bluetooth
Newbie
MIS
|
 |
« Yanıtla #135 : Ağustos 22, 2008, 04:40:14 ÖÖ » |
|
kolay kolay :Ç:ÇÇ
|
|
|
|
|
|
Sercan YEMENI Yönetim Bilişim Sistemleri 2008-2009
|
|
|
Carlito
Jr. Member

Umutlar, hiç...
|
 |
« Yanıtla #136 : Ağustos 22, 2008, 05:28:32 ÖÖ » |
|
Geçen sene şafak gibi 10 numara bi eleman vardı, forumda bir sürü insanı tanıştırarak bir araya toplardı. Bu yeni jenerasyonda bu tarz kalifiye elemanlar yok ve bu yüzden ben kendimi birazcık şanslı hissediyorum.
Teşekkürler sayın şafak.
|
|
|
|
|
|
oh, people turned away..
|
|
|
atabaka
Newbie
|
 |
« Yanıtla #137 : Ağustos 22, 2008, 09:42:07 ÖÖ » |
|
slm ben de bu sene girenlerdeim edebiyattayım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jorah
|
 |
« Yanıtla #138 : Ağustos 22, 2008, 01:11:00 ÖS » |
|
Geçen sene şafak gibi 10 numara bi eleman vardı, forumda bir sürü insanı tanıştırarak bir araya toplardı. Bu yeni jenerasyonda bu tarz kalifiye elemanlar yok ve bu yüzden ben kendimi birazcık şanslı hissediyorum.
Teşekkürler sayın şafak.
sen öyle san carlito biz msn aleminde ayarlıyoruz artık öyle şeyleri 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bluetooth
Newbie
MIS
|
 |
« Yanıtla #139 : Ağustos 22, 2008, 03:40:44 ÖS » |
|
aynen dostum yaklaşık 30 kişi ile msnden muhabbetler aştı rahat olsun içiniz..   değil mi jorah kardeşim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
epru
Newbie
|
 |
« Yanıtla #140 : Ağustos 22, 2008, 06:53:09 ÖS » |
|
Teşekkürler sayın şafak.
ßen de alındım walla yeni jenerasyondan ßiri olarak.. asLında o konuda iddialı da değilimdir.. hadi o kadar insanı topladım diyelim, ben dosdoğru kütüphanenin yolunu tutarım.. siz de peşimden.. biraz garip bi durum olur 
|
|
|
|
|
|
Tüm insanLr e$iTTr Ama ßazı insanLr ößürLerindn daha e$iTTr
|
|
|
|
jorah
|
 |
« Yanıtla #141 : Ağustos 22, 2008, 08:00:40 ÖS » |
|
aynen dostum yaklaşık 30 kişi ile msnden muhabbetler aştı rahat olsun içiniz..   değil mi jorah kardeşim? Tabi ya yeni nesil teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanıyor.sizin zamanınızda facebook grubunuz böylesi hareketli miydi ki  neyse şimdiden olayı dönem kavgasına çevirmeyelim  biz kaynaşmaya devam edelim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
medeor
Newbie
|
 |
« Yanıtla #142 : Ağustos 22, 2008, 08:03:26 ÖS » |
|
bucampus.com sitesinin yöneticisi şöyle bir mesaj atmış. 1- Başlangıç (Beginner): Kuzey Kampüs YADYOK binasında 2- Başlangıç sonrası (Pre-Intermediate): Güney Kampüs YADYOK binasında 3- Orta (Intermediate): Güney Kampüs YADYOK binası *** 4- İleri (Advanced): Güney Kampüs YADYOK binası ***
*** Kilyos kampüsündeki yurtta kalan Orta ve İleri düzey öğrencileri Kilyos Kampüsünde ders görecekler. http://www.buaktivite.com/FORUM/6640.htmlböyle daha iyi olmuş bence. çeksinler beginner olmanın cezasını. 
|
|
|
|
|
|
Yönetim Bilişim Sistemleri
|
|
|
|
|
safuck
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #144 : Ağustos 22, 2008, 08:50:05 ÖS » |
|
Teşekkürler sayın şafak.
teveccühün carlitocum ben sana teşekkür ettim  bu senekiler adına da sevindim şimdiden msnde toplaşıyolar işte =))
|
|
|
|
|
|
It's my life!
|
|
|
bluetooth
Newbie
MIS
|
 |
« Yanıtla #145 : Ağustos 22, 2008, 10:18:14 ÖS » |
|
tşKler şaFaK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Champker
|
 |
« Yanıtla #146 : Ağustos 23, 2008, 12:20:48 ÖÖ » |
|
bu senekiler adına da sevindim şimdiden msnde toplaşıyolar işte =))
ister misin bu senekiler de biraz daha kalabalıklaşmış halde toplanıp ilk gün ağaç evde yemek yesinler...  yok yok, öyle bir organizatör bulmaları zor... 
|
|
|
|
|
|
Every new beginning comes from some other beginning's end.
|
|
|
safuck
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #147 : Ağustos 23, 2008, 01:29:44 ÖÖ » |
|
bu senekiler adına da sevindim şimdiden msnde toplaşıyolar işte =))
ister misin bu senekiler de biraz daha kalabalıklaşmış halde toplanıp ilk gün ağaç evde yemek yesinler...  yok yok, öyle bir organizatör bulmaları zor...  sana da teşekkür ediyorum champkerim..ama şu var : facebook! bizim zamanımızda neeeerrdee feysbuklar falan felan 
|
|
|
|
|
|
It's my life!
|
|
|
Carlito
Jr. Member

Umutlar, hiç...
|
 |
« Yanıtla #148 : Ağustos 23, 2008, 01:30:21 ÖÖ » |
|
Teşekkürler sayın şafak.
sen öyle san carlito biz msn aleminde ayarlıyoruz artık öyle şeyleri   iyi o zaman. forumda ses seda olmayınca insan ister istemez böyle düşüncelere kapılıyor. siz daha bi hin çıkmışsınız, sessiz sakin götürüyosunuz işi. tebrikler ne diyim. ha bu arada çok klişe bi tavsiyede bulunucam, n'apıp edin, proficiency sınavına öss'den daha fazla önem verin. 
|
|
|
|
|
|
oh, people turned away..
|
|
|
|
Champker
|
 |
« Yanıtla #149 : Ağustos 23, 2008, 01:40:01 ÖÖ » |
|
sana da teşekkür ediyorum champkerim..ama şu var : facebook! bizim zamanımızda neeeerrdee feysbuklar falan felan  evet ya, facebook'u msn'e çevirmişler 
|
|
|
|
|
|
Every new beginning comes from some other beginning's end.
|
|
|
|