|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 25, 2008, 10:05:05 ÖS » |
|
boş yer olması halinde evim uzak diyip girebilirsin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
misa
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 26, 2008, 01:50:09 ÖÖ » |
|
istanbulda oturan birine yurt çıkma olasılığı nedir? kilyosta değil ama:)
kilyosta isen boş yer çok oluyomuş (en azından benim senemde öyleydi) ama buradaki yurtlar için bayaa bi beklemen gerek özellikle kız yurdunda çokk az açık yer çıkıyor erkekler daha hızlı ilerliyor.. benim neredeyse 1 yıldır bekleyen kız arkadaşım var yurda çıkmak için, başka bi erkek arkadaşım ise bu senenin başında yazılıp 1. dönem sonunda çıktı.. ama tabi bunlar ikametkahlarını başka yerlere aldırdılar o ayrı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 26, 2008, 07:52:13 ÖS » |
|
kilyos için ikamet değişikliği olacağını sanmıyorum.sabah 7 servisine kalkarım diyosanız kilyosta kalmak ideal yine de..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
medusa
Newbie
...
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 26, 2008, 11:32:36 ÖS » |
|
peki başvurular belli dönemlerde yapılıyor değil mi? kayıt dönemi falan. şimdi başvuru yapamam? ayrıca ikametini şehir dışına alanlara da sadece teessüf ederim 
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
|
misa
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 27, 2008, 01:54:38 ÖÖ » |
|
şehir içine vermiyorlar.. kilyosu bilemem ama sanırım avcılar ile kartal arasına yurt vermiyolar... (ilçeleri karıştırıor olabilirm öyle birşeydi)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
medusa
Newbie
...
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 27, 2008, 06:28:34 ÖS » |
|
cevaplar için teşekkürler. büyük ihtimalle çıkmicak bana ama olsun umut dünyası:) deniyelim bakalım
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 28, 2008, 02:17:16 ÖÖ » |
|
başvuru tarihiyle ilgisi olduğunu sanmıyorum.özel durum babında yapacağınız görüşmeler sonucu (yurt müdürlüğüyle felan) bir sonuca varırsınız tabiki.ama boş yer olması halinde ikamet ile ilgileneceklerini sanmıyorum,örnek olarak bir kaç gün önce odaya gelen istanbul ikametli arkadaşı verebilirim.nedeni her zamanki gibi evin okula uzak olması.en iyi bilgilenmeyi yurt müdürlüğünden alırsınız sanırım.iyi şanslar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
medusa
Newbie
...
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 29, 2008, 12:12:06 ÖÖ » |
|
teşekkürler:)
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
devoted_life
Newbie
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 17, 2008, 04:54:41 ÖS » |
|
Meraba arkadaşlar.Ben bu sene Boğaziçi Üniversitesi'ne yerleştim.Hazırlık okumayı düşünüyorum,Kilyos'ta kalmam zorunlu mu??Süperdormlarda kalabilir miyim??Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blissfulness
Newbie
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 18, 2008, 10:27:24 ÖÖ » |
|
kalabilirsin,paran warsa neden olmasın=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
epru
Newbie
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 19, 2008, 02:10:42 ÖS » |
|
Arkada$lar ßen de yenilerdenim. 1 sene hazırlık okuyacaqım qibi görünüyor.  Üniversitenin int. sitesinde 2008 giri$li öqrencilerin Kilyos yurduna yerleştirileceqi söyleniyor. Oldukça açık bir ifade ama yine de Uçaksavar Yurdu'na qirme ihtimalim yok mu ya? Umut dünyası işte. HArita üzerinde İst. oturuyorum ama üniversite benm için dünyanın öteki ucu gibi.. Ayrıca Özel yurtlar hakkında bilgisi olan var mı acaba? Okula uzaklığı, fiyatları ya da int. sitesi vs.. ßen baktım ama bulamadım maalesef..
|
|
|
|
|
|
Tüm insanLr e$iTTr Ama ßazı insanLr ößürLerindn daha e$iTTr
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 26, 2008, 04:49:08 ÖS » |
|
evet kilyosta kalacak bütün hazırlıklar sanırım.çünkü 1.erkeğin tadilatta olması uçaksavarın çoğunlukla 1.sınıflar tarafından doldurulmasını sağladı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #27 : Eylül 15, 2008, 01:43:01 ÖS » |
|
üst mesajın editi: Birinci erkek yurdu'nun tadilatı iptal olmuş..Kilyos'a yerleştirilenler 1.Erkeğe alınacakmış..yani hazırlık olup yurda başvuranlara yurt çıkmama olasılığı düşük gibi..çok büyük ihtimal kilyos, belki uçaksavar olacaktır sonuç olarak..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KeRaTa
|
 |
« Yanıtla #28 : Eylül 15, 2008, 01:54:57 ÖS » |
|
bu yurt yerleştirmeleri ne zaman belli olacak bi bilgisi olan varmı acaba?
|
|
|
|
|
|
Toprak Hakan KÖK Kimya Öğretmenliği
|
|
|
|
MorrisonHotel