Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Boğaziçi Üniversitesi ForumuYadyok veya HazırlıkYadyok6 HAZİRAN PROF. SORULARI(hazırlık öğrencileri yorumunuza ihtiyaç var..)
Sayfa: [1] 2 3 4
Yazdır
Gönderen Konu: 6 HAZİRAN PROF. SORULARI(hazırlık öğrencileri yorumunuza ihtiyaç var..)  (Okunma Sayısı 10800 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HYTA
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 08, 2008, 07:56:15 ÖS »

ARKADAŞLAR HATIRLAYABİLDİĞİNİZ KADARIYLAR BİRKAÇ SORU HAKKINDA SİZİN NE YAPTIĞINIZI SORACAM.YORUMLARINZII YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM..

CAREFUL LİSTENING..
2.soruyu predictable relationship between people yapan varmı
8. yani son soruyu private domain of self yapan varmı..hatta o iki seceneği olan bir soruydu..
5.soruyu cammander of facial muscles yapan varmı...hatta notta they require.... and... yazıyordu onlardan birini yazacaktık..

SELECTIVE LISTENING..
--(function as ) diyordu ona "trainer" yazan varmı??
--"ignoring self-management" yazan varmı sorulardan birine??hangi soru olduğuınu hatırlamıyorum.
--"discharge" yazan varmı "...the guilt of..." lu soruya

SEARCH READING...
6.soruydu galişba..bagımsızlıktan sonra ne göçlere sebep oldu mu ne diyordu..ona " independence strugglıng" yazan varmı....
9.soru olabilir yada başka sayıda olabilir..chomsky li sorunun cvbını hatırlaan varmı?Ney

CAREFUL READING...
2.soruyu naptınız. type b mi c mi..

bukadar....Gülümseme inşallah soruları hatırlıyorsunuzdur arkadaşlar...yoksa 1 hafta beklemek çok zor oluyor.3 aşağı 5 yukarı ne kadar doğrumuz oldugunu en azından burda istişare yaparak bi fikir ediniriz;)
HYTA
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 09, 2008, 12:36:19 ÖS »

HİÇ Mİ YOK BİRŞEYLER HATIRLAYAN YA...Üzgün
heaven00
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 09, 2008, 01:27:25 ÖS »

2.soruyu ben cümle yaptım predict haline getirip,8.soruda 2 seçenek vardı biri de senin yazdığın,5.soruyu ben hiç hatırlayamadım ama careful listeningte bir soruya vulnerable feelings yazdıımı hatırlıorum son soruya da social competence.
selective de function as olana counselor yazdım ama yanlış sanırım ignoring self management yazdım discharge da yazdım ama arkadaşlarım o soruyu ... without pain yapmışlar onda da son soruya human resources department die bişey yazdım bir de more complexity thought gibi bi cevap yazdım bi tanesine
search reading ilk soru blight bişey bişeydi,bir tane gain experince yazdıımı hatırlıorum carefulda şıkkı b yaptım ilk soruyu bowl gibi bişeydi researcher adı,üçüncü sorudu sanırım disli bişey yaptım üç type vardı birini yazıcaktık,arka sayfadaki ilk soruya experince through knowlegde gibi bişey yazdım ama tam hatırlamıorum cevabı
fuddy duddy
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 09, 2008, 04:48:57 ÖS »

yaw benimkilerde hemen hemen heaven kiler gibiydi yanlız the ability to feel social competence yazmıştım ben diğerleri aynı.. careful reading de onları göçe zorlayan şelere 2 tane yazdım yaw bi sölediğiniz bide rebeller wardı.. typce c wardı cewaplarımda ..ceza alanlar iş werenlerden not only fear hate wardıya onada deceive yazdım ..daha aklıma gelmio:)

bi zencilerden bide ırkçılardan nefret ederim.
HYTA
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran 09, 2008, 04:52:59 ÖS »

evet ben de vulnerable feelings yazdım hatta careful un 3. sorusuydu..:)ya o son sorunun yani social competence yazdığın sorunun private domain of self diye  cvbı da varmıydı..hatırlıyormusun..(1.yi regulating external feelings..4.inconsistent 5.commander of facial muscles 7.masking))
 hadi ya ignoring self management yazdınmı gerçekten onun özellikle management kısmını sallamaıştım..evet bende discharge yerine başka cvplar duydum genelde o soru için Üzgün evet selective de son soruyu bende human resources department teams mi ne yaptım..cvbı deceive olan bi cvp ta vardı dimi selevtive de...??

