Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Sayfa: 1 [2] 3
Yazdır
Gönderen Konu: Erkekler neden konuşmazlar?  (Okunma Sayısı 8267 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
trust
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Eylül 27, 2007, 10:59:35 ÖÖ »

bence kadınların kimseye ihtiyacı yoktur ama erkeklerin kadınlara ihtiyacı vardır;çünkü hemcinsleriyle konuşcağı konular bellidir(futbol,bilgisayar,oyun vb..)fakat ciddi konularda kendi aralarında konuşamazlar genelde geyiğe sarılır ve onun önemli bi sorun olup olmadıı es geçilir.halbuki bi erkek bi kısla derdini paylaştıında o sorunun çözümü için ilk adımı atmış olur:)kıslar erkeklerden daha mantıklıdır fakat erkekler duygusal davranır genelde bu nedenle bisimle konuşmaya ihtiyacınız var!!bi psikolog gözüyle:P
diosun da erkeklerin daha duygusal olduunu yazan ilk psikolog olrak da tarihe geçiosun:D
Mor Köpüklü Sabun
Full Member

a.k.a ANJEL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Eylül 27, 2007, 11:33:04 ÖÖ »

eheh walla erkeklern kızlardan daa duygusal olabileceği görüşüne bende katılmıyorum Gülümseme
erkeklern konuşmamasının sebebi tamamen genleri, bugüne dek uzanan yaratılışları Gülümseme
olaya kısaca bakıcak olursa, erkeğin oynadığı rol, yuvaya yemek getirmek iken kadının oynadığı rol çocukların bakımı ve korunmasıdır, kısaca kadın daha iletişimle ilgili olan bölüme hakimdir Gülümseme günümüze uyarlicak olursak, erkek çalışır para kazanır, konuştukları konular futbol, sex, arabalar. dikkat edicek olursanz hepsinde bi başarı söz konusudur, amaçları sürekli bi başarı elde etmektir çünkü. onlar dümdüz ileri bakarken kadınlar ise etrafı gözlemleyerek ilerlerler.kökeni çocuk bakımından ve onların korunmasından geldiği için etraaftan gelen sinyalleri daha iyi algılayıp yorumlayabilirler, yanı sıra iletişim yetenekleri daha gelişmiştir. bunu derken tabi biz daha iyi konuşuruz anlamında değil, bi kadın bir odaya girdiğinde içeride bulunanlarn ruh hallerini az çok kestirebilr, kim mutlu kim mutsuz kim gergin. elbet erkeklerde yapıyodur ama kadınların bu konuda daha üstün becerilere sahip olduğu bilimsel bir gerçek Gülümseme
he konuyu azcık saptrdımmı? ewt Gülümseme bu söylediklerimi neremden uydurdum? Gülümseme bunlar bi kitaptan okuduklarım. yani psikolog arkadaş üzgnm ama erkekler daha duygusal fln diil Gülümseme

herşeyi toparlicak olursak, aslında erkeklern neden konuşmadıını, erkeklern neden bizi anlamadıını raatlkla anlayabiliorm, ama bööle olması işime gelmedii içn ben neden derdini anlatmıyosn demeye dwm edicem erkeklere Gülümseme

Why not?
Carlito
Jr. Member
**

Umutlar, hiç...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Eylül 27, 2007, 12:29:23 ÖS »

Duygusallık erkek ya da kadınlıkla ilgili değil. Tamamiyle geçmiş ile ilgili. Farkında olmadan duygularını verdiği insan tarafından kullanılmış ve acı çekmiş bir bireyin 2. 3. ilişkileri kısmen daha az acı veren, daha az duygusal olacaktır. Bu bireye ilk kez duygularını veren bir insan ise daha duygusal gözükecektir. Böyle bir ilişki, ilk aşkını yaşayan insana bazı acılar yaşatır ve o da zamanla duygusallığını yitirir.

Erkeğin rolü yuvaya yemek getirmek değil, kadınını ve yavrusunu aç bırakmamak, onları mutlu etmek, onları korumak amacıyla yuvaya yemek getirmektir. Bu onları en az kadınları kadar duygusal yapar zira kadın bebeği ve kendini korurken, erkek kendini korumayı ikinci plana atabilir. Yuvayı paylaştığı iki birey için tehlikeyi göze alıp yuvaya yemek getirebilir. Yuvaya gelen yemeği beğenmeyen bir kadın ise onları duygusallıktan uzaklaştırır. Bir erkeğin fazla duygusal olmasından şikayet eden her kadın yuvaya gelen yemeği beğenmemeyi seçebilir. Erkeklerin kadınları mutlu etmek için yaptıkları şeyler kadın tarafından beğenilmezse, kadını doyurmaz ya da mutlu etmez ise erkek daha fazla acı çeker ve bu acı duygusallığı köreltir.

oh, people turned away..
Champker
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Eylül 27, 2007, 12:31:29 ÖS »

+1 Carlito...

