|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #45 : Ağustos 29, 2009, 01:24:36 ÖS » |
|
Evet dersin de kuzey ya da güneyde olur o zaman.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rainbowist
Newbie
|
 |
« Yanıtla #46 : Ağustos 29, 2009, 01:51:53 ÖS » |
|
ben kilyos dısındaki kampuslerde hazırlık yok sanıyodum.cooook tesekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bosphorus
Newbie
|
 |
« Yanıtla #47 : Ağustos 31, 2009, 02:53:16 ÖS » |
|
Slm ben de bu sene kazandım.Ben kyk'nın yurtlarına başvurmuştum bizim yurtların da oraya bağlı olduğunu sanarak. Bi devlet yurduna yerleşme hakkım çıktı.Şimdi benim boğaziçi yurtlarında kalma hakkım yok mu? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paxon
|
 |
« Yanıtla #48 : Ağustos 31, 2009, 07:34:15 ÖS » |
|
Slm ben de bu sene kazandım.Ben kyk'nın yurtlarına başvurmuştum bizim yurtların da oraya bağlı olduğunu sanarak. Bi devlet yurduna yerleşme hakkım çıktı.Şimdi benim boğaziçi yurtlarında kalma hakkım yok mu?  KYK yurdu çıkması demek oraya yerleştiğin manasına gelmez.11 Eylül'e kadardı sanırım kayıt günü.O güne kadar gerekli evraklarla başvurunu tamamlamazsan zaten yerleşmen düşüyor.Ben de KYK Yedek çıktı Önkayıtlarda üniversite yurtlarına da başvurcam.
|
|
|
|
|
|
Beni Benden daha iyi tanıyan biri varsa o yine benimdir.
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #49 : Eylül 01, 2009, 12:56:38 ÖÖ » |
|
Yani uğraşmayın tabi kyk ile (= İstanbul dışında ise ikametiniz çıkar yurt mutlaka..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
başakkk
Newbie
|
 |
« Yanıtla #50 : Ağustos 16, 2010, 12:41:14 ÖS » |
|
merhaba arkadaşlar yurt başvurularının sonuçları ne zaman açıklanacak kayıtlar ne zaman yapılacak yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yum-i-yum
|
 |
« Yanıtla #51 : Ağustos 16, 2010, 02:56:03 ÖS » |
|
Kayıtlarla aynı zamanda başvuru oluyo, 1 hafta sonra falan da sonuçlar çıkar. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Persona Grata
Newbie
|
 |
« Yanıtla #52 : Ağustos 17, 2010, 02:38:01 ÖS » |
|
Üniversitemiz, son 3 yıldır uyguladığı yöntem sayesinde ön kayıtlar sırasında yurt başvurusu yapan ve durumu yurda girmeye uygun tüm yeni girişli öğrencilerini derslerin başlayacağı tarihe kadar yurtlara yerleştirmekte ve İstanbul’daki ilk yıllarında öğrencilerinin barınma sorunu yaşamasının önüne geçmektedir. Arkadaşlar yukarıdaki bilgileri göz önünde bulundurursak hazırlığı geçmem halinde acaba hangi yurda yerleştirileceğim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeper
|
 |
« Yanıtla #53 : Ağustos 17, 2010, 04:21:50 ÖS » |
|
1.,2. veya 3. kuzey yurtlarından birine,güney yurtları genelde üst sınıflara veriliyor. not: 3. kuzey yurdu daha pahallıdır.
|
|
|
|
|
|
The past'S history,th future's mystery,THE PRESENT is gift
|
|
|
Persona Grata
Newbie
|
 |
« Yanıtla #54 : Ağustos 17, 2010, 04:39:41 ÖS » |
|
1.,2. veya 3. kuzey yurtlarından birine,güney yurtları genelde üst sınıflara veriliyor. not: 3. kuzey yurdu daha pahallıdır.
Bilgilendirme için teşekkürler. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lhommepresse
Newbie
|
 |
« Yanıtla #55 : Ağustos 30, 2010, 11:22:14 ÖS » |
|
merhaba. ben bu yıl kazandım boğaziçini. ama şöyle bir sorunum var. benim annemle babam kanunen ayrı değiller ama pratikte ayrı yaşıyorlar ve benle kardeşim annemle samsunda yaşıyoruz babam istanbul'da yaşıyor. acaba bana yurt çıkar mı? kendi ikametim, mezun olduğum lise, ailenin ikameti falan samsun gözüküyor ama başvuru formunda ayrı ayrı anne babanın ikametini istediği için işkillendim. (babamın ikameti istanbul haliyle)çünkü babamla da görüşmüyoruz yani eğer yurt çıkmazsa çok zor durumda kalcam. (hazırlık okuma olasılığım yüksek o yüzden kilyos açısından soruyorum) bir de kilyos çıkmazsa superdorma gitmeye razıyım ama onun başvuruları normal yurtların açıklanmasından önce. ne yapmalıyım sizce. superdorma sonradan da giriş yapılıyor mu? yoksa mutlaka kayıt sırasında ona da başvurmam mı gerekir? çok dağınık sordum ama kusura bakmayın, bir cevap çok makbule geçer uykusuz geceler geçiriyorum ortada kalcam diye.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
punch
|
 |
« Yanıtla #56 : Ağustos 31, 2010, 02:03:11 ÖÖ » |
|
aranızda yok mu eve çıkmak isteyen arkadaşlar. evlerimiz de var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeper
|
 |
« Yanıtla #57 : Ağustos 31, 2010, 01:26:53 ÖS » |
|
merhaba. ben bu yıl kazandım boğaziçini. ama şöyle bir sorunum var. benim annemle babam kanunen ayrı değiller ama pratikte ayrı yaşıyorlar ve benle kardeşim annemle samsunda yaşıyoruz babam istanbul'da yaşıyor. acaba bana yurt çıkar mı? kendi ikametim, mezun olduğum lise, ailenin ikameti falan samsun gözüküyor ama başvuru formunda ayrı ayrı anne babanın ikametini istediği için işkillendim. (babamın ikameti istanbul haliyle)çünkü babamla da görüşmüyoruz yani eğer yurt çıkmazsa çok zor durumda kalcam. (hazırlık okuma olasılığım yüksek o yüzden kilyos açısından soruyorum) bir de kilyos çıkmazsa superdorma gitmeye razıyım ama onun başvuruları normal yurtların açıklanmasından önce. ne yapmalıyım sizce. superdorma sonradan da giriş yapılıyor mu? yoksa mutlaka kayıt sırasında ona da başvurmam mı gerekir? çok dağınık sordum ama kusura bakmayın, bir cevap çok makbule geçer uykusuz geceler geçiriyorum ortada kalcam diye.
Ya sen bir başvur bence yine de normal yurtlara,durmunu da açıkla....Babanda kalmak istemediğni söyle.Boğaziçin'de burs ofisi hariç hemen hemen her bölümde anlayışlı insanlar çoğunluktadır.Dorm'a sonradan başvuru yapıp da alınman zor olabilir,çünkü dorm bayağı dolu oluyor.Dediğim gibi yurt başvurunu yaparken yurtlar müdürlüğünle konuş.Ama şöyle de bir şey var,artık ünv!ye gelen her öğrenci ayrı bir birey,ailesndn bağımsız yaşayabilir.O yüzden sanırım senin ikametinin nereye bağlı olduğu önemli..
|
|
|
|
|
|
The past'S history,th future's mystery,THE PRESENT is gift
|
|
|
onerrr
Newbie
|
 |
« Yanıtla #58 : Ağustos 31, 2010, 10:40:26 ÖS » |
|
merhaba arkadaslar sarıtepe kampüsünün oralardan ev tutma imkanı var mı acaba varsa evler iyi mi ve kiralar ne kadardan başlıyor teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MorrisonHotel
|
 |
« Yanıtla #59 : Eylül 01, 2010, 01:40:42 ÖÖ » |
|
Oralardan ev tutma imkanın yok. Kilyos kampüsünde yurtta kalırsanız dersiniz orada olur. Hisarüstünde yurda (ya da eve) çıkarsanız dersiniz hisarüstünde olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|