bedir
Newbie
|
 |
« : Ocak 19, 2008, 11:33:09 ÖS » |
|
ben kendıme mucıze arıyorumda..aranızda sınavda essay sectıonda zamanı yetıstırememıs sacmalamıs bol hata yapmıs ornek bulamamıs ama gecmıs bırılerı varmı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mor Köpüklü Sabun
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 19, 2008, 11:58:39 ÖS » |
|
valla bende hayatımın en "lousy" essayini yazdm açıkçası o kadar sürpriz olacakki sonucum doğru structure kullandımmı onu bile bilmiorm sonuçlar ne zaman açıklanıyo biliomsnzz??
|
|
|
|
|
|
Why not?
|
|
|
bedir
Newbie
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 20, 2008, 12:15:19 ÖÖ » |
|
25 ocak cuma gunu acıklanıyor yanı sıtede oyle yazıyordu ama bellı olmaz ya geneld lıstenıng veya readıng kotu gecmıs mıllaetın..ben ıkısınede coclusıon yazmayı yetıstırdım ama bır sorun basıl yetıstırdım..a aklıma bır sey gelmedıgı ıcın bıle bıle yanlıs kullandım kelımlerı..ornek yok bır sey yok..gramar tense hataları daha bılmedıgım nelr vardır kontrole zaman kalmıyokı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bedir
Newbie
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 20, 2008, 03:25:23 ÖS » |
|
ya kımse yokmu...oralarda ocakta gecen bırılerı yokmu..ama essayde zamanı yetıstırememıs kelımelerı yanlıs kullanmıs gramar hatsı yapmıs bırıleri..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrv
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 20, 2008, 08:05:55 ÖS » |
|
var olmazmı benim bi arkadaşım kelimeleri okadar saçmalamıştıki sınav çıkışında sordu bize; bu kelimeleri kullandım farklı olarak ama emin değilim diye, oldukça saçmalamış olduğunu farkettik. o sınavın essay kısmında kimse tam olarak neye bakıldığını bilmiyo aslında.writing center lara gidersin her hoca farklı bişeyi eleştirir.kimi düşüncelerine takar bi saat kavga edersiniz. benim başıma öle bişey gelmişti.kimi nekadar farklı kelime kullandığına bakar,kiminin ne yazdığının umru deildir sadece gramer hatalarına bakar;bazı arkadaşlar writing kısmının hocaya bağlı olmadığını savunsalarda ben şiddetle hocanında payının olduğunu savunuyorum umarım sert okumayan bi hocaya düşersiniz ve geçersiniz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bedir
Newbie
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 21, 2008, 07:39:49 ÖS » |
|
hadı ya senın o arkadasın ocaktamı gectı..benımde aynen oyle sordum hep arkadslara onlarda sacmalamıssın dedı..ıntromu yazdımonlara sakat dedıler falan...ya off
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrv
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 22, 2008, 07:53:35 ÖS » |
|
o remedial olmamıştı. o saçmaladığı sınavda geçmişti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bedir
Newbie
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 22, 2008, 10:13:36 ÖS » |
|
ya senın arkadsının temelı vardır..bende temel falan yok ...benım ısım mucızelere kaldı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrv
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 23, 2008, 12:16:33 ÖÖ » |
|
ya bizde beginnerdik.hocalarımız hep anlatırdı; benim bi öpğrencim vardı ingilizcesi sıfırdı ama (haziranda) geçti diye.zannedersem sen hazırlık boyunca pek dersleri önemsemedin.gerçekten gayret gösteriyosan durumun mucizelere kalmamış olmalı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bedir
Newbie
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 23, 2008, 02:58:28 ÖS » |
|
ya ben zero begınerdım..hazırlıkta ıngılızceyı oğrendım..bu eylulden ocaga kadar elımden geldıgı kadar gayret gosterdım ama essay ıcın yetrlı gayret degılmış...yanı essaye daha cok calışmalıymısım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bedir
Newbie
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 25, 2008, 10:06:34 ÖS » |
|
mucıze gerceklestı..ozellıkle mesajlarıma usenmeden cvp yazan arkadslara ve mrv ye tesekkurler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 27, 2008, 12:24:46 ÖÖ » |
|
ahah eseylerime f1 vermiler geçmiş olsun bana  objection dilekçesinin ne kadar etkili olduğunu bekleyelim ve görelim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heaven00
Newbie
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 16, 2008, 11:44:23 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar 18 ocakta proftan kalmış olanlara sesleniyorum ben de sadece writingten kaldım f1le kalmak da çok koyuyormuş yaa!Biz arkadaşlarla toplanıp yadyoka gitmeyi düşünüyoruz biizm için bir şeyler yapmalarını isticez sesimizi çıkarmıyoruz diye handoutların cevaplarını bile vermediler ilk dönem sonuçta remedial olarak da hepimiz benzer sorunlar yaşıyoruz katılmak isterseniz süper olur ne kadar çok kişi olursak o kadar iyi cevaplarınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 17, 2008, 10:07:17 ÖS » |
|
valahi nası olsa haziranda geçer diye beni geçirmediklerini düşünüyordum da remediallar için objectionda bişiler yapmaları lazımdı bence.çok koyar cidden,geçmiş olsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heaven00
Newbie
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 17, 2008, 10:46:28 ÖS » |
|
valahi nası olsa haziranda geçer diye beni geçirmediklerini düşünüyordum da remediallar için objectionda bişiler yapmaları lazımdı bence.çok koyar cidden,geçmiş olsun..
Yok ya bir sürü insan dilekçe verdi kimseninki değişmedi biz de ondan artık yadyoktan yetkili birileriyle görüşmenin zamanı geldi die düşünüyoruz ama tanıdıklarımız kısıtlı işte kalan bir çok kişi var ulaşamıoruz!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|