|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #60 : Ağustos 26, 2007, 01:48:17 ÖS » |
|
....belki merak edersiniz die paylaşıyım dedim bu sene 1477 kişi boğaziçili oluoo  foruma kayıtlı kullanıcı sayısı da neredeyse 1477,gayet hoş bir enstantane 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #61 : Ağustos 26, 2007, 01:51:26 ÖS » |
|
Champker ve Nuitari'nin son mesajlarına atfen; abi şimdi son kararınız mı  ,hani diyorum eğer kişi sınavda alacağı sonuç ne olursa olsun moral bozukluluğuna bağlamayacağına dair kendini motive etse dahi,bu sınava girmek gereksiz midir?..öyle ise neden prep yılı zorunlu kılınmaz,merak ediyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serendipity
Newbie
|
 |
« Yanıtla #62 : Ağustos 26, 2007, 02:11:35 ÖS » |
|
ben çeviribilim bölümünü kazandım bu yıl ve hazırlık atlama sınavına bile girmeyi düşünmüyorum.bence de hazırlık okumak biraz dinlenmek keyfini çıkarmak lazım bu güzel üniversitenin:) 
|
|
|
|
|
|
sakın kal deme bana.gidiyorum alışamadım bu kente..
|
|
|
schumi
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #63 : Ağustos 26, 2007, 04:53:09 ÖS » |
|
Champker ve Nuitari'nin son mesajlarına atfen; abi şimdi son kararınız mı  ,hani diyorum eğer kişi sınavda alacağı sonuç ne olursa olsun moral bozukluluğuna bağlamayacağına dair kendini motive etse dahi,bu sınava girmek gereksiz midir?..öyle ise neden prep yılı zorunlu kılınmaz,merak ediyorum  sınava geçmek için girmiyorsan gereksizdir, ingilizcen iyiyse ve hazırlık okumak istemiyosan sana 1 yıl kazandıran sınavdır yani gereklidir hazırlık okumak zorunlu kılınamaz çünkü ingilizce bilen adamın -kendi isteğine bağlı olarak- tekrar ingilizce görmesine gerek yoktur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
youthblood
Newbie
Umutlar, hiç...
|
 |
« Yanıtla #64 : Ağustos 28, 2007, 07:42:53 ÖS » |
|
DBS öncesinde çalışmamak daha mantıklı geliyor bana. Rahat bir şekilde, Öss gibi stres yapmadan girildiğinde daha gerçekçi sonuçlara varabiliriz. Şahsen öyle girmeyi düşünüyorum çünkü öss'de öğrendiğim günübirlik şeyler kafamda canlanamıyor, olmuyor.  Bu arada Felsefe'ye giriyorum ben de.
|
|
|
|
|
|
I missed knowing nothing...
|
|
|
|
tata
|
 |
« Yanıtla #65 : Ağustos 29, 2007, 10:24:56 ÖS » |
|
ya bu dbs sınavında nasıl sorular oluyor?
|
|
|
|
|
|
yol yalnızca yola çıkmayanlar için uzundur...
|
|
|
|
heart shaped glasses
|
 |
« Yanıtla #66 : Ağustos 29, 2007, 11:46:43 ÖS » |
|
ya bu dbs sınavında nasıl sorular oluyor?
çok basit oluyor, basit gramer soruları ve bir adet paragraftan oluşuyor. gramer soruları için boşluklar var onları dolduruyorsun. bir de sana verilen konuda bir tane paragraf yazıyosun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
safuck
Evrensel Gözlemci
|
 |
« Yanıtla #67 : Ağustos 29, 2007, 11:53:20 ÖS » |
|
bir paragraf mı 4-5 paragraflık bir kompozisyon mu 
|
|
|
|
|
|
It's my life!
|
|
|
SnD
Newbie
|
 |
« Yanıtla #68 : Ağustos 31, 2007, 11:00:09 ÖÖ » |
|
ben de makine mühendisliğindeyim atlamaya girmiyorum hazırlıklarla görüşürüz:DDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
skadi
Newbie
|
 |
« Yanıtla #69 : Eylül 01, 2007, 02:45:43 ÖÖ » |
|
öncelikle tebrik edeyim sizleri. ben de ing. öğretmenliğine yerleştim.muafiyete girmiycem... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 02, 2007, 06:43:40 ÖS Gönderen: skadi »
|
|
raven the midnightvisitor...
|
|
|
|
heart shaped glasses
|
 |
« Yanıtla #70 : Eylül 11, 2007, 05:33:33 ÖS » |
|
arkadaşlar okulun sitesinden okuduğuma göre bu sene düzey belirleme sınavında paragraf bölümü olmayacakmış. Sadece gramerden oluşak yani dinleme ya da okuma bölümü de olmaacakmış. Zaten hazırlık sistemi de değişmiş, beginner, intermediate, advance olmak üzere 3 kurdu, şimdi lower intermediate diye bir kur daha açılmış.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Champker
|
 |
« Yanıtla #71 : Eylül 11, 2007, 05:43:31 ÖS » |
|
arkadaşlar okulun sitesinden okuduğuma göre bu sene düzey belirleme sınavında paragraf bölümü olmayacakmış. Sadece gramerden oluşak yani dinleme ya da okuma bölümü de olmaacakmış. Zaten hazırlık sistemi de değişmiş, beginner, intermediate, advance olmak üzere 3 kurdu, şimdi lower intermediate diye bir kur daha açılmış.
Biraz geç kalmışsın  (Yanlış anlaşılmasın)... http://www.buforum.org/forum/yadyok/ingilizce_hazirlikta_yeni_seviye-t1705.0.html
|
|
|
|
|
|
Every new beginning comes from some other beginning's end.
|
|
|
saphira
Newbie
..::martı jonathan::..
|
 |
« Yanıtla #72 : Eylül 11, 2007, 09:18:02 ÖS » |
|
bende iktisattan mustafa....lise de de hazırlık okudum ve ne kadar güzel bir sey olduğunu haliyle biliyorum hem ortama uyum sağlamak hem de lisans eğitiminde ing.le uğrasmamak için hazırlık okuyun derim sene içinde görüsmek dilegiyle
|
|
|
|
|
|
Gördüğün o ışığı takip et...
|
|
|
|
Mor Köpüklü Sabun
|
 |
« Yanıtla #73 : Eylül 11, 2007, 09:35:04 ÖS » |
|
foruma ilk kayıt olduğum günleri hatrlarm da...  bi efkara bağlayasm geldi ama  yalnız hakkaten şaka maka epey hazırlık toplanmış  eheh sevindim hepinizi 17sinde oryantasyonda ve hazırlıkta görmek dileğiyle 
|
|
|
|
|
|
Why not?
|
|
|
...angie...
Newbie
|
 |
« Yanıtla #74 : Eylül 11, 2007, 10:17:26 ÖS » |
|
merhaba ben iktisattan dilara,hazırlık okumak güzeldir nasılsa da geçemem diye düşünüp sınava girmedim  Bilimum yerlerde tanışmak-görüşmek üzere 
|
|
|
|
|
|
my soul is painted like the wings of butterflies....
|
|
|
|