Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40728 Mesaj 3537 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: 1 ... 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 ... 30
Yazdır
Gönderen Konu: hazırlıklar burayaa!!  (Okunma Sayısı 60141 defa)
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
waffenss
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #285 : Eylül 05, 2009, 02:29:31 ÖS »

Yanlış yere yazıyor olma ihtimaline karşı ve nerden cevap gelirse diyerekten 2-3 başlığa yazıyorum aynı şeyi,greksiz yer işgali için özür dilerim herkesten ama bir türlü öğrenemedim =) : 2 şey soracağım :
 1) Sanırım hz'lara 2. yabancı dili vermiyor yadyok,aldığım bir duyuma göre birinci sınıflara da vermiyormuş. Doğru mudur acaba ve de istisnası var mıdır ? =)
 2) Advance olabilmek için dbs'de aşağı yukarı ne kadar yapmış olmak gerekir var mıdır bilen??

1-Ben yardımcı olmaya çalışayım.Hazırlıklar ingilizce eğitimi dışında bir yabancı dil dersi alamıyor. 1.sınıf ise bölümüne göre değişir.Mesela ben ekonomi okuyacağım bu sene benim bölümümdeki kurallara göre kredili ekstra bir ders secemiyorum ilk senemde.Dil dersi olsun gerek diğer dersler olsun ancak kredisiz bir şekilde ders programına uydurabilirsen ve danışman onay verirse alabileceğini düşünüyorum.Dediğim gibi bölümden bölüme farkediyor.Bölümünüzün sitesinde gerekli bilgiler yer almaktadır sanıyorum.Dil dersini cok istiyorsun yaz okulunda alabilirsin.

2-Sanıyorum ki istanbul erkek lisesi mezunusun kesin intermediate yada advanced olacaksın.Peki nasıl ayrılır bu konuda kesin bir ölçüt bilinmiyor.Ama şu açık ki yazacağınız writing in grammar hatasız ve paragrafın konu bütünlüğünün olması gerekir.Grammar bölümünde de hatanızın az olması lazım çünkü advanced öğrencilere grammar gösterilmiyor.Eğer lisede ingilizce derslerindeki durumun iyiyse şüphe etmene gerek yok=)
methanet
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #286 : Eylül 05, 2009, 06:18:31 ÖS »

ben sanırım reading bölümünü görmemişim. yani o boş. diğerlerini 4 üzerinden 3 olarak düşünürseniz hangi kur gelir  Ney
« Son Düzenleme: Eylül 05, 2009, 06:25:24 ÖS Gönderen: methanet » Logged
meyali
Jr. Member
**

Boun PDR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #287 : Eylül 05, 2009, 07:13:52 ÖS »

Ben de bu sene hazırlık okuyacağım.dbs den pre-inter bekliyorum Kahkaha

kalbine inen acı gülmekle geçer
flamenquista
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #288 : Eylül 05, 2009, 07:29:18 ÖS »

Yanlış yere yazıyor olma ihtimaline karşı ve nerden cevap gelirse diyerekten 2-3 başlığa yazıyorum aynı şeyi,greksiz yer işgali için özür dilerim herkesten ama bir türlü öğrenemedim =) : 2 şey soracağım :
 1) Sanırım hz'lara 2. yabancı dili vermiyor yadyok,aldığım bir duyuma göre birinci sınıflara da vermiyormuş. Doğru mudur acaba ve de istisnası var mıdır ? =)
 2) Advance olabilmek için dbs'de aşağı yukarı ne kadar yapmış olmak gerekir var mıdır bilen??

1-Ben yardımcı olmaya çalışayım.Hazırlıklar ingilizce eğitimi dışında bir yabancı dil dersi alamıyor. 1.sınıf ise bölümüne göre değişir.Mesela ben ekonomi okuyacağım bu sene benim bölümümdeki kurallara göre kredili ekstra bir ders secemiyorum ilk senemde.Dil dersi olsun gerek diğer dersler olsun ancak kredisiz bir şekilde ders programına uydurabilirsen ve danışman onay verirse alabileceğini düşünüyorum.Dediğim gibi bölümden bölüme farkediyor.Bölümünüzün sitesinde gerekli bilgiler yer almaktadır sanıyorum.Dil dersini cok istiyorsun yaz okulunda alabilirsin.

2-Sanıyorum ki istanbul erkek lisesi mezunusun kesin intermediate yada advanced olacaksın.Peki nasıl ayrılır bu konuda kesin bir ölçüt bilinmiyor.Ama şu açık ki yazacağınız writing in grammar hatasız ve paragrafın konu bütünlüğünün olması gerekir.Grammar bölümünde de hatanızın az olması lazım çünkü advanced öğrencilere grammar gösterilmiyor.Eğer lisede ingilizce derslerindeki durumun iyiyse şüphe etmene gerek yok=)

teşekkür ederim cevap için Göz kırpan
KxL
Jr. Member
**

MIS

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #289 : Eylül 08, 2009, 04:30:00 ÖS »

benimde sınav bence iyi geçti ama tam olarak kestiremiyorum. Çoktan seçmeli sorulara öyle alışmışım ki böyle boşluk doldurmaca bölümlü sorularda içime bir kuşku düşüyor Kahkaha ayrıca okulumun adını ingilizce yazdım umarım bir artısı olur Gülümseme

"Önünü Görebilmek İçin Sadece Aydınlık Yetmez..." KxL
bytrgy
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #290 : Eylül 08, 2009, 05:24:05 ÖS »

beginner olmamak için ne kadar gerekiyo acaba ben yaptım bi şeyler ama( writing  falan azıcık da gramer)pre-inter falan olurum inşallah...
Paxon
Full Member

PAXON -pdr-

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #291 : Eylül 08, 2009, 05:26:27 ÖS »

beginner olmamak için ne kadar gerekiyo acaba ben yaptım bi şeyler ama( writing  falan azıcık da gramer)pre-inter falan olurum inşallah...

"beginner olmamak" Kahkaha hmm zor olmalı =) . Valla bende readingi % 60 civarı yapıp yarım sayfa basit kalıpta writting verdim ama hala beginner bekliyorum kardeşim.

Beni Benden daha iyi tanıyan biri varsa o yine benimdir.
bytrgy
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #292 : Eylül 08, 2009, 05:40:24 ÖS »

yapma yav işimiz zor o zaman Utandım neyse sıfırdan başlarız madem...
adaam sen de
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #293 : Eylül 08, 2009, 11:55:10 ÖS »

olur mu ya beginner'lar alfabeden falan başlıyo diye biliyorum o kadar kötümser olmayın
leuceu
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #294 : Eylül 09, 2009, 12:14:41 ÖÖ »

bence yüzde 60 reading ve yarım sayfa writingle grammer de fena diilse inter olunur enn kötü ihtimal de pre inter =) reading de yeni eklenmiş snrm geçen sene yoktu..
celilcan
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #295 : Eylül 09, 2009, 01:45:11 ÖS »

dbs de hangi seviyeler var
Paxon
Full Member

PAXON -pdr-

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #296 : Eylül 09, 2009, 03:09:35 ÖS »

dbs de hangi seviyeler var

beginner , pre-inter , inter , advanced

Wexploited
Newbie
*

Chaos is my life !

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #297 : Eylül 09, 2009, 05:06:07 ÖS »

4.ünde girdiğimiz sınava göre seviyelere ayrılcaz degil mi 7 sindekini boş verdim de oyuzden=D

Hergün içeceğim,ve sana pis pis güleceğim.
DelioglaN
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #298 : Eylül 09, 2009, 05:24:06 ÖS »

4.ünde girdiğimiz sınava göre seviyelere ayrılcaz degil mi 7 sindekini boş verdim de oyuzden=D
Evet, aynen.
Paxon
Full Member

PAXON -pdr-

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #299 : Eylül 09, 2009, 08:52:16 ÖS »

40 ytlyi nabdın Kahkaha

Sayfa: 1 ... 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 ... 30
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-