"haciii haydin ogulda sabahlayak" nidalarıyla günlük kıyafetlerle okula gitmek(güney'e).saat geceyarısını geçince bokunun donduğunu hissetmen(çimlerde oturduğun için).yalpalayaraktan sıcak mekan aramaya koyulmak.görevli'den klüp anahtarı istemek lakin geceyarısını aşmışlıktan dolayı ret yemek.bula bula tek açık mekan olan studyhall'a doğru yola koyulmak.ortamda bulunan diğer evsizlerle birlikte kafayı masanın üzerine özenle yerleştirilmiş iki kolun üzerinde uygun bir pozisyonda yerleştirmeye çalışmak(bir süre sonra kafanın bulunduğu pozisyon çeşitli ağrılara yol açabileceğinden sürekli belirli periyotlarla pozisyon değiştirilir,bir zaman sonra da pozisyon değiştirmekten sıkılıp görece rahatsızlık vermeyeceğini düşündüğünüz bir pozisyonda sabitlersiniz kelleyi,lakin uzunca bir süre sonra kalktığınızda artık çoktan boynunuz tutulmuştur).sizin gibi sıcak mekan arayan kedilerden biri olan siyah beyaz bir yavruyu,başka kimseyi rahatsız etmesin diye kucağına almak.belirli periyotlarla okşanmayı yüzsüzce isteyen bu kedi için uykuyu feda etmek.sabaha kadar bir damla uyuyamamak.sonra "ulan sabahlamaya gelmedik mi zaten" deyip rahatlamaya çalışmak.sabah olup gün doğunca görevliden bir klübün(adını belirtmek yersiz) anahtarını almak(kimlik karşılığı).klüpte bulunan koltuklara yuvalanmak,lakin koltuklarda boş yer kalmadığı için uyuyacak yer bulamamak.sabahın parlaklığı ve serinliği altında manzaraya gitmek ve öğlene kadar kitap okumak.dün geceye kadar "sabah olsun dönerim yurduma" hayalleri kurarken en erken servisin 17.30'da olduğunu hatırlayıp derbeder olmak.vakit geçirmek vakit geçirmek vakit geçirmek...akşam taksime gitmek,orda da vakit geçirmek vakit geçirmek...22.30 servisine binmek üzere okula dönmek.23.30'da odaya girmek.2 gün ayaktan çıkmamış ayakkabıları acı içinde çıkarmak.ayak altının su toplayıp yarık yarık olmuş görüntüsünü ilgiyle seyretmek.bir an önce banyo yapmak ve yatağa sokulmak.acısını çıkarırcasına 11 saat 30 dakika kadar aralıksız(deliksiz)uyumak...
eveet,bu ilk sabahlama deneyimi yeterince eğlenceli bir aptallık sayılır mı

sayılmaz

kedilere tüm gece güldüm vallahi.koltuklar çok rahattı ben sana dedim sen gel ben x'in yanına gidem die

ama yokmuşsun (uykuluydum da

) peki öğlene 17.30a kadar sizi bekleyip sonra o kadar kaldık bari iftarı da açalım demek ve ardından nargile kafeye gitmek ve sonrada eve gelip yine sabahlamak (5e kadar) ve sonrasında okula gidip gözlerin kapanıyorcasına derse girmek aptallık sayılırmı

sayılmasa gerek çok eğlenceli 2 gün geçirdik işte