Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40729 Mesaj 3538 Konu- Gönderen: 7161 Üye - Son üye: gozdeclk
Boğaziçi Üniversitesi ForumuGenelBirinciZebraüniversiteye yeni girenlerin yapabileceği aptallıklar
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gönderen Konu: üniversiteye yeni girenlerin yapabileceği aptallıklar  (Okunma Sayısı 6214 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nuitari
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Mart 14, 2007, 02:02:27 ÖÖ »

bence, üniversiteye yeni girenlerin yapacağı en büyük abdallık, daha üniversiteden çıkmadan aşık olmaktır. oysa, şu üniversiteyi bir bitireyim ben ileride ne aşklar yaşarım demek, ve üniversite yıllarını gelecekteki aşklar için donanmak üzere kullanmak en akıllıca harekettir kanaatimce.

:s gelecekteki aşklar için donanmak fln...terimlere bak ya....sanki işyerine yönetici alınıyor......aşık falan olmayın siz,zaten isteseniz de olamazsınız ya bu düşünce yapısıyla ...''üniversiteli oldum aşık olmalıyım'' mantığından nefret ettiğim kadar ''sorumluluklarım var,kariyer yapmalıyım aşık olmamam lazım'' mantığından da nefret ediyorum...farkı yok bence ikisinin...ruhsuz insan işi..
hgasc
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mart 24, 2007, 09:04:10 ÖS »

yurtta bana yastık yorgan verirler diye hiç bişey almadan gelip üniversite hayatına k.çın donarak baslamak da bi tur aptallıktı.. ne bekliyodun ki?

en buyuk aptallık: gozunde buyutmek
en buyuk abdallık: burası tukiye
abtal apdallık   : here is turkey
tdipcin
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Haziran 11, 2007, 03:25:47 ÖÖ »

"hangi yurt çıktı_?", "bak ben sana yurt bulayım, şartları çok iyi, yemek veriyorlar, sabahları okula servis var, abileriniz ders de çalıştırıyor sizlere, hem de ucuz" diyenlere inanmak. ilk sene hazırlık'da kişiliğinin değişip hayatının kaymasına seyirci kalaraktan bir gün kendini -anadolu gençlik derneği-nin afişlerini asarak bulmak.
baq yine üzüldüm çocuklara:s

2. erkek asil odası 512
güneyde 50-60 kişilik grup başı...
tdipcin
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Haziran 11, 2007, 03:32:21 ÖÖ »

cumhuriyet gazetesine 75 ykr vermek..

kitap bursu dönem boyunca dewam edio zannedip "salla yawf 1 ara kitap alırım" ile kendini geçiştirip hayallerini 2.döneme ertelemek..

etiler kapıda bira/wotka şişesiyle geçerken korkmak, kamuflaj ile uğraşmak

kamufle ettiğin biraları içeriye sokunca burnunun göğe erdiğini hissetmek ve kapıdaki güwenliğin bir şeyden anlamayıp salak olduunu düşünmek

doydos'a gitmek (ne kasıorsn o sana geliyor zaten)

hometown'da sewgili sahibi olmak

uzaaar..gider....

2. erkek asil odası 512
güneyde 50-60 kişilik grup başı...
MorrisonHotel
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ekim 09, 2007, 11:18:50 ÖS »

"haciii haydin ogulda sabahlayak" nidalarıyla günlük kıyafetlerle okula gitmek(güney'e).saat geceyarısını geçince bokunun donduğunu hissetmen(çimlerde oturduğun için).yalpalayaraktan sıcak mekan aramaya koyulmak.görevli'den klüp anahtarı istemek lakin geceyarısını aşmışlıktan dolayı ret yemek.bula bula tek açık mekan olan studyhall'a doğru yola koyulmak.ortamda bulunan diğer evsizlerle birlikte kafayı masanın üzerine özenle yerleştirilmiş iki kolun üzerinde uygun bir pozisyonda yerleştirmeye çalışmak(bir süre sonra kafanın bulunduğu pozisyon çeşitli ağrılara yol açabileceğinden sürekli belirli periyotlarla pozisyon değiştirilir,bir zaman sonra da pozisyon değiştirmekten sıkılıp görece rahatsızlık vermeyeceğini düşündüğünüz bir pozisyonda sabitlersiniz kelleyi,lakin uzunca bir süre sonra kalktığınızda artık çoktan boynunuz tutulmuştur).sizin gibi sıcak mekan arayan kedilerden biri olan siyah beyaz bir yavruyu,başka kimseyi rahatsız etmesin diye kucağına almak.belirli periyotlarla okşanmayı yüzsüzce isteyen bu kedi için uykuyu feda etmek.sabaha kadar bir damla uyuyamamak.sonra "ulan sabahlamaya gelmedik mi zaten" deyip rahatlamaya çalışmak.sabah olup gün doğunca görevliden bir klübün(adını belirtmek yersiz) anahtarını almak(kimlik karşılığı).klüpte bulunan koltuklara yuvalanmak,lakin koltuklarda boş yer kalmadığı için uyuyacak yer bulamamak.sabahın parlaklığı ve serinliği altında manzaraya gitmek ve öğlene kadar kitap okumak.dün geceye kadar "sabah olsun dönerim yurduma" hayalleri kurarken en erken servisin 17.30'da olduğunu hatırlayıp derbeder olmak.vakit geçirmek vakit geçirmek vakit geçirmek...akşam taksime gitmek,orda da vakit geçirmek vakit geçirmek...22.30 servisine binmek üzere okula dönmek.23.30'da odaya girmek.2 gün ayaktan çıkmamış ayakkabıları acı içinde çıkarmak.ayak altının su toplayıp yarık yarık olmuş görüntüsünü ilgiyle seyretmek.bir an önce banyo yapmak ve yatağa sokulmak.acısını çıkarırcasına 11 saat 30 dakika kadar aralıksız(deliksiz)uyumak...
eveet,bu ilk sabahlama deneyimi yeterince eğlenceli bir aptallık sayılır mı Kahkaha
safuck
Evrensel Gözlemci
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Ekim 10, 2007, 12:11:08 ÖÖ »

"haciii haydin ogulda sabahlayak" nidalarıyla günlük kıyafetlerle okula gitmek(güney'e).saat geceyarısını geçince bokunun donduğunu hissetmen(çimlerde oturduğun için).yalpalayaraktan sıcak mekan aramaya koyulmak.görevli'den klüp anahtarı istemek lakin geceyarısını aşmışlıktan dolayı ret yemek.bula bula tek açık mekan olan studyhall'a doğru yola koyulmak.ortamda bulunan diğer evsizlerle birlikte kafayı masanın üzerine özenle yerleştirilmiş iki kolun üzerinde uygun bir pozisyonda yerleştirmeye çalışmak(bir süre sonra kafanın bulunduğu pozisyon çeşitli ağrılara yol açabileceğinden sürekli belirli periyotlarla pozisyon değiştirilir,bir zaman sonra da pozisyon değiştirmekten sıkılıp görece rahatsızlık vermeyeceğini düşündüğünüz bir pozisyonda sabitlersiniz kelleyi,lakin uzunca bir süre sonra kalktığınızda artık çoktan boynunuz tutulmuştur).sizin gibi sıcak mekan arayan kedilerden biri olan siyah beyaz bir yavruyu,başka kimseyi rahatsız etmesin diye kucağına almak.belirli periyotlarla okşanmayı yüzsüzce isteyen bu kedi için uykuyu feda etmek.sabaha kadar bir damla uyuyamamak.sonra "ulan sabahlamaya gelmedik mi zaten" deyip rahatlamaya çalışmak.sabah olup gün doğunca görevliden bir klübün(adını belirtmek yersiz) anahtarını almak(kimlik karşılığı).klüpte bulunan koltuklara yuvalanmak,lakin koltuklarda boş yer kalmadığı için uyuyacak yer bulamamak.sabahın parlaklığı ve serinliği altında manzaraya gitmek ve öğlene kadar kitap okumak.dün geceye kadar "sabah olsun dönerim yurduma" hayalleri kurarken en erken servisin 17.30'da olduğunu hatırlayıp derbeder olmak.vakit geçirmek vakit geçirmek vakit geçirmek...akşam taksime gitmek,orda da vakit geçirmek vakit geçirmek...22.30 servisine binmek üzere okula dönmek.23.30'da odaya girmek.2 gün ayaktan çıkmamış ayakkabıları acı içinde çıkarmak.ayak altının su toplayıp yarık yarık olmuş görüntüsünü ilgiyle seyretmek.bir an önce banyo yapmak ve yatağa sokulmak.acısını çıkarırcasına 11 saat 30 dakika kadar aralıksız(deliksiz)uyumak...
eveet,bu ilk sabahlama deneyimi yeterince eğlenceli bir aptallık sayılır mı Kahkaha
sayılmaz Göz kırpan kedilere tüm gece güldüm vallahi.koltuklar çok rahattı ben sana dedim sen gel ben x'in yanına gidem die Sırıtan ama yokmuşsun (uykuluydum da Sırıtan ) peki öğlene 17.30a kadar sizi bekleyip sonra o kadar kaldık bari iftarı da açalım demek ve ardından nargile kafeye gitmek ve sonrada eve gelip yine sabahlamak (5e kadar) ve sonrasında okula gidip gözlerin kapanıyorcasına derse girmek aptallık sayılırmı Kahkaha Kahkaha sayılmasa gerek çok eğlenceli 2 gün geçirdik işte Göz kırpan

It's my life!
Sayfa: 1 [2]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

-