Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

38127 Mesaj 2547 Konu- Gönderen: 4493 Üye - Son üye: naz

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: TOEFL  (Okunma Sayısı 2171 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bedir
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 04, 2007, 11:34:09 ÖS »

slm herkese.ben ocak profunu beklerken bir kac arkadsımın toefl için basvuru yapmaları uzerıne bu konu uzerıne dusunmeye basladım.eger onceden toefl  a girmiş arkadaslar varsa içeriği hakkında profa gore zorluk dercesi hakkında ozellikle speakıng bolumu bilgisayarda yapılması ve sıklı olması hakkında  bilgilerinizi bekliyorum.
Mor Köpüklü Sabun
Full Member

a.k.a ANJEL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 04, 2007, 11:57:37 ÖS »

wallahi ben girmedm etmedm ama duyduuma göre prof.tan daha kolaymış

Why not?
McGovern
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 05, 2007, 09:52:23 ÖÖ »

Toefl cok cok daha zor prof.tan bunu bil...ama prof.taki saçmalık nedeniyle biraz ilginç olabilir açıkcası cünkü ben toefldan geçtim ama prof.tan gecemedim...acıkcası hocalar o andaki psikolojilerine bakarak geçirip geçirmeme karar veriyorlar..ben senin yerinde olsam gidip toefl ı denerdim...
hepper
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 06, 2007, 05:45:29 ÖS »

toefl'da artık öss moduna dönmüş, çözülmüş 1 sınaw. ne kadar pbt-->cbt-->ibt dönüşümlerini geçirse de "şunu yaparsan ii alırsın" lar dewam ediyor.
toefl'da başarılı olmak için klasik toefl kursları bile işe yarar..
çok iyi ingilizce öğrenemessin ama ii 1 puan çıkartırsın

IELTS sınawı toefl'a kıyasla daha çok "using of english" modunda olduu için bizim okuldaki ingilizce öğretimine ve prof'a daha yakındır.

prof.tan kalanlar için daha ii 1 seçenek olmasına rağmen tanımamak ve "yememek" nedenleriyle çok fazla tercih edilmemektedir.
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ekim 06, 2007, 07:27:07 ÖS »

acıkcası hocalar o andaki psikolojilerine bakarak geçirip geçirmeme karar veriyorlar..ben senin yerinde olsam gidip toefl ı denerdim...

.. sınavı geçemeyen hocalara bok atıyor olaya bak yaa Kahkaha ..ayrıca toefl proftan zor desen neyse de(ki şu ana kadar gördüğüm ilk kişisin bunu diyen) çok daha zor nasıl oluyor ? proftan daha zor bir ingilizce yeterlilik sınavı yeterlilikten çok o dili yalayıp yutmana bakıyodur sanırım...kişisel durumlarımızı genellemelere vurmayalım insanlar burda fikir sahibi olmaya çalışıyor sınavlar hakkında...
« Son Düzenleme: Ekim 06, 2007, 07:31:47 ÖS Gönderen: nuitari » Logged
Tech
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ağustos 14, 2008, 08:13:48 ÖS »

TOEFL nin IBT , CBT ,PBT hangisine girmek lazım? Girenlerin tavsiyelerini alabilir miyim?
heaven00
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ağustos 14, 2008, 08:42:15 ÖS »

Profu ocakta geçemeyen bir çok arkadaşım gibi bende araştırmaya başlamıştım toefl alabilir miyim diye gerçi zaten proftan bıkıp usanan öğrenciler artık toefl ielts ddüşünmeye başlıyor.Ben kursa da başlayacaktım son anda vazgeçtim sebep de ilkinde zaten olmaz toefl ikinci üçüncü derken proftan kopucam ve haziran gelecek düşüncesiydi.Arkadaşlarımdan örnek vermem gerekirse bir tanesi toefl konusunda diretti ve aldı bir tanesi de ielts denicem dedi ilk girişte 6.5 aldı fakat okul 7 istiyor.O arada haziran prof tarihi geldi onu geçti.Yani benim tavsiyem iyi bir hocayla bu konuda görüşmen olabilir malum eylüle çok az kaldı sene dönmeden halledebilmek için bir an önce bir şeyler yapmak gerekiyor.
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: