ckaraali
Newbie
|
 |
« Yanıtla #45 : Ağustos 24, 2007, 11:58:04 ÖÖ » |
|
ya arkadaslar bişi daha soracam yadyok ta genel grammer mi gosteriolar yoksa bolumunle ilgili teknik ıngilizce falanmı.sıkıldım zaten bu hazırlık mevzusundan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nuitari
|
 |
« Yanıtla #46 : Ağustos 24, 2007, 12:52:02 ÖS » |
|
yok daha neler bölümle ilgili olur mu..  gayet genel...kusra bakma da kursa falan gelmiosun 4 senelik üniversiteye geliosun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ckaraali
Newbie
|
 |
« Yanıtla #47 : Ağustos 24, 2007, 12:57:40 ÖS » |
|
tamam nıe kızıyosunki.yanlış bi duyum almısım.bu arada tesekkur ederım tenezzul edipde cevap verdıgın ıcın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tata
|
 |
« Yanıtla #48 : Ağustos 24, 2007, 01:02:09 ÖS » |
|
teşekkür ederim cevaplarınız için:) içimi rahatlattınız. bir de hazırlıkta kalınca başka bir okula gönderilme nasıl oluyor?
|
|
|
|
|
|
yol yalnızca yola çıkmayanlar için uzundur...
|
|
|
|
nuitari
|
 |
« Yanıtla #49 : Ağustos 24, 2007, 01:15:17 ÖS » |
|
kızmadım be gayet de geyik bi cevaptı...bişi deil tenezzül ederim ara sıra... hey allahım ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
terry_eagleton
|
 |
« Yanıtla #50 : Ağustos 24, 2007, 01:19:18 ÖS » |
|
4 senen var. bıkmadan usanmadan 4 sene boyunca hala prof.u gecemediysen kendi bölümünün egitim dili turkce olan baska bi uni.ye gonderiliyorsun. ama bunları dusunmeyin ya baska uni fln. ha ben yatmak istiyorum bogazicinde okusam nolcak okumasam noolcak baska uni.de olur dersen sen bilirsin tabi. calıştıktan sonra olur arkadaslar kasmayın bukadar sıfır ing. ile bile gelen en gec 2 sene sonunda verio prof.u sıfır degilim diosan seneye bolumune baslarsın zaten. okadarda gozunuzde buyutebilecegnz bi snv degil goreceksinizki sene icinde oldugunuz sınavlardan hicbir farkı yok.
|
|
|
|
|
|
II n'y a pas de heros qui pense a sa fin
|
|
|
|
|
|
terry_eagleton
|
 |
« Yanıtla #52 : Ağustos 24, 2007, 01:24:56 ÖS » |
|
hazırlık atlama sınavı baska seviye belirleme sınavı baska. direk bolume baslamak istiyorsan eyluldeki prof.a girebilirsin. yada hazırlık okumak istiyorum dersen hazırlıga kayıt yaptırıp belli bi tarihte seviye belirleme sınavı olur ona girip kurlara dagılıyorsunuz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özqü
Newbie
|
 |
« Yanıtla #53 : Ağustos 24, 2007, 01:27:05 ÖS » |
|
tmm saol . . . 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nuitari
|
 |
« Yanıtla #54 : Ağustos 24, 2007, 01:27:17 ÖS » |
|
bkz: yukarda bi arkadaşın kızdıımı düşündüğü cevap.... o hazırlık atlama sınavını bi ihtimal geçmek için lisede ingilizce görmüş olmanız lazım derslerinizi...kaç tane lise var bu ülkede öyle? özet: geçemezsiniz paranıza yazık...yani sizin güvendiğiniz ingilizceniz bu okul için hiçbirşey deil  ben de güveniodum benmki de deildi...çok arkadaşım geçicem diye sınava girip hayattan bezmiş şekilde çıktı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
terry_eagleton
|
 |
« Yanıtla #55 : Ağustos 24, 2007, 01:34:18 ÖS » |
|
bkz: yukarda bi arkadaşın kızdıımı düşündüğü cevap.... o hazırlık atlama sınavını bi ihtimal geçmek için lisede ingilizce görmüş olmanız lazım derslerinizi...kaç tane lise var bu ülkede öyle? özet: geçemezsiniz paranıza yazık...yani sizin güvendiğiniz ingilizceniz bu okul için hiçbirşey deil  ben de güveniodum benmki de deildi...çok arkadaşım geçicem diye sınava girip hayattan bezmiş şekilde çıktı  bencede ya sene basında cok luzumsuz o sınava girmek. ne gerek var okuyun hazırlık işte tadını cıkarın oh ne gusel=) ing.ne guveniyorsan advanced olup yata yata gecersin sene sonunda. hatta ocak profuna gecerim korkusuyla girmeyenler bile vardı:D ben 2005beginnerlarındanım sene icinde fazla calışmadım diyebilirim haziranda F3le kalıp yaz okulunda calışıp agustosta gectim. arkadasımın dedigi gibi hem paranıza yazık hemde moral bozuklugu sene basında.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Champker
|
 |
« Yanıtla #56 : Ağustos 24, 2007, 01:49:00 ÖS » |
|
Arkadaşlar, ingilizce hazırlık okumanızı tavsiye ederim. Ben orta derecede ingilizce bilmeme rağmen yine de beginner'den başlamayı düşünüyorum; sağlam bir ingilizce öğrenmek için. Sonrasında da bu sınavdan korkacak bir şey olmadığını bilmeniz gerekiyor. ÖSS'yi başarıyla atlattıysanız, biraz çalışma ile bunu da atlatırsınız. Zaten ingilizce öğrenmek için çeşitli, sıkıcı olmayan aksine keyif veren yöntemler mevcut. Özellikle İngilizce (dublajsız) dilde ve ingilizce alt yazı ile film izlemenizi tavsiye ederim. Hem yazım biçimi hem de okunuşlarını aynı anda kavrayabilmeniz için vazgeçilmez bir yöntem bu. Tabi müzikler için de aynı durum geçerli. Benim gibi hazırlık okuyacak tüm çömezlere başarılar dilerim 
|
|
|
|
|
|
Every new beginning comes from some other beginning's end.
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #57 : Ağustos 24, 2007, 01:53:36 ÖS » |
|
benim şimdi kafam karıştı...bu sınavın amacı öğrencinin dersleri sağlıklı bir şekilde takip edip edemeyeceğini belirlemek değil midir?ee ders hocaları iskoçyalı ya da afroamerikan olmadığına göre neden bu kadar abartı yapmaya gerek vardır bu sınavı.tamam derslerin ingilizce anlatıldığı lise kalmamış denecek kadar az olabilir ama bu iş biraz da kişinin kendini geliştirmesine bağlı değil midir?hazırlığı geçmek isteyenlerinde nedenleri olabilir,mazur görünüz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Champker
|
 |
« Yanıtla #58 : Ağustos 24, 2007, 02:00:10 ÖS » |
|
İngilizce hazırlığı, sadece derslerin takibi için düşünüyorsanız bence yanılıyorsunuz. Yurt dışı macerası yaşamak istemiyorsunuz sanırım. Ben sadece tavsiyede bulundum. İsteyenler bir an önce lisans eğitimine başlamak isteyip sınava girebilirler. Herkes kararında özgürdür 
|
|
|
|
|
|
Every new beginning comes from some other beginning's end.
|
|
|
|
nuitari
|
 |
« Yanıtla #59 : Ağustos 24, 2007, 02:10:29 ÖS » |
|
yok derslerde türkçe duymayacaksınız...onu unutun zaten..istisnalar olabilir fakat itü,yıldız vs gbi okullarda ingilizce olduundan bahsedilip türkçe verilen derslerle karşılaşmayacaksınız...çatır çutur ingilizce olacak dersleriniz...gerek var yani... ders kitaplarınız da ingilizce...he siz derseniz ki ben türkçesini bulup çalışıcam..bence hata yapmış olursunuz..bölümünüz ne olursa olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|