Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gönderen Konu: 13 Haziran 2009 YETERLİLİK SINAVI  (Okunma Sayısı 4044 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Paxon
Full Member

PAXON -pdr-

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Ağustos 26, 2009, 02:30:16 ÖÖ »

Haziran sınavında, Ağustos sınavından çok daha iyi yazmama rağmen, Haziranda writingden F2 ile kalmıştım, Ağustosta geçtim. Yaz okulundaki onca talihsizliğe rağmen nasıl geçtim hayret... Essay kağıtlarımın bi köşesine 300 ytl yaz okulu parası + öğrenci evi masrafları sıkışmış galiba...

Kimin nasıl, ne zaman geçeceği belli olmuyor. Nasip kısmet Gülümseme

Tebrikler . Umarım bize de nasip olur Gülümseme

Beni Benden daha iyi tanıyan biri varsa o yine benimdir.
pebbLe
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Ağustos 26, 2009, 03:22:34 ÖÖ »

Haziran sınavında, Ağustos sınavından çok daha iyi yazmama rağmen, Haziranda writingden F2 ile kalmıştım, Ağustosta geçtim. Yaz okulundaki onca talihsizliğe rağmen nasıl geçtim hayret... Essay kağıtlarımın bi köşesine 300 ytl yaz okulu parası + öğrenci evi masrafları sıkışmış galiba...

Kimin nasıl, ne zaman geçeceği belli olmuyor. Nasip kısmet Gülümseme

Tebrikler . Umarım bize de nasip olur Gülümseme

İnşallah. Okulda ilk yılın keyfini çıkarmaya bakın.. Gülümseme
"Bu sınavı bu kadar gözünüzde büyütüp de stres yapmayın arkadaşlar! Ben bile geçtiysem, herkes geçer. İşin püf noktalarını kaptınız mı yapamayacağınız hiçbir şey yok, zor bi sınav değil. Biraz da kısmet tabi... NO PANIC!" diyorlardı da pek önemsemiyordum. Haklılarmış. Tecrübeyle sabit olan bu cümlecikleri şimdi de ben söylüyorum ve size copy-paste yapıyorum. Buyurun:

Bu sınavı bu kadar gözünüzde büyütüp de stres yapmayın arkadaşlar! Ben bile geçtiysem, herkes geçer. İşin püf noktalarını kaptınız mı yapamayacağınız hiçbir şey yok, zor bi sınav değil. Biraz da kısmet tabi... NO PANIC!

"hiçölmeyecekmişgibiyaşarlar;ancakhiçyaşamamışgibiölürler."
hopdedik
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Ağustos 26, 2009, 02:30:36 ÖS »

kısmen katılıyorum. ben de çok iyi yazdığımı düşünmeme rağmen writingde f2 aldım. ve sene içerisinde writingden çok sıkıntılı olduğunu söyleyen (kendi gözlemlerimce de hiç iç açıcı yazmayan) bi arkadaş geçti ben kaldım. ayrıca sınıfta en iyi essay yazan ve her yazdığından en az S alan arkadaş da f2 ile kaldı. daha ne istiyorlar anlamıyorum ki!  Kızgın

yaz okulu paraları da iyiymiş hani. aklıma her şey geliyor...

arkadaşıma kesinilkle katılıyorum.3 ay boyunca hiç bir şey çalışmadım sırf writng çalıştım.sonuç F2.lanet olsun bole sisteme.derece yap ,ders çalş yıllarca. gel okula .niçin?adamlar senle oyun oynasınlar.kutluyorum bole sistemi ama suç bizde susmaya devm edelim........
Paxon
Full Member

PAXON -pdr-

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Ağustos 26, 2009, 11:56:05 ÖS »

boğaziçinde bu adaletsizliği anlayamıyorum.. çok yakınan var , hiç yakaran yok .

Beni Benden daha iyi tanıyan biri varsa o yine benimdir.
sehzade
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ağustos 27, 2009, 09:48:38 ÖS »

ben valla haziranda c ile geçmiştim, ama sonuçları şaşırtıcı olmuş ağustosun. bizim sınıftan haziranda f3,f4 ile kalanlar ağustosta b almışlar sınavın hazirandan kolay olduğu kesin Ney Ney Ney
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Ağustos 28, 2009, 12:13:40 ÖÖ »

Prof. sınavlarında kolaylık zorluk pek fark etmiyor..Yani yaptığınız dereceler ve öss çalışmalarınız da pek fark etmiyor açıkçası. Kanaatimce prof bu açıdan bir şok etkisi yarattığı için olumlu bir şey. Yani daha mantıklı çalışmak konusunda bilinçlenmek gerek. 3 ay stres altında çalışmak yerine 2 dönem boyunca sakin sakin heyecan yapmadan çalışmak hem motive edici olur hem de başarı oranını arttırır zaten. Writing center'ların son iki ay hariç bomboş olması durumun vehametini gösteriyor zaten..

Neyse, sonuç olarak başkalarının dayattığı çalışma kalıplarının dışına çıkarak, kendi yöntemlerinizi bulmanız ve uygulamanız hususunda bir ön ayak gibi prof, faydalanmak lazım...Bir de motivasyon lazım tabi Gülümseme
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-