search ün ilk cvbına bende bright lights theory yazdım..ama bazıları theory kısmını yazmamaış..Üzgün bende gain experience yaptım bagımsızlıkla alakalı sorunun cvbını hatırlayan yokmu yada independence struggling yapan varmı...Üzgün

careful reading te 3. soruya..şıkkı bende b yaptım da peki type ı ne yaptın??4. sortu olması lazım o dis li dediğin dismissing yaptın yani..bende bende...Gülümseme careful un son sorusundaki araştırmacıyı ne yaptınız peki mc neil yapan varmı:(
fuddy duddy
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Haziran 09, 2008, 05:04:03 ÖS »

HYTA geçiceksin ben sana inanıorum Gülümseme çok heycanlı gibisin yaa Gülümseme walla regulating le başlayan cewp benim dha da fazlaydı 2 kelime falan..yanlız merak ettiğim bize o cümleyi hoca 2 defa okudu bilerek çok şaşşırdım herkeşemi öle yaptılar acaba?? buard ahyta daha fazla kurcalama bence oluruna bırak we sadece dua et Gülümseme

heaven00
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Haziran 09, 2008, 05:50:42 ÖS »

ben private domaini duydum ama yazmadım yanlış yazarım die ki zaten o soruyu doğru yapmışsındır write one diodu,regulatingli bi cevap bende de var,inconsistent da var maskindg de ama diğerini hiç hatırlamadım sanırım öle bişey yazmadım,ignoring self management doğru,ben bir soruyada ....team workers yazmıştım gerçi pek açıklayıcı olmadı ama deceive de doğru ben tabi ki decesive yazdım ordan gidecek soru,theory kısmını almadım,araştırmacı mc neil yaptım,hatta referleri de socialization care givers ve attachments yaptım
heaven00
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Haziran 09, 2008, 06:07:31 ÖS »

Bir de genelde benim cevaplarda arkadaşlarımla aynı ama tabii ki writing yazamamış biri olarak geçme umudum ne yazık ki yok umarım sizin essayler de iyidir ve bir an önce geçip kurtulursunuz
fuddy duddy
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Haziran 09, 2008, 06:32:48 ÖS »

heaven mşlh read list harika gibi:) bence geçersin ya inşalah yani şöle düşünsen 70 puan reading listening toplamından 50 ile 55 alsan ister istemez geçirmek zorunda kalırlar bence çünkü her halukarda 2 essayi yetiştiren  f2 ile kalmıo mu buda 15 puan değilmi yani 70 puana yakın alan birini nasıl bırakırlarki..

heaven00
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Haziran 09, 2008, 10:26:13 ÖS »

yok o kadar harika diil kaçırdığım baya soru var bakalım reading fena diil gibi.Writinge gelince umurlarında olmuyor istersen diğer ikisini full yap benimde writingle sorunum ciddi boyutlarda bakalım işte bişey beklemiyorum geçersem mucize olur.
dryakara
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Haziran 10, 2008, 11:52:47 ÖÖ »

evet yaa nolcak bu wrtinglerin hali:( reading listening süper essay yazmayı beceremiorum yaf:P
HYTA
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Haziran 10, 2008, 10:13:26 ÖS »

HYTA geçiceksin ben sana inanıorum Gülümseme çok heycanlı gibisin yaa Gülümseme walla regulating le başlayan cewp benim dha da fazlaydı 2 kelime falan..yanlız merak ettiğim bize o cümleyi hoca 2 defa okudu bilerek çok şaşşırdım herkeşemi öle yaptılar acaba?? buard ahyta daha fazla kurcalama bence oluruna bırak we sadece dua et Gülümseme
Gülümseme) tmm sen öyle diyorsan öyle olsun fuddy duddy ..ee ya writing ten kalırsam...Gülümseme)) ya valla rahat olamıyorum biran  önce açıklansada kurtulsam ya..ömrümden ömür gidiyor şu sonuçları beklerken...off..off...Üzgün
nuru
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Haziran 11, 2008, 06:59:39 ÖS »

abi boyle bise yokya hayatım en rahat essaylerını yazdım ama gel gelelimki selective listening rezalet ya saolsun bi hoca vardı muthis okudu(!) 3 ya da 4 tane ( o da belkı) yapabıldım donem ıcerısınde en cok yaptıgım bolumden bu kadar dusuk alıp kalma tehlikesiyle karsı karsıya kalmak cok kotu bıse ya

hayat bir sınavdır
nuru
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Haziran 11, 2008, 07:03:44 ÖS »

arkadaslar bence without pain diil ayrıca o sorunun cevabı olmaması lazım selective listening son soru ılk sayfadaki basındada bıse vardı ama unuttum sımdi without pay li biseydı umarım o discharge dogrudur ya Üzgün

hayat bir sınavdır
fuddy duddy
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Haziran 11, 2008, 07:43:55 ÖS »

eğer readingi yüzde 80 ciwarında yapabilmişsen bu puanlar listenning açığını kapatır inşalah

Sayfa: [1] 2 3 4
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-