celilcan
Newbie
|
 |
« Yanıtla #180 : Ağustos 24, 2009, 03:01:20 ÖS » |
|
kımya ögretmenliği kazanan var mı aramızda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iremirem
Newbie
|
 |
« Yanıtla #181 : Ağustos 24, 2009, 07:33:55 ÖS » |
|
ben de bu sene biyomedikal mühendisliği yüksek lisansına kabul edildim:)ingilizcem iyi diye övünürken kendimi birdenbire anlamsız bi stresin içinde buldum bu sınavla ilgili tek korkum boşluk doldurma ya anlamazsam diye düşünüp sık sık kendimi germekteyim:)))forumu sık sık takip ediyorum benim de inter çıkmam lazım,normal ingilizce sınavlarında seviyem advance ve upper arası değişio ancak boğaziçi olduğundan mıdır nedir bu sınavda bunu yapbilcek güvenim ne yazık ki kalmadı kuruntularımdan dolayı  )sormak istediğim şu ki boşluk doldurma sorularında fiil falan verilio mu yoksa genelde had/is/will vb. boşlukları mı dolduruyoruz anlamamız için genelde açık ve net zaman ifadeleri verilio mu prohibitionları falan fişman artık can't,might bunlar gibi sorular da oluo mu anlaşılır mı yani:)yardımlarınız için şimdiden çooookk teşekkür ederimm yeterince açıklama var ama bi kaç gün kala hala kendimi rahat hissedemiyorumm:))sevgilerr...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #182 : Ağustos 25, 2009, 01:58:53 ÖÖ » |
|
Boşluk doldurmada saydığınız hepsinin çıkması olası. Rahat olun bence, sadece seviye sınavı (= Lanet prof. sınavı için pek fark etmiyor seviye kanaatimce, ne seviyede olursanız olun çabalamanız gerekiyor  Kolay gelsin. Tebrikler bu arada..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iremirem
Newbie
|
 |
« Yanıtla #183 : Ağustos 25, 2009, 05:20:30 ÖS » |
|
çoooook teşekkür ederimmm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lomo
Newbie
|
 |
« Yanıtla #184 : Ağustos 26, 2009, 08:42:34 ÖS » |
|
arkadaşlar, yarın yapılacak olan düzey belirleme sınavının saati ve yeri hala açıklanmadı. bu konuda bilgisi olan var mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paxon
|
 |
« Yanıtla #185 : Ağustos 26, 2009, 11:51:11 ÖS » |
|
yarın mı ? 2009 girişliler için 4ünde sınav ama . Sizin bahsettiğiniz ne acaba anlayamadım?
|
|
|
|
|
|
Beni Benden daha iyi tanıyan biri varsa o yine benimdir.
|
|
|
00:09
Newbie
|
 |
« Yanıtla #186 : Ağustos 27, 2009, 12:24:08 ÖS » |
|
ya o lisansüstü arkadaşım.biz 4 ünde giricez 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bytrgy
Newbie
|
 |
« Yanıtla #187 : Ağustos 28, 2009, 03:27:57 ÖS » |
|
sınav yerleri 3 eylül de güney kampüs kapısında ilan edilecektir diyo internette yayınlanmaz mı acaba...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
flamenquista
Newbie
|
 |
« Yanıtla #188 : Eylül 05, 2009, 01:29:38 ÖS » |
|
Yanlış yere yazıyor olma ihtimaline karşı ve nerden cevap gelirse diyerekten 2-3 başlığa yazıyorum aynı şeyi,greksiz yer işgali için özür dilerim herkesten ama bir türlü öğrenemedim =) : 2 şey soracağım : 1) Sanırım hz'lara 2. yabancı dili vermiyor yadyok,aldığım bir duyuma göre birinci sınıflara da vermiyormuş. Doğru mudur acaba ve de istisnası var mıdır ? =) 2) Advance olabilmek için dbs'de aşağı yukarı ne kadar yapmış olmak gerekir var mıdır bilen??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adaam sen de
|
 |
« Yanıtla #189 : Eylül 05, 2009, 10:36:10 ÖS » |
|
hadi itiraf edin çok kolaydı dünkü (4 eylül) sınav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paxon
|
 |
« Yanıtla #190 : Eylül 06, 2009, 12:15:49 ÖÖ » |
|
hadi itiraf edin çok kolaydı dünkü (4 eylül) sınav
2 yıldır ingilizce görmeyen biri olarak sınavı aşırı basit buldum.He yapamadım o ayrı mesele 
|
|
|
|
|
|
Beni Benden daha iyi tanıyan biri varsa o yine benimdir.
|
|
|
|
yum-i-yum
|
 |
« Yanıtla #191 : Eylül 06, 2009, 12:50:56 ÖÖ » |
|
Kolaydı cidden 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mockingbird
Newbie
|
 |
« Yanıtla #192 : Eylül 06, 2009, 12:53:27 ÖÖ » |
|
yaw ne kolayı bn öle etrafımdakilere baktım almanca okuldan geldiğim için bilmiom ingilizce he almancayı da bilmiom ya nese:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grkm
|
 |
« Yanıtla #193 : Eylül 06, 2009, 02:49:53 ÖÖ » |
|
Beklediğimden kolaydı ama ne olur sonuç onu bilemem  Yazın biraz çalışan biri için çok basit bir sınavdı gerçekten, lise ayarında sorular vardı özellikle gramerde... Reading biraz uzun olduğundan liseye göre alışık olunmayan bir şekilde gelmiş olabilir... Neyse, hayırlısı artık 
|
|
|
|
|
|
... KISA ÇAKI, PASLI PANTOLON, GÖZDE YARASI KALMIŞ KABUK ...
|
|
|
meyali
Jr. Member

Boun PDR
|
 |
« Yanıtla #194 : Eylül 06, 2009, 05:21:54 ÖÖ » |
|
Bence de acayip kolaydı:=) yaptımmı bilmiyom...
|
|
|
|
|
|
kalbine inen acı gülmekle geçer
|
|
|
|