Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

38128 Mesaj 2547 Konu- Gönderen: 4494 Üye - Son üye: mursit

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: 6 eylül proficiency  (Okunma Sayısı 1835 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tam bir boğaziçili
Full Member

annesiyle güne giren çocuk..

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 06, 2008, 06:12:47 ÖS »

arakadaşlar hiçmi yok aranızda sınawa giren yaw nasıl geçti hatırlayanlar listening ve reading sorularını cewaplarsa sevinirim özellikle referalları

su ısıtıcısı benimmmmmmmm
sis
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 06, 2008, 07:20:48 ÖS »

valla ben girdim ama o da hafiften bana girdi sanırım ben sadece masum bi biçimde nasılmış bi bakiim yahu bu sınav diye girmiştim ama 2007 den 590 kişinin bu sınavda çaktığını görünce valla korkmaya başladım=) Gülümseme
tam bir boğaziçili
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 06, 2008, 09:29:23 ÖS »

bende geçmiş olsun diyenlere geçirenler sağolsun diyorum  Kahkaha ama ben sanırım kalırsam writingden kalıcam bayağ saçmaladım çünkü  Utandımlistening bayağ kolay gibiydi yanlız careful reading kasıntı geldi

carlitoscuchi
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 06, 2008, 09:43:27 ÖS »

ya sınava girdik de belli bölümler cok kastı selective reading gibi..ayrıca writing de tam bi muamma ne olur nasıl gelir yani okuyan hocaya baglı artk..benim ki kısaca böledi iste...
sseeddaa
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 06, 2008, 11:46:50 ÖS »

siyasi partilerin kapatılmasını soran zihnıyete saygılarımı sevgılerımı yolluorm..bu nedir yaa!!canım kaldı bi al onuda...
tam bir boğaziçili
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Eylül 07, 2008, 10:35:18 ÖÖ »

siyasi partilerin kapatılmasını soran zihnıyete saygılarımı sevgılerımı yolluorm..bu nedir yaa!!canım kaldı bi al onuda...
hakketen öle yaw simdi ben örnk justice and development party (akp) yi verdim başından beri bayağ destekler şekilde yazdım chp li bi hocaya düşersek yandık walla Kahkaha
buarada referal sorularını hatırlayan warmı yaw ben : exam ve behaviour yaptım herkeşlrin people da ısrar ettiği soruyada attribution tarzı bişey yazdım

sinembu
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 10, 2008, 11:13:30 ÖÖ »

arkadaslar hakikaten cok zormus sınav toefldan umıdı kesip girmistim ama bundan da pek umitli degilim acıkcasi:(  neyse allahtan umit kesilmez..
aslinda ben bu profun not sistemini bilen var mi onu merak ediyorum 60la geciliyor fakat acıklamıyolarki nasıl 60 alınıyor!!..

Ney
tam bir boğaziçili
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Eylül 10, 2008, 12:00:14 ÖS »

arkadaslar hakikaten cok zormus sınav toefldan umıdı kesip girmistim ama bundan da pek umitli degilim acıkcasi:(  neyse allahtan umit kesilmez..
aslinda ben bu profun not sistemini bilen var mi onu merak ediyorum 60la geciliyor fakat acıklamıyolarki nasıl 60 alınıyor!!..

Ney

öncelikle inşallah hayırlısı olur sınaw sonucu(n) ve (muz) Göz kırpan..sınaw sistemine gelince dediğin gibi her bir parttan %60 alman lazım buda şöyle olur mesala 18 listening sorusunda 11 ve üstü yaparsan sonucunda S yazar ve geçmiş olursun readingde aynen böyledir yanlız readingin katsayısı diğerlerinden fazladır list:30read:40 wrt:30 şeklindedir. writinge gelince 2 essayin toplam puanı 18 olursa ondanda geçersin.. ve en önemlisi ve belkide en acısı sınawdan geçmen için her bir parttanda ayrı ayrı geçmen lazım şööleki sen toplamda 70 alır ama yeterli writing paunına ulaşamzsn kalırsın ama elin oğlu bütün sectionların hepsini sınırda yapıp (read:24 list:18 wrt:18) toplamda 60 alıp hayallerini gerçekleştirebilir Utandım

safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Eylül 10, 2008, 06:03:21 ÖS »

aslında tam öle değil..reading ile listening birbirini tamamlıyor..şöyle ki read:22 lis:20 olursa da geçebilirsin..ama kesinlikle writingten %60ın üstüne çıkman lazım..

sen ben ben sen
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Eylül 10, 2008, 06:18:11 ÖS »

aslında kısaca siz notları hesaplamayı hocalara bırakın, bunun yerine bol bol essay yazmaya bakın yani  Sırıtan
yasmintu
Jr. Member
**

born to [F]L[Y] ! :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Eylül 11, 2008, 01:21:22 ÖÖ »

buarada referal sorularını hatırlayan warmı yaw ben : exam ve behaviour yaptım herkeşlrin people da ısrar ettiği soruyada attribution tarzı bişey yazdım

ben de exam behaviour ve üzgünüm ama people yaptım onları Gülümseme

aman ya takmayın bu kadar ders seçimiyle ilgili konferansa katıldıktan sonra hazırlık büyük bir nimet gelio insana ne güzel, mis gibi ingilizce okuruz bol bol essay yazarız gezeriz tozarız fln işte Gülümseme

Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: