|
heart shaped glasses
|
 |
« : Temmuz 18, 2007, 08:11:47 ÖS » |
|
Yurt başvurularının zamanlarını bilen var mı? Bu arada okulda bu sene 3.senem olacak ve daha önce hiç yurtta kalmadım. Normal yurtta kalan arkadaşlarım 1. veya 2. kızın çıkma olasılığının olmadığını söylüyor. Uçaksavar ya da süperdorm'un başvuruları ne zamandır, bunların çıkma ihtimali var mıdır?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heart shaped glasses
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 20, 2007, 02:32:55 ÖS » |
|
neyse, gerek kalmadı, okula gidip öğrendim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alper
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 31, 2007, 10:53:36 ÖS » |
|
ben bi daha sorıyım.. yurt başvurularının tarihiini bilen var mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 31, 2007, 10:55:42 ÖS » |
|
yeni kayıt yapacaklara 3-4-5 eylül..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lapomme
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 13, 2007, 10:45:05 ÖS » |
|
ya bisey sorcam ben istanbulda oturuyorum aslında okadar da uzak biyerde degil ama genede uzak iste 7 ye 10 kala evden cıkmak zorunda kalıyorum zamanında okulda olablmek icin iste .. seneye yurt yada eve cıkmak istiyorm cunku cok zor ve yorucu oluyo yollar .. sorum şu ki beni superdorm a alırlar mı ?? (ikametgahım istanbul yani )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heart shaped glasses
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 14, 2007, 02:29:05 ÖS » |
|
ya bisey sorcam ben istanbulda oturuyorum aslında okadar da uzak biyerde degil ama genede uzak iste 7 ye 10 kala evden cıkmak zorunda kalıyorum zamanında okulda olablmek icin iste .. seneye yurt yada eve cıkmak istiyorm cunku cok zor ve yorucu oluyo yollar .. sorum şu ki beni superdorm a alırlar mı ?? (ikametgahım istanbul yani )
superdorm özel bir yurt olduğu için yer olduğu sürece girebiliyorsun. Belirli bir başvuru tarihi ya da koşulları yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bedir
Newbie
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 04, 2008, 12:28:57 ÖÖ » |
|
irregular oğrencılerın yurt durumu ıle ılgılı bılgısı olan varmı..ırregular oldum da ben okul yurt verecekmı sımdı..ona gore basımızın caresıne bakalım..bılen varsa..yoksa yurtlar mudurlugu ıle ugrasıcaz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 04, 2008, 03:13:12 ÖÖ » |
|
yurdun devam edecektir tabiki.sorun şöyle olabilir.kilyosta kalıyorsan zor olur gidip gelmek dersen başvuru yaparsın 2.erkeğe yada uçaksavara nakil için yer varsa.sonucunu beklersin.ama yurt hakkı devam eder.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bedir
Newbie
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 04, 2008, 02:20:43 ÖS » |
|
yok ya ben yarı donemde gecmedım..tam tersı 1 bucuk yılda gecdtı..4 aydır evdeydım yanı..eylulde yurt vardı ama kalınca baskasına verdıler onu..sımdı 2.donem ne olacak onu sormustum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 05, 2008, 02:18:58 ÖS » |
|
hıımm,orasını bilemem =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
su
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 06, 2008, 10:53:13 ÖS » |
|
İkinci dönem yurtta kalmak istiyorum ben ama başvuru falan filan bişey bilmiyorum? Sonuçta bir başvuru yapmam gerek, tarihler, ya da ne bileyim nasıl oluyor, ne istiyorlar, ne gerekiyor?
|
|
|
|
|
|
Hayat benle dalga geçiyor.
|
|
|
|
mrv
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 06, 2008, 10:58:30 ÖS » |
|
www.yurtlar.boun.edu.trzannederim burdan sorularının cevaplarına ulaşabilirsin.kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
su
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 08, 2008, 03:01:59 ÖÖ » |
|
Hmm evet orda belgeler yazıyor da.. Ne zaman bu başvurular? İkinci dönem alıyorlar mı öğrenci? Takvimde yazmıyor nisanla ekim arası bir şeyler yazıyor..
|
|
|
|
|
|
Hayat benle dalga geçiyor.
|
|
|
bedir
Newbie
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 12, 2008, 11:37:23 ÖS » |
|
ırregular ve exchangelr ıcın su an sadce 15 bos yer varmıs..sırayla yerlestırecklermıs..acıkta kaldık sayılır yanı..o da daha 20 sınde baslıyor dersler yurt ısıde 20 sınden sonra bellı olacak..of aranızda hıc ırregular olup acıkta kalan vrmı yada ev arkadsı arayan mı desem artık..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
medusa
Newbie
...
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 25, 2008, 09:05:13 ÖS » |
|
istanbulda oturan birine yurt çıkma olasılığı nedir? kilyosta değil ama:)
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
|