Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

38133 Mesaj 2548 Konu- Gönderen: 4496 Üye - Son üye: trois

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gönderen Konu: Proficiency  (Okunma Sayısı 4073 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nuru
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 13, 2008, 06:46:07 ÖS »

Arkadaslar sonuclarda acıklandı korktugum gibi olmadı cok sukur oyle boyle gectik. Gecenleri tebrik ediorum gecemeyen arkadaslar insallah agustosta diorum

hayat bir sınavdır
heaven00
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 14, 2008, 12:10:57 ÖÖ »

Ben de geçen tüm arkadaşları tebrik ediyorum ocak sınavından sonra geçme oranı beni açıkçası memnun etti geçemeyen arkadaşlar da ağustosta umarım kurtulurlar
Tech
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 07, 2008, 11:33:29 ÖÖ »

Profeciency değerlendirilirken reading-listening-writing oranı nasıl? Bi de reading ve listening te a,b,c şıkları var bazı soruların.Bi şıkkı yanlış yaparsak bütün soru mu gidiyor Kararsız?
oasis
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos 07, 2008, 01:17:11 ÖS »

reading-listening birlikte değerlendiriliyo bildiğim kadarıyla, writing onlardan önemli ondan kaldın mı kalıyosn ztn.. %70 e %30 (%60 a %40 da olabilir,beklenir) galba önem oranları da ama saçmalıyo da olabilirim böle bi oranlama olmuyo da olabilr.. reading-listening den de reading daha önemli.. o a,b,c şıklı sorularda da "achievement"lerde ve "quarter"larda( son quarter hariç) sadece yanlış yaptığın şıkkın puanı kırılıyodu ama prof. ta öyle değil 1ini yanlış yapınca sorunun tamamı gidiyo..
ben de şeyi merak ediyorum ya bnm mesela careful listening iyiydi selective berbattı; readinglerden de search diğerine göre iyiydi ama 2si de kötüydü; writinglerde de argumentative berbattı ama diğeri de hayatımda en rahat yazdığm ve en iyi essayimdi bana göre ve sonuç olarak b ile geçtim. sanırım 3ünden de 1er tanelerinin baya iyi olması yetiyo geçmeye?? hani çünkü 1 writingimdn kesin kalmışmdır readingin 1i de öyle ama geçebildm..

"hayal gücü bilgiden önemlidir."
heaven00
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ağustos 11, 2008, 11:32:03 ÖÖ »

Benim bildiğim kadarıyla listening ve readingte iki veya üç şıklı cevaplardan birini yanlış yazdığımızda soru tamamen yanlış sayılmıyor.Listening ve readingin birbirini tamamlama durumunun olduğunu söylüyorlar ama sonuçta ne olursa olsun bölümlerden birini oldukça sağlam cevaplama durumundayız benim tavsiyem özellikle listening için kopmayın ilk parça zor gelse de bırakmayın sonuçta diğerini iyi yaparsanız tamamlar ama bırakırsanız hepsi gider.Bir de sevgili fuddy duddy haziranda gruptan geçeceklerle ilgili bir tahminde bulunmuştu oldukça başarılıydı,gruba mail atarken yazıcaktım ama vazgeçtim malum pek bir üstüne gitmişler bu ara,gizemli arkadaşımızın kimliğini merak edenler de duyduğum kadarıyla hiç de az değilmiş kendini saklama çabalarını da gayet başarılı buldum.Umarım özellikle remedial arkadaşlarımızın bu son profları olur. 
Tech
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ağustos 11, 2008, 12:12:19 ÖS »

Sınav yerlerini nereden öğrenebiliriz?Web te bulamadım da  Şaşırmış
heaven00
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ağustos 11, 2008, 12:47:55 ÖS »

Bugün mutlaka yadyok sayfasına konulur
libonakurt
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ağustos 19, 2008, 02:28:09 ÖS »

Arkadaşlar ben yabancıyım bilmiyorum, 12 ağustos sınavında kaldığın zaman sınıfta kalınıyo değil mi? Başka sınav yok sanırım..
heaven00
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ağustos 19, 2008, 03:15:32 ÖS »

Henüz remedial değilsin 6 eylülde bir sınav daha var onu da geçemeyenler sınıfta kalmış oluyor.
libonakurt
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ağustos 19, 2008, 03:29:58 ÖS »

peki 6 eylüldeki sınav için yaz okulu, kurs vs. oluyor mu arkadaşım?
heaven00
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ağustos 19, 2008, 03:42:23 ÖS »

Yaz okulu bitti eylül sınavı için okulun yaptığı hiçbir şey yok kurslar var 17 gün kaldı zaten sınava bu arada bi hocadan veya kurstan yardım alabilirsin tabi ki
378
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ağustos 20, 2008, 07:57:09 ÖS »

arkadaşlar ben birşey öğrenmek istiyorum da; kardeşim hazırlık sınıfı öğrencisi ve 12 ağustostaki sınava girdi. ismi açıklanan listede fail bölümünde yer alıyor ve notları da f1 s f2 f1 olarak geçiyor. bize c ile geçtiğini söylüyor ancak ismi pass bölümünde yer almıyor. acaba bizi mi kandırıyor. bu konuda beni bilgilendirebilecek olan varsa çok memnun olurum. hepinize başarılar.
G.M.C
Biri_beni_durdursun
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ağustos 20, 2008, 10:51:56 ÖS »

sizi kandırmış bence
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ağustos 22, 2008, 08:51:57 ÖS »

kandırıyo kandırıyo Kahkaha

sen ben ben sen
yemenja
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Eylül 26, 2008, 03:57:38 ÖS »

arkadaslar bende yeniyim.. advanced bayaa zor dıolar ınterden basla dıolar dogrumu sızceee? lütfen yardım edermisinizz:(
Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: