseme
Şurdan ulaşabilirsin : http://registration.boun.edu.tr/login/tuition_and_fees.htm
Ben bir yemek yiyim acıktım Dil çıkaran

aalerk
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Eylül 22, 2009, 08:24:45 ÖS »

Zaten burda kötümser olcak biri varsa beginner olarak o da benim

ben de beginnerim. hatta beginner nasıl telaffuz edilirbilmeyen bir beginnerim. Bu söyledğin beyminden şimşek etkisi yarattı. sakin olun. beni de telaşlandırmayın. beni kötümser yapmamanızı öneririm. çünkü kaybettiğimi düşünmeye başlarsam kaybedecek birşeyim kalmaz ve böylece çok tehlikeli gözü kara bir adam oluveririm. okula dinamit döşerim. çıldırırım. ona göre.

biri hemen "bütün berinnerler geçiyomuş hacı. asıl adv'ler kalıyolar" halan desin. araya da bir-iki tane boun efsanesi sıkıştırın fıkra falan iki de kaşarlı tost
« Son Düzenleme: Eylül 22, 2009, 08:26:57 ÖS Gönderen: aalerk » Logged
**BuRcU**
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Eylül 22, 2009, 08:32:21 ÖS »

ben çok duydum ya sıfırdan başlayıp dilcileri bile geçen Gülümseme o yüzden korkuyom ben mesela raat olalım bence geçilir heralde:S
Paxon
Full Member

PAXON -pdr-

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Eylül 22, 2009, 08:37:43 ÖS »

Zaten burda kötümser olcak biri varsa beginner olarak o da benim

ben de beginnerim. hatta beginner nasıl telaffuz edilirbilmeyen bir beginnerim. Bu söyledğin beyminden şimşek etkisi yarattı. sakin olun. beni de telaşlandırmayın. beni kötümser yapmamanızı öneririm. çünkü kaybettiğimi düşünmeye başlarsam kaybedecek birşeyim kalmaz ve böylece çok tehlikeli gözü kara bir adam oluveririm. okula dinamit döşerim. çıldırırım. ona göre.

biri hemen "bütün berinnerler geçiyomuş hacı. asıl adv'ler kalıyolar" halan desin. araya da bir-iki tane boun efsanesi sıkıştırın fıkra falan iki de kaşarlı tost

Naptın sen yav , selam verdik borçlu cıktık valla Gülümseme vur dedik öldür demedik yani Dil çıkaran tabi ki geçicez profu ,)))

**BuRcU**
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Eylül 22, 2009, 08:41:53 ÖS »

bide şöyle düşünelim yani kazanıp gelmişiz o kadar profu geçeriz yani sonuçta geçilmicek bişi deildir öğrenci geçemicekse kim geçicek ki
neşe
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Eylül 22, 2009, 09:37:41 ÖS »

pessimist olmak hiç bi işe yaramaz ama emin olabilirsinizki sizin için hiç kolay bi yıl olmuycak sakın rahata alışıp sallamayın çalışmaı bırakmayın 
sakın haaaaa !!!
sorularınız olursa yazın seve seve  cevaplarım Gülümseme
praxiphanes
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Ağustos 24, 2011, 05:13:41 ÖS »

Writingden F1,F2,F3 almak 100 üzerinden kaça denk geliyor.?
Bi de...
Writingden geçme sınırı 100 üzerinden 60 mı?
**BuRcU**
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Ağustos 24, 2011, 09:59:29 ÖS »

100 üzerinden karşılıklarını bilmiyorum ama f1 kalmanın en ii derecesi. evet yüzde 60 geçme derecesi
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-