Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40721 Mesaj 3531 Konu- Gönderen: 7157 Üye - Son üye: usa.mali
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: ırregular..  (Okunma Sayısı 3323 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bedir
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 25, 2008, 10:08:26 ÖS »

ben sımdı ocakta gectım..ders secımı hakkında hıc bır bılgım yok bır de ustune ırregularım durum hepten karısık sımdı ben ders secımı yapıyormuyum bırıncı sınıfta???pekı bırıncı donem dersleınımı alıcam ıkıncı donem derslerınımı sımdı???
mrv
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 25, 2008, 10:58:35 ÖS »

sana büyük geçmiş olsun gözün aydın ve tebrikler...
birinci sınıfta dersler genelde kitle derslerin yanında hangi bölüm hangi sectionu seçmeli yazıyo ama tabi o yazılanlara uymak zorunda deilsin.ikinci dönem alman alınması gereken tüm dersler açılmayabiliyo oyüzden bu konuda biraz sıkıntı yaşayabilirsin.ama yine telaş etme. yaz okullarıyla telafi edebilirsin.
registration.boun.edu.tr adresinde general servicesten schedule ye giriyosun ordan seçiyosun derslerini. ders seçme konusunda bende biraz sıkıntı yaşamıştım.ama bilen bi arkadaşınla kolayca halledebilirsin.buarada ders seçimi yaparken illa okula gitmene gerek yok evdede kendin yapabilirsin.ilk yıl genelde kitle olduğu için kota problemiyle pek karşılaşmazsın.
daha aklına takılan bişi??
bedir
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 26, 2008, 12:30:27 ÖÖ »

bu kıtle dersı..kota..sectıon yanında yazıyor falan bunlar ne yaw..benım bolumum polıtıka ..ben kendıme polıtıka ve ırregular bırını bulayım en ıyısı..yanı ben sımdı 2.donem baslayınca 2.donem derslerınımı alacagım..bırde sey duymustum 2. donemde 1. donemlerı alıyosun 2.donem derslerını yaz okulunda verıyosun..cok karısık..bır de bu ders secımı 2. donem kayıtlarından sonra degılmı..belırlı tarıhı var yanı..
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 27, 2008, 12:27:06 ÖÖ »

hayır sen 2.dönem derslerini alacaksın.1.dönem dersleri artık geçti.onları sonra telafi edeceksin.sanırım yaz okulunda felan istersen..
fener_1907
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ocak 27, 2008, 04:14:56 ÖS »

birinci sınıfta dersler genelde kitle derslerin yanında hangi bölüm hangi sectionu seçmeli yazıyo ama tabi o yazılanlara uymak zorunda deilsin.ikinci dönem alman alınması gereken tüm dersler açılmayabiliyo oyüzden bu konuda biraz sıkıntı yaşayabilirsin.ama yine telaş etme. yaz okullarıyla telafi edebilirsin.
registration.boun.edu.tr adresinde general servicesten schedule ye giriyosun ordan seçiyosun derslerini. ders seçme konusunda bende biraz sıkıntı yaşamıştım.ama bilen bi arkadaşınla kolayca halledebilirsin.buarada ders seçimi yaparken illa okula gitmene gerek yok evdede kendin yapabilirsin.ilk yıl genelde kitle olduğu için kota problemiyle pek karşılaşmazsın.

sen daha halen bu forum da yazıyormusun. seni hatırladıkça sinirlerim bozuluyor azıcık asil ol ve var git yoluna....
fener_1907
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ocak 27, 2008, 05:13:33 ÖS »

sen daha halen bu forum da yazıyormusun. seni hatırladıkça sinirlerim bozuluyor azıcık asil ol ve var git yoluna....

siz şimdi bana küfredersiniz defol git dersiniz sapık dersiniz seni doğduğuna pişman ederim dersiniz bilmem ne çocuğu dersiniz her şey dersiniz.. ama dönüp arkama bakıyorum ben de zerre kadar hata yok hep karşı taraf beni aktive etmiş ben hep temkinli olmuşum ama yine küfürü yiyen benim
...angie...
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ocak 28, 2008, 08:09:53 ÖS »

arkadaşlar ben de irregularım bölümüm de ekonomi.
ya 2. dönem için bölüme kayıt filan nasıl olacak peki o konuda fikri olan var mı,yani online bişey mi okula mı gideceğiz ne ?

my soul is painted like the wings of butterflies....
ellerina
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ocak 30, 2008, 05:18:44 ÖS »

politika olan arkadaş için;
bu dönem alabileceğin ilk dönem dersi pek yok. 1. sınıfın 2.dönem derslerini alabilirsin. alacağın  dersler ec102,psy101,ad131, math105 (ilk dönem dersi) bir de prof sonucuna göre humanity veya advanced english (humanity dediklerim tarih ve felsefe. tarihten hist106, felsefeden hangisini alacağını da bölümünün sitesinden görebilirsin)
ekonomi olan arkadaş içinse durum hemen hemen aynı, sadece math105 yerine math101 alabilirsin, o da birinci sınıf dersi. ayrıca ad150 kodlu bir dersin daha var. zaten bölümlerinizin internet sitelerinde genel ders programı var oraya da bakmanızı tavsiye ederim.
registration'dan general servicesa girin, ordan da schedule'a bakın. bölüm listeleri karşınıza çıkacak. mesela psy101in günlerini görebilmek için psikoloji'ye tıklıyorsunuz orda psy101i görürsünüz zaten. fazla section seçme şansınız olmuyor, çünkü zaten kitle dersleri  ama mesela ad131 için (ki kendisi evcimen'in hukuk dersidir) management'a giriyorsunuz. orda birden fazla ad131 vardır, ve onun yanında da hangi section'ı hangi departmanlar seçiyor yazılıdır.

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Gülümseme
bedir
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Şubat 03, 2008, 04:06:20 ÖS »

evet gercekten saol..sende mı ırregular dın..bu derslerın hemn hepsı 2.donem dersı zaten..ama mat 105 bır tek 1.donem sanırım..regıstratıon da alacagın dersler bellı oluyomus zaten sanırım kayıttta..pekı derslerın dırek 2.asamalarından baslamak zor olmuyormu..bırde su yurt ısı cok kafamı karıstırıyor..ben kendıme ırregular bır advısor bulsam super olacaks sanırım..
fancy
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Şubat 12, 2008, 11:52:06 ÖÖ »

BEDIR arkadasim senin adina cok sevindim. Senin yazilarini hep okuyordum. Helal olsun sana basarmisin su sinavi. Biraz bizlerede ipucu versende bizde gecsekde kurtulsak. Neler yaptin gecmek icin detayli sekilde yazarmisin. Senin tecrubene ihtiyacimiz var. Tekrar Tebrikler BYEEE
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-