onurdmr
Newbie
|
 |
« Yanıtla #45 : Ekim 09, 2008, 12:36:38 ÖS » |
|
abicim bu ocaktaki sınavın herhangi bir farkı var mı öteki sınavlardan onu sorcaktım?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeper
|
 |
« Yanıtla #46 : Ekim 09, 2008, 07:19:55 ÖS » |
|
yok cnm aynı hepsi aynı prof.eğer kastettiğin zorluk derecesi ise.o da belli olmuyo bazen ocak profu kolay oluyo bazen haziran profu.bazende bunların tam tersi...herşey şansına kalmış.
|
|
|
|
|
|
The past'S history,th future's mystery,THE PRESENT is gift
|
|
|
onurdmr
Newbie
|
 |
« Yanıtla #47 : Ekim 09, 2008, 08:23:49 ÖS » |
|
hadi ya  aslında ii oldu yoksa şartlanırdım ben:) kolaydır diye çalışmazdım:) artık napalım geçicez. sistem de değişti profta. şansımıza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tam bir boğaziçili
|
 |
« Yanıtla #48 : Ekim 09, 2008, 10:20:00 ÖS » |
|
bu sınawı 7. girişimde ( haz,ağsts,eyl,ocak,haz,ağsts,eyl ) geçmiş biri olaraktan  zor kolay die bir sınaw yok hemen hepiciği normal standartlarda oluyo fakat tek fark bakış açısı ewet yanlış duymadın vantage point  mesela eylül sınawında normalde f2 werecekleri bir essayi geçirebiliolarken ocak sınawındada 70 lik bir essayi bırakabiliolar topunuuuunnn  tobe tobe  neyse ben eylülde sınawı geçtim ama sınawı geçene kadar 10 yıl yaşlandım annem hakketen ağladı  hayata küstüm yaşamı sorgulamaya başladım nerdeyiz noluyoz bu insanlar kim ölsem beni bulurlarmı falan  geçtik sınawı adamlar 10 gün sonra sistemi değiştirdiler yaw ama en azından geride kalanlar için iyi olduda benim bozulan psikolojim nolcek hııı 
|
|
|
|
|
|
su ısıtıcısı benimmmmmmmm
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #49 : Ekim 10, 2008, 12:07:56 ÖÖ » |
|
Bu tür sistem değişikliklerinde hep bir kurban takımı oluyor işte ne yaparsın..Yani, bence de sınav düzeyleri hemen hemen eşit, ama bünyede uyandırdığı reaksiyon farklı olduğu için kolay zor diye geliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onurdmr
Newbie
|
 |
« Yanıtla #50 : Ekim 10, 2008, 12:09:28 ÖÖ » |
|
haklısın kardeş anlıyorum ben seni bir remedial öğrenci olarak... ama bu yeni sistemde 2007 girişliler için sadece ağustosu ve eylülü saymaları çok saçma oldu saydıysanız kardeşim haziranı da sayın da hiç deilse 11 kişi geçeceğne biraz daha geçen olurdu ve yaklaşık 500 kişi kalmazdı.. bu 500 kişi sadece 2007 girişliler yani.o da var. erinmedim saydım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seyyahsuayb
Newbie
hayat yaşanacak kadar degerlidir
|
 |
« Yanıtla #51 : Ocak 28, 2009, 07:08:58 ÖÖ » |
|
3. senem reading ve liseningten geçtim ama writingdengeçemedim  .daha dün sınava girdik son kez ama inşallah bunda geçerim  .bence şans ve kabiliye işive biraz da hocanın insafına kalmış.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iygks
Newbie
|
 |
« Yanıtla #52 : Ocak 18, 2010, 09:06:12 ÖS » |
|
merhabalar, advancim; ancak tek sebebim placementta grammere yüklenmiş olmaları. ocakta geçmek istiyorum, ama yazarken çok zorlanıyorum. satisfactory dolaylarında geziniyorum; geçer miyim ki? yoksa boşa kürek çekmesem mi?
bir de yetiştirememe olayı var tabii:( şimdiye kadar hiç 2 essay yazmadım 80 dakikada.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pebbLe
Newbie
|
 |
« Yanıtla #53 : Ocak 19, 2010, 12:06:17 ÖÖ » |
|
Hiçbi zaman boşa kürek çekmiş olmazsın, emeklerin karşılıksız kalmaz. Bence elinden geleni yap ve sınava gir. Geçemesen bile en azından o havayı tenefüs etmiş olursun, tecrübe edinmiş olursun.
