Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

38552 Mesaj 2715 Konu- Gönderen: 4708 Üye - Son üye: rain
Sayfa: [1] 2 3
Yazdır
Gönderen Konu: tam bir hayal kırıklığı :(  (Okunma Sayısı 10018 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muhip
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 23, 2007, 07:44:40 ÖS »

valla ben iklnci kız yurdunu yani genel olarak boğaziçinin yurtlarının daha iyi olduğunu düşünüyordum ta ki ikinci kız yurduna arkladaaşımın yanına gidesiye kadar...cidden bence öyle olmamalıydı ya....yurtta kalma isteğim o günden sonra "acaba" diye tereddüt ettiğim bir konu haline geldi..Üzgün
Lethe
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Şubat 26, 2007, 04:28:52 ÖS »

kim düşünmüoduki =)

.. Death is certain, but Life is a Choice ..
Kuzey
Hero Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Şubat 26, 2007, 06:38:39 ÖS »

Ben 2. erkeği seviyorum, kilyos gibi cehennemin dibi değil okulun içinde , bildiğin yurt işte, ranzalar tahta falan oda arkadaşlarım iyi ha bir internet kesilip durmasa neredeyse sorunum yok diyecem, yurt diyon abi, daha ne olsun villa tutmadık burada Kahkaha

Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun !
Bohcaci geldi hanim
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 02, 2007, 01:41:44 ÖÖ »

Bu hafta sonu kaloriferler yanmayacak ayrıca güzide okulumuzun yurdunda.Sürveyan "idare edeceğiz artık" dedi.Hadi bakalım..

I feel all alone in a crowded room,,,
hutku
Hero Member

bu ülkede herkes kardeştir,beynine iyi yerleştir

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 12, 2007, 01:02:59 ÖÖ »

2. kızın benim ve 2. erkekteki arkadaşlarım için tek problemi perdeleri...
hihihihi
(yanlış anlaşılmasın aman. anlaşıldıysa bilene affola...)

Her Şey Vatan İçin...KİMYA
Mallory Knox
Sr. Member

hayat, bir hayalperest için cehennemden farksız .

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 18, 2007, 08:04:49 ÖS »

hayalkırıklığı..aslında haklısınız,geçen yıl ikinci kız yurduna ilk gittiğimde benim de hissettiğim şey tam olarak buydu..ama şunu da düşünün,günün 24 saatini yurtta geçirmeyeceksiniz,ders çalışmak için sesli study ve kütüphane hemen yanıbaşınızda,yemek için de yurtta kalmak zorunda değilsiniz yemekhane börekçi simitçi vs 5 dkda gidebileceğiniz uzaklıkta..bütün bunların yanında,en önemli şey,ders aralarında uyuyabilme imkanınız var..kilyos yurdu kadar kaliteli olmasa da,baya faydalı bi yer sonuçta..
intikamımacılıadana
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mayıs 04, 2007, 03:27:41 ÖÖ »

tabi canıııııııım hayal  kırıklığı:D ben tevfik fikretin evine taşınıcam bi dahaki dönem. ben her öğrenciye boaza nazır bir yalı var sanarak geldim bu okula olmazkii!!! deli misiniz bea mis gibi yurtlarımız hiç devlet yurduna gitmediniz herhalde... Ney Masum Dil çıkaran Utandım Sustum Kararsız Öpücük Ağlayan Karizmatik Şaşırmış Üzgün Kızgın Sırıtan Kahkaha Göz kırpan Gülümseme
whereismymind
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Haziran 09, 2007, 11:07:55 ÖS »

güzel evimden ayrılıp geldıgımde gercekten de hayal kırıklıgıydı hatta uzun bı sure hıcbıyere dokunamamıstım Şaşırmış ıstanbulda oturmama ragmen sabahın 7sınde yollara dusmektense yurtta kalmayı gayette tercıh ederim.ayrıcada cok rahat heryere coook yakın.ve istedıgın saatte gırıyosun.her sabah teyzeler temızlık neferı gıbı hertarafı temızlıo.daha ne ıstıosunuz Göz kırpan
muhip
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Haziran 10, 2007, 06:36:37 ÖS »

güzel evimden ayrılıp geldıgımde gercekten de hayal kırıklıgıydı hatta uzun bı sure hıcbıyere dokunamamıstım Şaşırmış ıstanbulda oturmama ragmen sabahın 7sınde yollara dusmektense yurtta kalmayı gayette tercıh ederim.ayrıcada cok rahat heryere coook yakın.ve istedıgın saatte gırıyosun.her sabah teyzeler temızlık neferı gıbı hertarafı temızlıo.daha ne ıstıosunuz Göz kırpan
acaba aynı yurttan mı bahsedıyoruz diye tekrardan bi düşündüm ya..
whereismymind
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Haziran 10, 2007, 10:51:50 ÖS »

Sırıtan
sbl37
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Temmuz 14, 2007, 12:15:11 ÖÖ »

ben şimdilik sadece boğaziçi üniveristesi adayıyım. bu 1. veya 2. yurtta kalmak neye göre değişiyor ? fakültenin bulunduğu kampüse göre mi ? birde 2 kişilik odalarda sadece sürveyanlar kalabiliyor diye bişey duydum bu doğru mu ?  Şaşırmış
schumi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Temmuz 14, 2007, 01:53:09 ÖS »

fakülteyle ilgisi yok, yurt kurası diye bişi var, yurtta kaldığın her dönem için bir kredi(yurt puanlaması gibi bişey) alıyorsun, kredisi yüksek olanlara kurada öncelik veriliyor ve bu kişiler 1. yurtta kalıyorlar(çünkü daha güzel), bu durumda yeni gelenlerin hiç kredisi olmuyor, o yüzden onlar daha çok 2. yurda yerleşiyorlar, nasıl oluyo bilmiyorum ama bazen 1. yurtlara güzel odalara yerleşen kredisizler bile oluyo.
2 kişilik odalarda öğrenciler de kalıyor. (bizim okulda sürveyan var mı?)

not: yurt bursun yoksa yurda çıkma garantin yok ne yazık ki, şehir dışında ikamet ediyor olsan bile
« Son Düzenleme: Temmuz 14, 2007, 01:57:17 ÖS Gönderen: schumi » Logged
sbl37
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Temmuz 14, 2007, 07:28:56 ÖS »

afedersiniz yurt bursu nedir ?
schumi
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Temmuz 14, 2007, 08:31:53 ÖS »

yurtta bedavaya kalmaya yarayan burs, össde derece yapmış olanlara veriyolar genelde, başka kimlere veriyolar pek bilmiyorum.

bursu olanlar doğrudan yurtlara kabul ediliyorlar, diğer başvuranların ise illa ki kabul edilme gibi bi zorunlulukları yok, istanbulda yaşıyosan büyük ihtimalle yurt çıkmaz, şehir dışındaysan çıkar muhtemelen ama her zaman çıkmıyo işte, izmir'den, antalya'dan, kahramanmaraş'tan vs.. arkadaşlarıma yurt çıkmadı mesela. tabi parayı bastırırım girerim diyosan superdorm var
sbl37
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Temmuz 14, 2007, 09:39:41 ÖS »

y.dil de türkiye 30. su oldum ama bu derceyle yurt bursu çıkacağını pek sanmam.peki kampüs çevresinde özel yurtlar mevcut mu ?  bu arada istanbul dışında oturuyorum.
Sayfa: [1] 2 3
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: