Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

38130 Mesaj 2549 Konu- Gönderen: 4495 Üye - Son üye: reyhanguven

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gönderen Konu: Yeni girenlerin okuldaki ilk günü  (Okunma Sayısı 4615 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 02, 2007, 04:39:41 ÖÖ »

okulun ilk günü dersler hariç süperdi diyebilirim.dersim öğleden sonra ve sabahçılar gibi şanslı değildik.sabahçılar ders işlememiş ve bize ödev bile verdiler Kararsız ama yapan kim Sırıtan  hele okulun ilk günü!!! 43 kişiyle iftara gitmek tamamen bi efsane sanırım Kahkaha normalde hazırlığız ve ilk gün kimseyi tanımamız gerekirdi Sırıtan Sırıtan neyse ben okulumdan memnun kaldım.daha karar vermek erken gerçi ama.yorumlarınızı beklerim Göz kırpan
« Son Düzenleme: Ekim 02, 2007, 04:46:55 ÖÖ Gönderen: safuck » Logged

sen ben ben sen
Lithium
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 02, 2007, 12:22:50 ÖS »

abi sn organizatör olck adamsn ya o kadr kişiyi topladn brova walla
daha yazardm ama dersteyz cıkmam lazım  Sırıtan
KaAn

KaAn!!!
xxxzach_q17
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 02, 2007, 09:46:22 ÖS »

walla okulun ilk gunu superdi...ders olmamasının yanı sıra can sıkıntısı gibi bi durum da söz konusu olmadı...fakat buraya bi de 2. gun konusu açmak lazım heralde :-\resmen boğulduğumu hissettim...ingilizceden nefret ediyoruum... Kızgın

•••ΜëmэŋţÕ˜√ì√έЯє•••
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 02, 2007, 09:59:24 ÖS »

vallahi şafağın o günkü olağanüstü çabasını ne ressamlar resmedebilir ne şairler dizeleyebilir Kahkaha başka söze gerek yok Karizmatik
ilk gün total 1 ders (muhabbet demek daha doğru) oldu.pek de iyi oldu.kaç yıldır ödev yaptığımı hatırlamıyorum ama 2.gün kendimi lise hazırlıkta hissettim.özellikle "worksheet" kelimegrubu beni derin kabus-hayal-anı karışımına daldırdı.uzun bir aradan sonra ingilizce'ye bir yıl daha.gel keyfim gel Gülümseme
trust
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 02, 2007, 10:10:37 ÖS »

şafak piskosun olm sen diorum başka da bişey demiim nerden buldun o kadar kişi iftara halen annamadım ama neyse 40 dedin sıfırı at dedik yanından.Adam 40ı da geçti bide tarihe geçti bide birinci günün sonunda hemen organizasyonlar dewam edicek die utanmaz Sırıtan Sırıtan
madfessor
Jr. Member
**

carpe diem

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ekim 03, 2007, 03:33:16 ÖS »

benimde ilk gün güzeldi yaw beklediğimden daha sıcaktı ortam  Kahkaha

mAtEmAtİk
2. SıNıf
aztec
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ekim 03, 2007, 06:50:08 ÖS »

wala bnm sınıfta tık yoktu ya ben kaynaşırız hemen hatta ilk haftadan takılırız fln tarzı bişeler bekliyodum kimseden tık olmadı.nese ki 2. gün taze kanlar geldi de biraz kaynaştık.ama koskoca sınıfta sadece 2 kız konuşuyor ve kafa diğerleri çok sessiz.erkeklerse baya bi ısınmaya başladı nese ki.arklık konusunda ilk güne göre daha umutluyum Gülümseme

CAL150>>BOUN
trust
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ekim 03, 2007, 08:58:56 ÖS »

wala bnm sınıfta tık yoktu ya ben kaynaşırız hemen hatta ilk haftadan takılırız fln tarzı bişeler bekliyodum kimseden tık olmadı.nese ki 2. gün taze kanlar geldi de biraz kaynaştık.ama koskoca sınıfta sadece 2 kız konuşuyor ve kafa diğerleri çok sessiz.erkeklerse baya bi ısınmaya başladı nese ki.arklık konusunda ilk güne göre daha umutluyum Gülümseme
aztec bekle sen ben seni havaya sokucam:D
snsz
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ekim 03, 2007, 10:31:06 ÖS »

ilk 2gün pek ışık görmedim sınıfta ama bugün iyiydi, daha da iyi olcak inş
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ekim 04, 2007, 06:53:07 ÖS »

abi sn organizatör olck adamsn ya o kadr kişiyi topladn brova walla
daha yazardm ama dersteyz cıkmam lazım  Sırıtan
KaAn
saolasın kaan Göz kırpan
vallahi şafağın o günkü olağanüstü çabasını ne ressamlar resmedebilir ne şairler dizeleyebilir Kahkaha başka söze gerek yok Karizmatik
ilk gün total 1 ders (muhabbet demek daha doğru) oldu.pek de iyi oldu.kaç yıldır ödev yaptığımı hatırlamıyorum ama 2.gün kendimi lise hazırlıkta hissettim.özellikle "worksheet" kelimegrubu beni derin kabus-hayal-anı karışımına daldırdı.uzun bir aradan sonra ingilizce'ye bir yıl daha.gel keyfim gel Gülümseme
eyvallah morrisonum.
şafak piskosun olm sen diorum başka da bişey demiim nerden buldun o kadar kişi iftara halen annamadım ama neyse 40 dedin sıfırı at dedik yanından.Adam 40ı da geçti bide tarihe geçti bide birinci günün sonunda hemen organizasyonlar dewam edicek die utanmaz Sırıtan Sırıtan
sen de saol kardeşim Sırıtan

sen ben ben sen
opposition
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ekim 04, 2007, 11:49:34 ÖS »

sevgiliyle ilk buluşma hariç her ilk gün sıkıcıdr değil mi?boğaziçinde bi ilk gün olsa bile...Gülümseme
Mor Köpüklü Sabun
Full Member

a.k.a ANJEL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ekim 04, 2007, 11:56:32 ÖS »

walla benm ilk günümde normaldi takip eden günlermde, tenefüsler güzel dersler sıkıcı
gerçi çok şükür sınıftan arkadaş edndm biraz onnarla konştm ettm ama, pek hocanın hoşuna gitmş gibi görünmüodu gerçi Gülümseme okul güzeldir ya Gülümseme
gerçi yawaş yawaş artık eski okuluma dewam etmediğim, orada bıraktığım hatıralar(!) fln kafama dank etmeye başlasada, burada yeni hatıralar yaratmak dileğiyle diyip derin bi nefes alıyorum..

Why not?
aztec
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ekim 05, 2007, 08:59:19 ÖS »

aynen ya alışıcaz ama artık.lise diil burası yapacak bi şey yok ama elbet dünya bi ark edinicez.kampüs kötü belki ama olsun her şey yavaş yavaş.alışıcaz işalla Göz kırpan

CAL150>>BOUN
G.M.C
Biri_beni_durdursun
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ekim 05, 2007, 09:26:01 ÖS »

alışılıyo herşeye  Göz kırpan
ekinoks
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ekim 05, 2007, 09:56:26 ÖS »

yaw sınıflarda biraz kaynaşsa çok ii olcak öle kös kös oturup ders dinleyince herkes ,dersler baya bii çekilmez oluo hiç bi atraksiyon yok yani:S
Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: