boddah
Newbie
|
 |
« Yanıtla #30 : Ağustos 23, 2007, 01:38:58 ÖÖ » |
|
ben de özel yurt düşünmüştüm ama bi sene kilyosta kalmak arkadaş edinme açısından daha avantajlıymış diolar.ben kilyos u istiyom şimdilk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
safuck
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #31 : Ağustos 23, 2007, 01:57:19 ÖÖ » |
|
ben istanbuldanım.evimde kalcam yada arkadaşlarla ev tutcaz.
|
|
|
|
|
|
It's my life!
|
|
|
|
Champker
|
 |
« Yanıtla #32 : Ağustos 23, 2007, 07:22:14 ÖÖ » |
|
ben istanbuldanım.evimde kalcam yada arkadaşlarla ev tutcaz.
Ben de İstanbul'da oturuyorum. İlk zamanlar evde kalmayı düşünüyorum. Sonrasında duruma bağlı...
|
|
|
|
|
|
Every new beginning comes from some other beginning's end.
|
|
|
cemres
Newbie
|
 |
« Yanıtla #33 : Ağustos 23, 2007, 08:02:09 ÖÖ » |
|
ben de istanbuldayım ama trafik yüzünden özel yurtta kalmayı düşümüştüm.yurt fiyatları da ev kiralarındn pahalı.o yüzden şimdilik ailece beşiktaş taraflarına taşınmayı düşünüyoruz.sonra da umudumuz kendime bi ev arkadaşı bulmam yönünde. bu arada düzey belirleme sınavı 20 eylülde yazıyor yollanan kitapçıkta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
posy
|
 |
« Yanıtla #34 : Ağustos 23, 2007, 08:39:40 ÖS » |
|
bi yılda kaç kişi giriyo okula?? die bi soru gelmiş Mor köpüklü sabun dan bende merak ettim üşenmedim açtım kılavuzu kontenjanları saydım :)can sıkıntısı iştee belki merak edersiniz die paylaşıyım dedim bu sene 1477 kişi boğaziçili oluoo 
|
|
|
|
|
|
MEDU3
|
|
|
sbl37
Newbie
|
 |
« Yanıtla #35 : Ağustos 23, 2007, 08:41:01 ÖS » |
|
bende ngilizce öğretmneliğine başlıcam inşallah.gerçi o hazrlık sınavından benim de gözüm korkuyo ve geçebileceğimi hiç sanmıyorum .aslında istemiyorumda. seney kilyosta görüşmek üzere
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
posy
|
 |
« Yanıtla #36 : Ağustos 23, 2007, 08:41:51 ÖS » |
|
sibell 37 göl den misin sen 
|
|
|
|
|
|
MEDU3
|
|
|
sbl37
Newbie
|
 |
« Yanıtla #37 : Ağustos 23, 2007, 09:40:23 ÖS » |
|
yani evet göldenim de sen kimsin arkadaşım ii güsel tanıdın sen beni dekeşke bide kendini tanıtsan istersen özel msj at 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tata
|
 |
« Yanıtla #38 : Ağustos 24, 2007, 12:07:43 ÖÖ » |
|
bende bu çömlerdenim:) psikoloji bölümü... beginig okursan hazırlık atlayamazsın diyorlardı doğru mu?
|
|
|
|
|
|
yol yalnızca yola çıkmayanlar için uzundur...
|
|
|
safuck
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #39 : Ağustos 24, 2007, 12:10:20 ÖÖ » |
|
beginner olursan ingilizceyi baştan görüomuşsun.yani what is your name falan 
|
|
|
|
|
|
It's my life!
|
|
|
schumi
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #40 : Ağustos 24, 2007, 12:58:22 ÖÖ » |
|
bende bu çömlerdenim:) psikoloji bölümü... beginig okursan hazırlık atlayamazsın diyorlardı doğru mu?
tabi ki değil, çalışırsan tabi ki geçersin, ingilizcen kötüyse inter oliyim diye kasma çünkü dönem içinde çok zorlayabilir, en iyisi seviye belirleme sınavında yapabildiğin kadarını yapıp seni yerleştirmelerini beklemek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ckaraali
Newbie
|
 |
« Yanıtla #41 : Ağustos 24, 2007, 01:01:04 ÖÖ » |
|
arkadaslar bende yeniyim uluslararası ticaret yalnız hazrlık okuyımmı onu dusunmekten beynım patladı ne dersiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
posy
|
 |
« Yanıtla #42 : Ağustos 24, 2007, 01:03:54 ÖÖ » |
|
bende düşünüodum bi kaç güne kadar ama hazırlığı atlamak öle kolay deilmiş onu öğrendim.zaten bu ing ile inter olabilsem mucize olur heralde nese hayırlı olsun bölümn
|
|
|
|
|
|
MEDU3
|
|
|
|
terry_eagleton
|
 |
« Yanıtla #43 : Ağustos 24, 2007, 01:08:20 ÖÖ » |
|
hayır tabikide yok ole bişe. hersey calışmaya baglı. beginner olup haziranda B le gecen birsuru insan var. kurları sallamayın ilk donem aradaki fark belli olsada 2.donem sonlara dogru calışmaya baglı olarak durumlar eşitlenio denilebilir hatta sene icinde yatan interleri bile solluolar  hersey calışmanız baglı yani. kolay gelsin basarılar.
|
|
|
|
|
|
II n'y a pas de heros qui pense a sa fin
|
|
|
|
Kuzey
|
 |
« Yanıtla #44 : Ağustos 24, 2007, 10:18:20 ÖÖ » |
|
Bizim hazırlık sınıfında Beg'da haziran sınavına giren 18 kişiden 11'i geçti, 2 kişi ( biride ben  ) F1 ile ucu ucuna kaldık, o ikisinden biri ağustosta geçti, bense bu sefer sadece writing'den f1 ile kaldım, yani hazırlığı beginner isen geçemezsin diye bir şey yok, bizim sınıfın ortalaması bazı inter sınıflarından bile iyidir belki haziran sınavında 
|
|
|
|
|
|
Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
|
|
|
|