Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40728 Mesaj 3537 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 15
Yazdır
Gönderen Konu: düzey belirleme sınavı  (Okunma Sayısı 41667 defa)
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gizemzem
Jr. Member
**

never ending way...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Eylül 26, 2006, 07:32:39 ÖS »

kilyos kampusunde kilyos bilgisayar lab.ında foruma msj yazmak nası bişi acaba..beginnerlarında cuma dersleri yok kilyosta kalanlar için tabi.. ama dersleri 9 dan 16 a kdr.siz begiiner sınız ya size herşey müstahak demek istiolar herhalde... Ağlayan

melekler gidince bende gidicem,hiç gitmediğim yerlere...
theanswer
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Ağustos 20, 2007, 05:00:16 ÖS »

Arkadaşlar DBS ile ilgilidaha detaylı bilgi verebilecek biri var mı?? Yüksek lisansa kabul edildim ama proficiency sınavından gecemedim yarın DBS var sadece gramer, reading ve writing oldugunu biliyorum grammer ve reading Test mi? ve kac soru civarında.En az Inter olmak zor mu? neler yapmak lasım??Simdiden tesekkürler...
minta_
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Eylül 16, 2007, 05:56:21 ÖS »

düzey belirleme sınavı açıkçası çok düzeyi belirleyebilen bi sınav diil çünkü bazı klişeler soruluyo yani en azından ben öyle hatırlıyorum Göz kırpan ama sınava girmeden önce gene de bi grameri ve bazı to ve ing alan fiilleri
( örn:forget remember vs.) gözden geçirmek lazım to be looking forward to+ verb ing çıkmıştı mesela bunun gibi şeyler.. writing konusunda tıkanıp kalınabilir ama pek de ben yaparım advance olurum havasına girmemek lazım örnekleri çoktur hüsrana uğrayanların aklınızda bulunsun Göz kırpan
cincinim
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Eylül 16, 2007, 08:07:27 ÖS »

sınav gerçekten çok basit bir sınavdır, lisede ortaokulda öğrenilen gramer kuralları var, bunlar gerçekten çok basit. bir okuma parçası vardı, bilirsiniz lise kitaplarında da olurdu( fce sınavına hazırlarlar filan) textin altında sorular olurdu, reading o zaman bana çok kolay gelmemişti tabi alışkın değildim:)) writing konuları genellikle eğitimle bizlerle ilgili birşey oluyor, rahatlıkla birşeyler yazabilirsiniz, vaktinizi iyi kullanın, hepsini yapın, inter olmamak namümkün:)))

yalnızlık nedir göreceksin öldüğün zaman...
lapomme
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Eylül 18, 2007, 09:56:00 ÖS »

birsey sormak istiyorum forumda hep reading writing listening var diyodu ama internette yazdıgına gore bu sene sadece grammer var diyolar ?? Ney
heart shaped glasses
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Eylül 18, 2007, 10:22:37 ÖS »

birsey sormak istiyorum forumda hep reading writing listening var diyodu ama internette yazdıgına gore bu sene sadece grammer var diyolar ?? Ney
listening yok, hiç olmadı.. önceden readingle writing de vardı. Şimdi sadee gramer varmış. Değiştirmişler sistemi heralde
lapomme
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Eylül 18, 2007, 11:24:01 ÖS »

tesekkur ederim bilgi verdigin icin Gülümseme
minta_
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Eylül 19, 2007, 11:26:08 ÖÖ »

sonunda dört seviye yapmayı akıl etmekle doğru bir iş yapılmış ama sadece dilbilgisine göre de belirlemek yine yanlış olmuş bence ama heralde geçen seneye göre daha basitleşmiştir Kararsız  kalıpları hatırlayan kazanır gibi bir durum olmuş yine..
cagric
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Eylül 19, 2007, 08:47:39 ÖS »

Arkadaşlar 20 eylüldeki sınavda şıklarda olacakmı yoksa direk boşluk doldurmamı???
dimoedes
Newbie
*

L'ombelico Del Mondo

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Eylül 20, 2007, 01:06:34 ÖS »

sınavdan cıktık hehe:) şıklar yokmus iyi gecti valla 2 bosum var ama genede inter olurum galiba pek güvenemedim kendime sizlerinki nasıl gecti bakalım?

...tAke Me to yOuR hEaVeN...
aslii
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Eylül 20, 2007, 08:47:17 ÖS »

bu sınavın sonuçlarının ne zaman açıklanacağıyla ilgili bi bilgisi ya da fikri olan var mı??
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Eylül 20, 2007, 10:26:47 ÖS »

en geç pazartesi dediler hazırlık programında.benimki de iyi geçti diyebilirim.ama ilk sorular çok kolaydı yaa Gülümseme

It's my life!
ekinoks
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : Eylül 21, 2007, 11:08:33 ÖS »

ilk sorular gayet iyiydi sonraki sorularda biraz moralim bozulmakla beaberr yine de inter olabilirim die düşünüorum lütfennnn inter olyım!!!:)
medusa
Newbie
*

...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : Eylül 21, 2007, 11:20:16 ÖS »

benim dil bilgim iyi gibi o yüzden sınav kolay geldi. ama dinlemede ve yazmada baya bi sıkıntım var. adv. olursam sıkıntı olmaz umarım Kararsız

...
heart shaped glasses
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Eylül 21, 2007, 11:23:26 ÖS »

benim dil bilgim iyi gibi o yüzden sınav kolay geldi. ama dinlemede ve yazmada baya bi sıkıntım var. adv. olursam sıkıntı olmaz umarım Kararsız

yaf pazartesi okul açılıyo, sizin hala sınav sonuçlarınız belli değil mi bu nasıl iştir? yoksa sizin daha mı geç açılıyo? Bizim zamanımızda aynı andaydı ve hangi seviye olduğumuzu önceden öğrenmiştik.
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 15
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-