Satisfactory dolaylarındaysa essay'in, geçebilirsin bence. Gerçi kağıdını okuyan hocanın psikolojisine de bağlı durum:)
Yetiştirememe olayı da çok sorun olmaz sanırım. Ben hocanın istediği essayi 1 saatte anca yazıyordum, onu da beğendiremiyordum. Ama sınavda sıkışınca öyle bi yazıyorsun ki, hataları kontrol etmek için zaman bile artırıyorsun:)
|
|
|
|
|
|
"hiçölmeyecekmişgibiyaşarlar;ancakhiçyaşamamışgibiölürler."
|
|
|
iygks
Newbie
|
 |
« Yanıtla #54 : Ocak 19, 2010, 03:30:46 ÖS » |
|
Hiçbi zaman boşa kürek çekmiş olmazsın, emeklerin karşılıksız kalmaz. Bence elinden geleni yap ve sınava gir. Geçemesen bile en azından o havayı tenefüs etmiş olursun, tecrübe edinmiş olursun.
Satisfactory dolaylarındaysa essay'in, geçebilirsin bence. Gerçi kağıdını okuyan hocanın psikolojisine de bağlı durum:)
Yetiştirememe olayı da çok sorun olmaz sanırım. Ben hocanın istediği essayi 1 saatte anca yazıyordum, onu da beğendiremiyordum. Ama sınavda sıkışınca öyle bi yazıyorsun ki, hataları kontrol etmek için zaman bile artırıyorsun:)
çok teşekkür ederim, ozaman devam!:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #55 : Ocak 19, 2010, 04:33:55 ÖS » |
|
Tabiki devam. Zorlamadan olmaz (=
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cruel
Newbie
|
 |
« Yanıtla #56 : Mart 31, 2010, 02:26:04 ÖS » |
|
başlarda paragraflarım bile berbattı grammer hatasıyla doluydu. ancak sonra essaylerım düzeldi. notlarım ıyı portfolıolarda ama sınavlara gelınce vermıo hoca iyi not  preintermişiz daha iyi yapabılırmısız... son 2 ay kaldı artık... hzıranda gecemedıkten sonra ;( kilyos'un preınterıyle kuzey yadyoktakı begınner esıt artık... kilyosa geliyorsanız ya advanced ya inter olun. yoksa yazın kumdan kale yaparsınız ;(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #57 : Mart 31, 2010, 04:54:20 ÖS » |
|
Haziran'da geçmezseniz Ağustos'ta, Eylül'de şansınızı denersiniz..Neden düşük puan aldığınızı hocanızla tartışın ve hatalarınızı düzeltme yoluna gidin. 2 ay az bir süre değil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
**BuRcU**
|
 |
« Yanıtla #58 : Haziran 20, 2010, 03:25:27 ÖS » |
|
ya geçilir geçilmiycek değil. önemli bi hususta devamlı yazmak. yazdıkça bi iki farklı bişey,kelime ,yapı ekliyosunuz essaylere. emin olun çok üstün bişey beklenmiyo. ama arkadaşların da dediği gibi okuyan hocaya göre de değişebiliyo. zorluk kolaylık derecesini bilemiyorum ama ben ocak ve haziran da girdim. ocaktaki readingler bana daha zor gelmişti yine de geçebilmişim essayden kalmıştım f1 ile ocakta. hazirandaki sınav bana ocaktakinden çok daha kolay geldi readingler falan. writingin biraz birikim işi olduğunu düşünüyorum. haziranda b ile geçtim. özetle belli kalıplar kelimeleri çok çaktırmadan kullanın  konu da bilgisi olduğunuz bişey gelirse zaten süper. okuyan hoca da biraz insaflı bişeyse geçilir diyorum ben. ama çok da kasmayın. eğer çok rahat davransanız bile en azından son 10 gün hergün essay yazmaya çalışın. geçersiniz bence. bol şans.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|