Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40728 Mesaj 3537 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 30
Yazdır
Gönderen Konu: hazırlıklar burayaa!!  (Okunma Sayısı 60138 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
madfessor
Full Member

carpe diem

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #165 : Ağustos 29, 2008, 08:21:40 ÖS »

haklısın ya nasıl yazmışım ben onu  Ney bu arada bunu doğrulayan en iyi örneklerden biriyim herhalde. tüm sene konuştuğum cümle sayısı 50 yi geçmez onların yarısı da ı dont know du Sırıtan 

mAtEmAtİk
3. SıNıf
irmhtl
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #166 : Ağustos 29, 2008, 09:00:50 ÖS »

ya çok teşkkr ederm saolun !bn hazrlık okucm öle karar verdm grmezsem problem olmaz herlde :-\ama düzeye gircem biraz yüksek başlamk gbi bi isteğim var ama pek güvnmiorum kndime ing.m iiydi ama unuttm gbi.Zor oluyo mu ki bu sınav ya Gülümseme
irmhtl
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #167 : Ağustos 29, 2008, 10:00:57 ÖS »

trk dili ve ed.okuyacak yeni gelen öğrnci var mı bnden başka burda tanışablr miyiz dicektm?başka bölümde olablr tabi..gtmedn bi kaç arkadş ednmk istiorum da.. Göz kırpan
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #168 : Ağustos 29, 2008, 10:09:26 ÖS »

arkadaş bulursun ya illa bölümden olması da şart olmaz heralde Gülümseme sınav çok kolay sadece grammer boşluk doldurma...60 soru..profa girmesen de olur ama dbsye girmezsen direkt beginner olarak başlarsın..

It's my life!
irmhtl
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #169 : Ağustos 29, 2008, 10:44:18 ÖS »

tabiki de şart deil belki burdn bi kaç kişi tanıyablrm die dedm :)inş bn de şu snvdn ii alırım.Bnde biraz kilyos korkusu var da oraya düşmek istemiorm nedense inş öbür kampüsler olur Kararsız
bir_inci
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #170 : Ağustos 30, 2008, 02:23:14 ÖS »

slm.. bende tarıhteyım.. dbsden cok korkuyorum begınner olucam dıye.. ıng cok kotu degıl ama pek de guvenmıyorum.. :/
vampiria
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #171 : Ağustos 31, 2008, 12:52:28 ÖÖ »

bende ing öğretmenliği kazandım bu sene gelicem inş. hz geçemezsem de guru meselesi yapmıcam zaten 40 ytl o ne be sınav mı olur öyle:D
uchi
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #172 : Eylül 02, 2008, 10:40:12 ÖS »

slm arkadaşlar
ben de hazırlık okuyacam da amacım ingilizce değil japonca öğrenebilmek,japonca dersi nasıl alınır bilen varsa lütfen yardım etsin..hazırlıkların netten ders seçmesine gerek yok dedilerdi,acaba hocayla konuşarak mı dersi alabilecez??şimdiden teşekkürler..
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #173 : Eylül 03, 2008, 06:04:59 ÖS »

ders seçme gibi bir durum yok zaten..hazırlık okurken ilginin çoğunu japoncaya verebileceğini de sanamıyorum açıkçası..zira amacın ingilizce öğrenmek değilse girdiğin bölüme başlamak için geçmen gereken Nam-ı Büyük Prof diye bir sınav var. ben havada karada geçerim bi numarası yok diyosan hay hay, yadyok'a git sor japonca dersleri felan, katılabilirsin tabi..açılırsa..
heaven00
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #174 : Eylül 04, 2008, 05:19:57 ÖS »

Benimde hazırlıkta ispanyolca öğrenicem diye tutturan bir arkadaşım vardı yadyokta kurslar açılıyor ona gitti sonuç sene sonunda ne ingilizce öğrenebildi ne de ispanyolca sonra ingilizce öğrenememesinin sorumlusu olarak ispanyolca sevdasını göstermişti.Ama eğer ingilizcem süper zaten advance olucam prof ne ki ilk sınavda geçerim diyorsan kesinlikle araştır bölüme başlamadan ikinci dilinin olması süper olur.
uchi
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #175 : Eylül 05, 2008, 03:35:55 ÖS »

ders seçme gibi bir durum yok zaten..hazırlık okurken ilginin çoğunu japoncaya verebileceğini de sanamıyorum açıkçası..zira amacın ingilizce öğrenmek değilse girdiğin bölüme başlamak için geçmen gereken Nam-ı Büyük Prof diye bir sınav var. ben havada karada geçerim bi numarası yok diyosan hay hay, yadyok'a git sor japonca dersleri felan, katılabilirsin tabi..açılırsa..
Benimde hazırlıkta ispanyolca öğrenicem diye tutturan bir arkadaşım vardı yadyokta kurslar açılıyor ona gitti sonuç sene sonunda ne ingilizce öğrenebildi ne de ispanyolca sonra ingilizce öğrenememesinin sorumlusu olarak ispanyolca sevdasını göstermişti.Ama eğer ingilizcem süper zaten advance olucam prof ne ki ilk sınavda geçerim diyorsan kesinlikle araştır bölüme başlamadan ikinci dilinin olması süper olur.

yok ingilizcede bi sorun olucağını zannetmiyorum çünkü çeviribilim okuyacam,olursa ayıp olur yazık olur:)umarım sınıf açılır yaa..millet japoncaya gelin hadi be lütfen Sırıtan..
irmhtl
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #176 : Eylül 12, 2008, 02:37:15 ÖS »

meraba arkadaşlr bişi sorcm bn bu sne hazrlık okucm yeterlilk sınavına grmedm kayıda geldiğim gün bi kaç kişiyle tanıştım ve açıkcası korkuttular bni bu sene hazrlığı geçen çok az kişi varmş tkrr hazrlık okucklarmış çoğu kişi ve sınav çok zormuş bn korktum açık söliim var mı böle bişi biri cvp verrse çok makbule geçer Ney
medusa
Newbie
*

...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #177 : Eylül 12, 2008, 03:11:23 ÖS »

dersleri takip edersen ve biraz da çalışırsan bi sorun olmaz. kalan çok kişi oldu evet ama eğer anadolu lisesinden geliyosan sorun olmaz bence

...
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #178 : Eylül 12, 2008, 03:22:25 ÖS »

irmhtl;

okula ilk kaydını yaptıran çoğu kişi eylül sınavına girmiyor zaten..yani bir dil öğrencisi değilsen ya da "bi merak ettim nasıl bi sınavmış" gibi bir düşüncen yok ise girmene pek gerek de yok gibi..evet sınav kolay değil, çünkü senin yetkin bir ingilizceye sahip olman gerekiyor. okulun senden beklentisi bu; bölümünde sağlıklı bir şekilde okuyabilmen için.

Yapman gereken bellidir, düzenli bir şekilde çalışmana, kendini bu konuda geliştirmeye bak..gerisi gelir zaten.
irmhtl
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #179 : Eylül 12, 2008, 11:59:53 ÖS »

saolun dedklernz için umarım bi sne okurum hazırlığı açıkcası hiç beklemediğim şeler duyuyorum ve korkmaya başldım bi de öğrenm dili ing. dio bn ede.okucm nası ing. görcem onu çok merk ediorum!
Sayfa: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 30
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-