Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40728 Mesaj 3537 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: [1] 2 3
Yazdır
Gönderen Konu: kedisever yadyoklular  (Okunma Sayısı 8414 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
su
Full Member

Üyelik Bilgileri WWW
« : Kasım 26, 2006, 08:13:52 ÖS »

arkadaşlar, yadyokta cuma günü bir "ayı"yla karşılaştık (:

en azından ben öyle koydum ismini...

bu vesile ile şu konuyu da tartışalım istiyorum. hangi konuyu? tabi ki de kedi konusunu (:

binaya giriyorlar, sınıflara giriyorlar kediler. gerçi bütün okulda aynı şekilde ama ben yadyok'u bildiğimden ondan bahsedebilirim ancak. kediden korkanlar var, tam tersi çok sevenler var. siz korkuyor musunuz yoksa böyle ayı gibi bi kedi görünce dayanamıyor musunuz? (:

Hayat benle dalga geçiyor.
jack
Evrensel Gözlemci
*

life is a miracle

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 26, 2006, 08:34:53 ÖS »

park 2 ve gym'de takilan kedi okulda gordugum en cool ve en bela kedidir.hocnin kursusune bile cikiyor her ders.oya pinar ardic disinda hakkinda gelebilen olamadi o park 2 kedisinin.
ama bu kedi de ayni yolda ilerleyecek gibime geliyor.resimler cok guzel.eline saglik.

to be a rock and not to roll..
su
Full Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Kasım 26, 2006, 09:26:48 ÖS »

teşekkürler Gülümseme

çok tüy bırakacak olmasa kaldırmayı deneyecektim ama Kahkaha malesef...

pain_less
Newbie
*

cet 1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 26, 2006, 09:40:17 ÖS »

Ben de en tınlamaz kediyi fen edebiyat fakültesinin bilgisayar labında görmüştüm kedi lab koltuğuna uzanmış hiç istifini bozmuyo ben alamadım tabi yan tarafa geçtim bi arkadaş geldi "valla hiç çekemem seni şimdi" dedi ve kediyi  aldığı gibi fırlatıyodu ki arkadan bi kedisever ben alabilir miyim deyince e tabi o da ona verdi

bilgisayar öğrt. 1.sınıf
Mallory Knox
Sr. Member

hayat, bir hayalperest için cehennemden farksız .

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 18, 2007, 11:40:22 ÖS »

ahhahaa,bu ne ki..yazokulu boyunca(hatta yazokulndan sonra da) güney yadyok'ta bir kedicik(!) vardı,namı-ı diğer scarface..normal bir boğaziçi kedisinden 2 kat kadar büyük olmasıyla ün salmıştı..kulaklarından biri yarımdı sanki,bi de pek bi ağır abi havasındaydı   Göz kırpan bikaç kez daha uğradım son zamanlarda,gözlerim onu aradı ama yok ortalıkta..gören/duyan/bilen varsa bir haber edin lütfen,merak içerisindeyim   Gülümseme
ps:fotolar da güzelmiş cidden Göz kırpan
Spidee
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 19, 2007, 02:34:01 ÖÖ »

Bir de şu yaratık var, 1 Ocak 2006'da bu haldeydi. Sonra büyüdü, tertemiz tüyleri kirlendi, mahallenin dayısını havalarına girdi. Küçükken hastaydım bu yaratığa =) Sürekli manzarada geziniyor.

su
Full Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Mart 19, 2007, 07:30:15 ÖS »

Sanırım bu arkadaştan bahsediyorsunuz  Sırıtan

Karnına dokunmadığınız sürece çok şirin bir hayvan. Eliniz karnına gittiği anda külahları değişiyor (:

G.M.C
Biri_beni_durdursun
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mart 19, 2007, 07:48:42 ÖS »

Suu resimler süper yaaaa bayıldım:) hele en sondaki:)direk attım pc ye saoll.. kediler iyidir hoştur ya:)
« Son Düzenleme: Mart 19, 2007, 07:51:18 ÖS Gönderen: G.M.C » Logged
Spidee
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mart 19, 2007, 08:02:35 ÖS »

Hah, evet o yaratık. Eskiden çok uysaldı, besledikçe, sevildikçe şımardı =)
Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Mart 20, 2007, 01:14:53 ÖÖ »

Güney Yad yok önünde garfield'ın Türkiye şubesi vardı birkaç ay önce duruyor mu bilmem Kahkaha o kedi üstüme atladı ve ölüyordum neredese Kahkaha Yinede Forever Cats.

Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
Mallory Knox
Sr. Member

hayat, bir hayalperest için cehennemden farksız .

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mart 20, 2007, 08:39:44 ÖS »

Güney Yad yok önünde garfield'ın Türkiye şubesi vardı birkaç ay önce duruyor mu bilmem Kahkaha o kedi üstüme atladı ve ölüyordum neredese Kahkaha Yinede Forever Cats.
evet evet,işte tam olarak o kediden bahsediyorum..yok ortalıkta  Ney
burçin
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Temmuz 14, 2007, 10:33:42 ÖS »

okulda kedi beslemek tamamda neden bunlar binaya hatta sınıflara giriyolar. korkan var korkan var :oonlardan bi taneside benim
oasis
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Eylül 24, 2007, 01:08:45 ÖS »

okulda kedi beslemek tamamda neden bunlar binaya hatta sınıflara giriyolar. korkan var korkan var :oonlardan bi taneside benim
evt ya bencede haklısın.. Üzgün Kararsız

"hayal gücü bilgiden önemlidir."
Mor Köpüklü Sabun
Full Member

a.k.a ANJEL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Eylül 24, 2007, 02:08:42 ÖS »

ya arkadaşlar bence kedilere alışın derim. hani ben kedilere bayılırım, benm in hi prob diiller hatta süperler! muhtemeln yıl içnde beni "kucağında kediyle dolaşan kız" olarak tanıyabilirsnz Dil çıkaran geçtiimz hafta hergün okuldaydm ve sürekli bi kediyle sewişme halndeydm. ben hayatmda bounun kedilernden daha uysal cana yakın kediler görmedm! bi kere tısladı bana bi tanesi ama haketmştm yani maymun etmiştm kedicii Kahkaha o yüsden korkmaya da luzum yok, ew kedisinden bile uysal bu kedicikler, en kötü bacağınıza sürtünürler yada yüzsüzce sewin die kucaınıza atlarlar (tabi ben daa okulda yenym tüm kedileri tanımıorm ama vahşi olanı olduunu hakkaten sanmıyorm) o yüsden boşuna kedilerden korkup güzelm üniversite hayatınızı gergnlklerle donatmayn, kalkn sewn peşnden koşun da demiorm ama alışmaya alışn son derece zararsızlar ^^

Why not?
Mor Köpüklü Sabun
Full Member

a.k.a ANJEL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Eylül 24, 2007, 02:46:21 ÖS »

bu fawori kedilermden biriydi yaa! girdi salona, çağırdım geldi, aldm kucaıma sewdm sewdm, benden başka 2 kişiyi daha dolaştı, onlarda sewdi, soora indi aşağı yalandı yalandı, yetmedi gitti sahneye atladı  Sırıtan enso tanıtımının en güsel kısmıydı Kahkaha

bu da benm ilk gün aşkım Kahkaha

Why not?
Sayfa: [1] 2 3
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-