|
eceee
|
 |
« Yanıtla #210 : Eylül 17, 2008, 05:04:32 ÖS » |
|
peki bu kredi cıkıp cıkmadıgını nerden ögenioruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tam bir boğaziçili
|
 |
« Yanıtla #212 : Eylül 17, 2008, 05:10:59 ÖS » |
|
ytrdm bile :$
sağlık olsun  peki bu kredi cıkıp cıkmadıgını nerden ögenioruz
başvurduysan kesin çıkar ki sen şimdi yatırma derim buyüzden. eğer yatırdıysanda mayıs gibi verdiğin paranı alırsın.
|
|
|
|
|
|
su ısıtıcısı benimmmmmmmm
|
|
|
bir_inci
Newbie
|
 |
« Yanıtla #213 : Eylül 17, 2008, 08:58:21 ÖS » |
|
ben 90 mılyonu ve o ek paraları yatırdım ama harcı yatırmadım ya.. kesın kayıtta harcı yatırmıs olmak mı gerekıyo*?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kimo
Newbie
|
 |
« Yanıtla #214 : Eylül 17, 2008, 09:12:16 ÖS » |
|
ya ben bugün okula sordum kredi yurtlar kurumu paraları okulun hesabına geç yatırdığı için hazırlık öğrencileri şimdilik sadece 90 ytl yaırcakmış.kredi sonuçları açıklanınca da ona göre harç yatırcakmışız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
etalon
Newbie
|
 |
« Yanıtla #215 : Eylül 18, 2008, 02:57:07 ÖÖ » |
|
ya ben bugün okula sordum kredi yurtlar kurumu paraları okulun hesabına geç yatırdığı için hazırlık öğrencileri şimdilik sadece 90 ytl yaırcakmış.kredi sonuçları açıklanınca da ona göre harç yatırcakmışız.
aynı cevabı ben de aldım bugn.. aralık civarı açıklanackmış krediler de...
|
|
|
|
|
|
görmek inanmaktır
|
|
|
bir_inci
Newbie
|
 |
« Yanıtla #216 : Eylül 18, 2008, 09:49:58 ÖS » |
|
ben bugun harc parasını da yatırdım ama.. kyk'ya da basvurmustum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülümsee
Newbie
|
 |
« Yanıtla #217 : Eylül 18, 2008, 11:47:56 ÖS » |
|
Ben ikisinide yatırdım.KYK'ya da basvurmuştum.katkı kredisi çıkarsa geri alacaz bir miktar sanırım..
|
|
|
|
|
|
Gitmek istiyor canım hayatın gittiği yere...
|
|
|
muzo90tr
Newbie
|
 |
« Yanıtla #218 : Eylül 19, 2008, 02:04:16 ÖÖ » |
|
kyk da harç kredisine başwurduysanızz harç parası yatırmanıza gerek yok...başwurmanız yeterli bunun için onu biliorum ama onu üniw de gidip öğrenmek lazım iyice çünkü başwuran bi arkime başwurduğu halde bilgisayarda kadın göremedi kontrol etmek lazım yane
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy shit
Newbie
happens..
|
 |
« Yanıtla #219 : Eylül 19, 2008, 02:58:53 ÖÖ » |
|
harc oderken ekstra 18 ytl istedi acıklama da vermemisler bende yatırmadım sonradan ogrendim ogrenci belgesi bilmemne belgesi paralarıymıs
marmara uni'de iki sene okudum,orda ogrenci belgesi mi transkript mi istiyosun gidiyosun ogrenci islerine adını yazıyosun kagıda,hangi belgeden kactane istedigini yazıyosun ertesi gün hazır! yani marmara dedigin okul bunu yapıyosa boun yapamıcakmı? itü de bi ücret alıyo ogrenci belgesi icin olay 3 lira 5 lira degil ogrenci oldugumuzu kanıtlamak icin üstüne para vermemiz..
bu arada kesin kayıt gunu bugun diye kalktım erenkoyden okula gittim harcı ve kayıt parasını yatırdıysan gelmene gerek yok dediler o an zaman mekan kavramını yitirdim amma dolmusum ya kafa açtıgım icin kusura bakmayın
|
|
|
|
|
|
definitely sure.
|
|
|
kimo
Newbie
|
 |
« Yanıtla #220 : Eylül 19, 2008, 11:36:03 ÖÖ » |
|
ben 90 mılyonu ve o ek paraları yatırdım ama harcı yatırmadım ya.. kesın kayıtta harcı yatırmıs olmak mı gerekıyo*?
benb sadece 90 milyon yatırdım ek paralar ne parası???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir_inci
Newbie
|
 |
« Yanıtla #221 : Eylül 19, 2008, 12:25:56 ÖS » |
|
garanti istemıyomus ama akbank donem ıcınde gereklı olabılecek belgeler ıcın de para alıo 17 ytl.. not dokumu ogrenci belgesı cıcın fln..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sis
Newbie
|
 |
« Yanıtla #222 : Eylül 19, 2008, 07:01:06 ÖS » |
|
eceee ben de mailimi açamıyodum ve bana da sana verdiği tarzda hatalar veriyordu,dün garanti bankasının karşısındaki bilgisayar lab ın ordaki bilgisayar operatör abilere gittim onlar sorunu şipşak çözdü kullanabileceğin daha mantıklı şifreler veriyolar(bu arada maile önemli bişey gelmemişti telaşlanma)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir_inci
Newbie
|
 |
« Yanıtla #223 : Eylül 19, 2008, 07:42:20 ÖS » |
|
bnde acamıyorum e-posta hesabımı.. bılgı ıslem merkezını aradım buraya gelmenız lazım dedıler..okul acılınca gıderım artık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hala Hayallerim Var
Newbie
|
 |
« Yanıtla #224 : Eylül 19, 2008, 08:20:17 ÖS » |
|
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. ad.soyad@boun.edu.tr mail hesabıma bir ton mail geldi.Sistem kayıt ile alakalı?  Şimdi bizim registration.boun.edu.tr'de işimiz yok değil mi? Sınıfların belli olmasını bekleyip 6 ekimde okula gideceğiz??? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|