Every new beginning comes from some other beginning's end.
Mor Köpüklü Sabun
Full Member

a.k.a ANJEL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Eylül 27, 2007, 08:15:01 ÖS »

Duygusallık erkek ya da kadınlıkla ilgili değil. Tamamiyle geçmiş ile ilgili. Farkında olmadan duygularını verdiği insan tarafından kullanılmış ve acı çekmiş bir bireyin 2. 3. ilişkileri kısmen daha az acı veren, daha az duygusal olacaktır. Bu bireye ilk kez duygularını veren bir insan ise daha duygusal gözükecektir. Böyle bir ilişki, ilk aşkını yaşayan insana bazı acılar yaşatır ve o da zamanla duygusallığını yitirir.

Erkeğin rolü yuvaya yemek getirmek değil, kadınını ve yavrusunu aç bırakmamak, onları mutlu etmek, onları korumak amacıyla yuvaya yemek getirmektir. Bu onları en az kadınları kadar duygusal yapar zira kadın bebeği ve kendini korurken, erkek kendini korumayı ikinci plana atabilir. Yuvayı paylaştığı iki birey için tehlikeyi göze alıp yuvaya yemek getirebilir. Yuvaya gelen yemeği beğenmeyen bir kadın ise onları duygusallıktan uzaklaştırır. Bir erkeğin fazla duygusal olmasından şikayet eden her kadın yuvaya gelen yemeği beğenmemeyi seçebilir. Erkeklerin kadınları mutlu etmek için yaptıkları şeyler kadın tarafından beğenilmezse, kadını doyurmaz ya da mutlu etmez ise erkek daha fazla acı çeker ve bu acı duygusallığı köreltir.

kendi fikirlerinmi uzman görüşümü bilemicem ama uzman görüşüyse lafım yok Gülümseme çünkü dediğim gibi benmkileri bi uzmandan alıntıydı, ve senin dediklerinle ilgili hiç bi noktaya değinilmemişti açıkçası.. Gülümseme

Why not?
Champker
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Eylül 28, 2007, 06:42:53 ÖS »

kendi fikirlerinmi uzman görüşümü bilemicem ama uzman görüşüyse lafım yok Gülümseme çünkü dediğim gibi benmkileri bi uzmandan alıntıydı, ve senin dediklerinle ilgili hiç bi noktaya değinilmemişti açıkçası.. Gülümseme

Neden hep uzman görüşlerini yansıtıyorsunuz peki? Kendi görüşlerinizi de sunsanız , daha subejktif yaklaşsanız iyi olmaz mı?   Ney

nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Eylül 28, 2007, 08:06:20 ÖS »

aslında erkeklern neden konuşmadıını, erkeklern neden bizi anlamadıını raatlkla anlayabiliorm, ama bööle olması işime gelmedii içn ben neden derdini anlatmıyosn demeye dwm edicem erkeklere Gülümseme

ve evde kalıcaksın :p

Mor Köpüklü Sabun
Full Member

a.k.a ANJEL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Eylül 29, 2007, 11:39:08 ÖÖ »

Neden hep uzman görüşlerini yansıtıyorsunuz peki? Kendi görüşlerinizi de sunsanız , daha subejktif yaklaşsanız iyi olmaz mı?   Ney

asıl konuya subjektif değil objektif yaklaşmamız gerekmezmi? Gülümseme bende kıçı kırık iki deneyimimden genellemeler yapabilirim öyleyse Gülümseme
ya ben zaten yorum yapmayn uzman görüşü diilse fln demedm  Kararsız sadece yok efendim öyle değil böyle die yıllarca bu konu üzerine uzmanlaşmış kişilerin sözleri bi çırpıda kenara itilemez demek istiyorum Gülümseme elbette herkes fikirlerini söölicek Gülümseme

Why not?
Mor Köpüklü Sabun
Full Member

a.k.a ANJEL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Eylül 29, 2007, 11:48:02 ÖÖ »

aslında erkeklern neden konuşmadıını, erkeklern neden bizi anlamadıını raatlkla anlayabiliorm, ama bööle olması işime gelmedii içn ben neden derdini anlatmıyosn demeye dwm edicem erkeklere Gülümseme

sen evlenirsin benle ne ewde kalıcam Kahkaha Dil çıkaran

Why not?
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Eylül 29, 2007, 11:56:01 ÖÖ »

ve ''neyin var'' diye diye başının etini yiyeceğin insan ben olucam Dil çıkaran  gerçi benm için derdimi anlatmak sorun deil hiç bi zaman da Kahkaha Kahkaha sen kaşınmış olursun Kahkaha
Mor Köpüklü Sabun
Full Member

a.k.a ANJEL

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Eylül 29, 2007, 12:14:30 ÖS »

ve ''neyin var'' diye diye başının etini yiyeceğin insan ben olucam Dil çıkaran  gerçi benm için derdimi anlatmak sorun deil hiç bi zaman da Kahkaha Kahkaha sen kaşınmış olursun Kahkaha

let the challenge begin! ben insan ilişkilerime güveniyorum bebek, kaşınmış olmamda B) Gülümseme Dil çıkaran

Why not?
Champker
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Eylül 29, 2007, 06:36:07 ÖS »

asıl konuya subjektif değil objektif yaklaşmamız gerekmezmi? Gülümseme bende kıçı kırık iki deneyimimden genellemeler yapabilirim öyleyse Gülümseme
ya ben zaten yorum yapmayn uzman görüşü diilse fln demedm  Kararsız sadece yok efendim öyle değil böyle die yıllarca bu konu üzerine uzmanlaşmış kişilerin sözleri bi çırpıda kenara itilemez demek istiyorum Gülümseme elbette herkes fikirlerini söölicek Gülümseme

Belirttiğin gibi bunlar bir görüş. Farkındaysan uzmanlar da farklı farklı görüşler belirtebiliyorlar. Kanıtlanmış birşey değil. Felsefik olarak yorumlayabiliriz. O halde subjektif yaklaşmalıyız.
Şunu özellikle belirtiyim: Uzman görüşleri okumayın, yazmayın demiyorum; onlardan yola çıkarak/çıkmayarak kendi düşüncelerinizi belirtmenizin daha doğru olacağını düşünüyor ve belirtiyorum. Yoksa ben de bir uzman görüşünü burada belirtirim; kopyala yapıştır tarzı birşey yapmak çok basit. Ancak insanın kendi görüşünü belirtmesini tercih ederim. Bu sizi farklı kılacaktır.

Umarım yanlış anlaşılmamışımdır.  Göz kırpan

ekinoks
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Eylül 30, 2007, 04:25:49 ÖS »

ben hala erkeklerin daa duygusal olduunu savunuyorum,tabi günümüz şartlarında erkekler bu duygusallıklarını gösteremiyorlar,çünkü erkekler arasında duygusallığın zayıflık göstergesi olduuna dair bi inanç var...sanırım kıslarla konuşurken bu duygusallık daa ii ortaya çıkıo bunu anlayabilmek için de insnaların sadce söylediklerine bakmamak onları hareketleriyle de bir bütün olarak düşünmek gerekior kanımca:)
Champker
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Eylül 30, 2007, 04:37:06 ÖS »

ben hala erkeklerin daa duygusal olduunu savunuyorum,tabi günümüz şartlarında erkekler bu duygusallıklarını gösteremiyorlar,çünkü erkekler arasında duygusallığın zayıflık göstergesi olduuna dair bi inanç var...sanırım kıslarla konuşurken bu duygusallık daa ii ortaya çıkıo bunu anlayabilmek için de insnaların sadce söylediklerine bakmamak onları hareketleriyle de bir bütün olarak düşünmek gerekior kanımca:)

Her insan için farklı sebepler olabilse de belirttiğin gruba giriyorum sanırım.
Psikoloğumuz olarak senden randevu talep edebilir miyim?  Sırıtan  Sırıtan

hepper
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Ekim 06, 2007, 04:49:54 ÖS »

klasik 1 cwpla erkeklerin daha duygusal olduğunu sawunuyorum..
kızlar ortalıkta şuna aşık oldm buna aşık oldum die takılırken erkeklerde bu şekilde işlemez aşık olmak ve diğer bütün duygular daha az sıklıkla yaşanır, daha yoğundur.. ortalama olarak da dişi versiyonlarının üstündedir

erkekler neden konuşmaz_?
"aq konuşunca da geweze oluyoruz..."
Sayfa: 1 [2] 3
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-